Hakita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 mariolka napisał(a):jak zrobic zeby miec dwa banerki w podpisie? bo nie moge jakos... Kochana, kopiuj banerek i wklej...;) Jak będą jakieś problemy, to służę pomocą. Choć sama jestem nie do końca rozeznana...:roll: Quote
pumcia02 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 i wlasnie dwa mi nie "wyskakuja" pozniej :( Quote
pumcia02 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 o kurde ludziska!!!!! bo ja zapomnialam! i zasnelam wczoraj wczesnie! FINEK DZISIAJ BĘDZIE W PYTANIU NA SNIADANIE!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dzisiaj????????????????:-o no to lipa... ja już w pracy....w tych godzinach to ciężko oglądać TV ;) ...ale trzymam kciuki za Finusia i oby jak najwięcej ludków Cię obejrzało!!!! Dobra robota z tą TV. Quote
GoniaP Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Widziałam, widziałam:multi: Finuś prezentował się wspaniale, wyraźnie podbił serce Pana Redaktora:eviltong: i był komplementowany na antenie :loveu: Znajdź domek Finku! Quote
Dusza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Finusiu Kochany pieknie wygladaszw TV a jaki Ty mądry! Niuchaj za Panem z wielkim serduchem! No i jak to Pan Redaktor powiedział- "taki Pan który przekona Panią Iwonę":evil_lol: Quote
asiak Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 jaka szkoda ze nie mogłam go zobaczyć w TV (jestem w pracy) a może bedzie powtórka programu? prosze ucałować Finusia:loveu: Quote
Hakita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 No jak ja żałuję, że wcześniej nie wiedziałam...:-( Ucałowania dla Fineczka...:loveu: Quote
pumcia02 Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 ja niestety nie widzialam, bo "gnałam" do szkoły :/ ale ciesze się ze wyszlo super jak mowicie :) Dusza a co to takie teksty leciały? ;) tak w ogole to na Finka mamy już 1480 zl!!!!!!!! dzieki!!!!!!!!!! Quote
Dusza Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 najlepiej jak sie cioteczki wypowiedzą! mariolka w bardzo symaptycznej atmosferze Pan Redaktor wypowiedział takie słowa! Najlepiej byłoby gdyby jakiś lotniejszy (ode mnie napewno) Dogomaniak w sprawach komputerowo-internetowych umieściłby nam tu ten fragment programu z Finuśkiem albo chociaż link:lol: Bardzo Proszę!;) Quote
MagYa^^ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 o tak tak! koniecznie poprosimy o link.. :razz: .. Quote
Patikujek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Ale psiulek sie musiał nacierpieć, matko jedyna, dobrze że łapka się goi:loveu: Nie wie jak można taką krzywdę psiakowi wyrządzić:shake: Quote
Rymonka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 żałuje ogromnie że nie widziałam Finka...ale kurde nie mam w pracy TV;) ... no to byłoby już za dobrze.... haha.. ale cieszę się że tak się udało medialnie nagłośnić sparwę Finusia!!!!!!:loveu: ..normalnie Gwiazda... kochany w górę i po zdrowie!!!!!! Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dzień dobry Fineczku kochany...:loveu: Gdzież ten domeczek ukochany??? :roll: Quote
pumcia02 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 oto kawałek maila którego dostałam od Magdy która była z Finkiem w tv: "... dla fina jest genialny dom, ale w zalewie szczecińskim, może jak fin pójdzie tu do warszawy( do pani z TV) to tam by pojechał inny pies poza tym nagrali finka na wejściówkę do kącika zwierząt w pytaniu na śniadanie i od tej pory już zawsze przy adopcjach będzie morda fina!.... [SIZE=2]poza tym telefony nie działały i dodzwoniły sie do nas całe 4 osoby Ale słuchy innych chodziły, ze wypadło to super i za 2 -3 tyg można to powtórzyc.... A fin aktualnie u mnie na tymczasie, biega po schodach szybciej niż ja, z tego co wiem to dług za niego sięga 4 tys.o Apsiku nie wspominam bo mi sie ryczeć chce..." nie wiem o co chodzi z tym dlugiem , ale jak sie dowiem to dam znac. no i oczywiscie Magda przysle jeszcze fotki Fina z domu :) wydaje mi się ze te 4tys to za obydwa psy super ze sa juz zainteresowane domki :D i na drugą psine ktora byla razem z finkiem tez juz domek czeka :multi: :multi: Quote
Dusza Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi: :multi: :multi: Hurrra ! same dobre więści od rana! Ten dzień musi myć cudny! Do góry wszystkie mordki! Pokazywać się!! Szukamy domków! Quote
Dusza Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :multi: :multi: :multi: Hurrra ! same dobre wieści od rana! Ten dzień musi myć cudny! Do góry wszystkie mordki! Pokazywać się!! Szukamy domków! Quote
diana79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Fineczek musi mieć najlepszy domek :multi: :multi: :multi: Quote
pumcia02 Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 nie no superowo na serio :lol::lol::lol::lol: tylko ten dług mnie nie pokoi... :/ Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jakie cudowne wieści!!! :multi: :multi: :multi: Tak się cieszę kochane Psiaczki...:loveu: Nie martw się Mariolka, będziemy działać i postaramy się wszyscy spłacić dług za Psinki...:razz: Quote
MagYa^^ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wooow to teraz tylko KCIUKI KCIUKI KCIUKI:multi: Quote
_beatka_ Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jakie świetne wieści:multi::multi::multi:razem damy rade i splacimy ten dlug, teraz najwazniejsze jest znalezienie finkowi domku:razz: Quote
Recommended Posts