Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

leczenie Fineczka polega na ozonowaniu lapki jakims smarowaniu(zabijcie mnie ale nie pamietam) zadnej operacji nie bedzie lapka podobno po tych zabiegach ma sie ladnie zrosnac

niestety nie znam jeszzce planowanego kosztu tego wszystkiego jak tylko cokolwiek bede wiedziala odrazu daje znac

[B][COLOR=Red]JESTESCIE KOCHANI DZIEKI W IMIENIU FINECZKA[/COLOR][/B]

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wstyd zapomnialam...

chcialam serdecznie podziekowac Pani ktora dzwonila do mnie wczoraj wieczorem i zasili konto Finka o nie mala sumke...

kochani zeby takich osob bylo wiecej o ile latwiej byloby naszym podopiecznym...nawet jedno dobre slowo moze tyle znaczyc

[B][COLOR=Red]DZIEKUJE[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Kostek']leczenie Fineczka polega na ozonowaniu lapki jakims smarowaniu(zabijcie mnie ale nie pamietam) zadnej operacji nie bedzie lapka podobno po tych zabiegach ma sie ladnie zrosnac

niestety nie znam jeszzce planowanego kosztu tego wszystkiego jak tylko cokolwiek bede wiedziala odrazu daje znac

[B][COLOR=Red]JESTESCIE KOCHANI DZIEKI W IMIENIU FINECZKA[/COLOR][/B][/quote] Kostek, coś mi tu nie gra....
Gdzie jest pies i przez kogo jest leczony???

Posted

oj ale co nie gra?bo ja nie rozumiem...

pies jest na powstancow i leczy go dr.Sterna(wszystko pisze w watku zeby nie bylo niedomowien ale jak cos nie jasne to krzycz)

Posted

No właśnie, łapka jest chyba źle zrośnięta, przynajmniej tak widać na zdjęciach, chyba, że to tylko taka narośnięta tkanka...
Piszcie, co z nim i jakie decyzje.

Posted

podnosze!

-----------------------------------------------------------------------[URL]http://http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx[/URL]

Posted

Nie wiem kto zajmuje się Finkiem ale ja proszę o szczegółowe informacje ::angryy:
- co zrobiono z łapką Fina od czasu zamieszczenia pierwszego posta,
- dokładnie jaka jest diagnoza łapy Finka,
- jaki będzie tok leczenia,
- proszę o aktualne zdjęcia Finka z lecznicy,
- dokładny adres lecznicy
Te informacje są niezbędne dla tych co wpłacili i wpłacą pieniądze aby się nie zniechęcili.
Cały czas podajecie jakieś mętne informacje

Posted

właśnie dzwoniłam do kliniki. Finek ma się dobrze, ma zakładane opatrunki. nie wiem dokladnie jak to wszsytko wyglada bo mowiono mi bardzo ogolnie... jest grzeczny, kochany, a jak zapytalam o koszty to pani mi powiedziala ze jak podlicza to mi powie,.... ehh.. w tym tygodniu pojade do finka i zrobie zdjecia, dowiem sie czegos dokladnie.

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Mariolka ja trzymam Cię za słowo i w dalszym ciągu oczekuję na informacje!!!:mad:
Proszę o adres lecznicy.:cool3:[/quote]
:-o nie wiesz gdzie jest lecznica na powstancow slaskich?? :-o
use google luke :eviltong:
[B]Całodobowa klinika dla zwierząt[/B]
Bemowo, ul. Powstańców Śląskich 101 tel. 638 39 14

pzdr
GreenEvil