Kostek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 leczenie Fineczka polega na ozonowaniu lapki jakims smarowaniu(zabijcie mnie ale nie pamietam) zadnej operacji nie bedzie lapka podobno po tych zabiegach ma sie ladnie zrosnac niestety nie znam jeszzce planowanego kosztu tego wszystkiego jak tylko cokolwiek bede wiedziala odrazu daje znac [B][COLOR=Red]JESTESCIE KOCHANI DZIEKI W IMIENIU FINECZKA[/COLOR][/B] Quote
pumcia02 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 ja sie nie znam, ale... ta lapka jest wygieta... kosc jest zlamana to od smarowania ma sie zrosnać ?? Quote
Kostek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 wstyd zapomnialam... chcialam serdecznie podziekowac Pani ktora dzwonila do mnie wczoraj wieczorem i zasili konto Finka o nie mala sumke... kochani zeby takich osob bylo wiecej o ile latwiej byloby naszym podopiecznym...nawet jedno dobre slowo moze tyle znaczyc [B][COLOR=Red]DZIEKUJE[/COLOR][/B] Quote
MagYa^^ Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [IMG]http://img116.imageshack.us/img116/1285/finekiw6.jpg[/IMG] :) maly piekny jest ZDROWIEJ! Quote
GoniaP Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Kostek']leczenie Fineczka polega na ozonowaniu lapki jakims smarowaniu(zabijcie mnie ale nie pamietam) zadnej operacji nie bedzie lapka podobno po tych zabiegach ma sie ladnie zrosnac niestety nie znam jeszzce planowanego kosztu tego wszystkiego jak tylko cokolwiek bede wiedziala odrazu daje znac [B][COLOR=Red]JESTESCIE KOCHANI DZIEKI W IMIENIU FINECZKA[/COLOR][/B][/quote] Kostek, coś mi tu nie gra.... Gdzie jest pies i przez kogo jest leczony??? Quote
pumcia02 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Finek jest tam gdzie był. na powstanców slaskich Quote
Kostek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 oj ale co nie gra?bo ja nie rozumiem... pies jest na powstancow i leczy go dr.Sterna(wszystko pisze w watku zeby nie bylo niedomowien ale jak cos nie jasne to krzycz) Quote
deisunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Trzymaj sie Finek:loveu: teraz musi być juz tylko lepiej Quote
zdrojka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No właśnie, łapka jest chyba źle zrośnięta, przynajmniej tak widać na zdjęciach, chyba, że to tylko taka narośnięta tkanka... Piszcie, co z nim i jakie decyzje. Quote
GreenEvil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Nadal nie rozumiem, czmu nie na sggw, gdzie byloby taniej... :roll: pzdr GreenEvil Quote
Aggie Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ech, co tu debatować, jest gdzie jest i oby mu łapkę uratowali.... Finku trzymam kciuki.. Quote
Rymonka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :loveu: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Finku do góry cudny !!!!![/SIZE][/FONT] Quote
MagYa^^ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Piękne te twoje oczyska.. Nie mozna obok Ciebie przejsc obojetnie. Zdrowiej chlopaku.. Quote
asiak Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Duzo zdrówka dla pięknego Finusia.....i na Dzień dobry buziak w mokry nosek.....zdrowiej piesku.... Quote
amikat Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fineczku zdrowiej. Twoje cztery kółka niech Cie niosą do domeczku. On tam gdzieś czeka na Ciebie... Quote
iwop Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 podnosze! -----------------------------------------------------------------------[URL]http://http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx[/URL] Quote
Hakita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Do góry cudowny Fineczku!!! :multi: Zdrowiej nam kochany Psiaczku!!! :loveu: Quote
asiak Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :placz: nie spadaj pieseczku......niech Cię wypatrzy jakas dobra duszyczka:loveu: domku kochany przybywaj..................... Quote
Hakita Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Marsz na samą górę kochany Fineczku!!! :loveu: Quote
AZ-IWONA Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nie wiem kto zajmuje się Finkiem ale ja proszę o szczegółowe informacje ::angryy: - co zrobiono z łapką Fina od czasu zamieszczenia pierwszego posta, - dokładnie jaka jest diagnoza łapy Finka, - jaki będzie tok leczenia, - proszę o aktualne zdjęcia Finka z lecznicy, - dokładny adres lecznicy Te informacje są niezbędne dla tych co wpłacili i wpłacą pieniądze aby się nie zniechęcili. Cały czas podajecie jakieś mętne informacje Quote
pumcia02 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 właśnie dzwoniłam do kliniki. Finek ma się dobrze, ma zakładane opatrunki. nie wiem dokladnie jak to wszsytko wyglada bo mowiono mi bardzo ogolnie... jest grzeczny, kochany, a jak zapytalam o koszty to pani mi powiedziala ze jak podlicza to mi powie,.... ehh.. w tym tygodniu pojade do finka i zrobie zdjecia, dowiem sie czegos dokladnie. Quote
AZ-IWONA Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Mariolka ja trzymam Cię za słowo i w dalszym ciągu oczekuję na informacje!!!:mad: Proszę o adres lecznicy.:cool3: Quote
GreenEvil Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Mariolka ja trzymam Cię za słowo i w dalszym ciągu oczekuję na informacje!!!:mad: Proszę o adres lecznicy.:cool3:[/quote] :-o nie wiesz gdzie jest lecznica na powstancow slaskich?? :-o use google luke :eviltong: [B]Całodobowa klinika dla zwierząt[/B] Bemowo, ul. Powstańców Śląskich 101 tel. 638 39 14 pzdr GreenEvil Quote
Recommended Posts