iwonamaj Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Niech to się uda, Uszatka taka biedna i mała, taka szansa...Kciuki!!!!! Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 a wiecie co jest najgorsze?, nie pamietam kiedy ostatnio zaspalam!, a dzisiaj jeszcze do tego zaspalam (pewnie przez te pozna godzine pojscia spac) i wstalam dopiero okolo 9.00!!! gdzie normalnie wstaje w niedziele o okolo 8.00, szybko z psem i na watek i jak przeczytalam te informacje o telefonie to myslalam, ze padne trupem :sad: i pati zgodzila sie az na 3 pieski do zabrania? Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) niestety w sprawie dt z fb na razie zero odzewu :-( (tzn ludzie czytaja i sie ciesza, ze malenka moze bedzie wyciagnieta, ale brak chetnych w sprawie udostepnienia kacika na te kilka dni), ma ktos jakies inne opcje? Edited September 9, 2012 by kolejna kobietka Quote
toyota Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 (edited) Niestety figu jedzie na Śląsk najwcześniej dopiero 23.09 ( na 50 %) a na 100 % -29.09 :(. Mam też awaryjny tymczas dla Uszki w Warszawie, ale nie wiem czy to nie za długo, bo wstępnie rozmawiałyśmy o tygodniu. Możemy się starać zebrać finanse na płatny transport, żeby Uszka pojechała wcześniej do Gabi79. Edited September 9, 2012 by toyota Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']niestety w sprawie dt z fb na razie zero odzewu :-( (tzn ludzie czytaja i sie ciesza, ze malenka moze bedzie wyciagnieta, ale brak chetnych w sprawie udostepnienia kacika na te kilka dni), ma ktos jakies inne opcje?[/QUOTE] Spytam ale nie obiecuję. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 o rany :sad: czyli Uszatka nie wychodzi dzisiaj? :-( Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='toyota']Niestety figu jedzie na Śląsk najwcześniej dopiero 23.09 ( na 50 %) a na 100 % -29.09 :(.[/QUOTE] Kurcze długo:( Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 z jednej strony az, a z drugiej co to jest 20 dni? :roll: Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 no tak platny transport, tylko skad znowu te cholerne pieniadze? :sad: ale jak jest awaryjny dt chociaz na tydzien to moze uda sie znalezc kogos przez ten czas, kto bedzie jechac rowniez przy okazji... a tak w ogole to wszystkie sie rzucilysmy na hura, a Gabi bedzie potrzebowac przeciez zwrotu za wyzywienie, ewentualnie weta, a przeciez nikt na razie nie zadeklarowal zadnych wplat, moge na fb rowniez wystosowac apel, ale nie bedziemy mieli 100 % gwarancji, ze ktos wspomoze :sad: Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Napisałam do dwóch osób z dogo, czekam na odpowiedź. Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']no tak platny transport, tylko skad znowu te cholerne pieniadze? :sad: ale jak jest awaryjny dt chociaz na tydzien to moze uda sie znalezc kogos przez ten czas, kto bedzie jechac rowniez przy okazji... a tak w ogole to wszystkie sie rzucilysmy na hura, a Gabi bedzie potrzebowac przeciez zwrotu za wyzywienie, ewentualnie weta, a przeciez nikt na razie nie zadeklarowal zadnych wplat, moge na fb rowniez wystosowac apel, ale nie bedziemy mieli 100 % gwarancji, ze ktos wspomoze :sad:[/QUOTE] Zrobimy akcję, najważniejsze żeby ją zabrać. Bazarki też ratują. Nie potrzeba wiele na wyżywienie, damy radę. Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Ona nie je luksusów w schronie, nie musi jeść Eukanuby. Lepiej żeby była w dt. Ja kupuję swoim psom porcje rosołowe, gotuję z marchewką, pietruszką , potem zasypuję tanim makaronem albo ryżem. Oczywiście wyciągam niebezpieczne kości i gotowe.Karma sucha jako dodatek.Psiaki lśniące, zdrowe. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) no wlasnie bazarki moj jedyny sposob pomocy, a ja zostalam oszukana, zobacze jak to sie zakonczy, ale chyba nieciekawie... laska wziela ode mnie pelno fantow, miala robic bazarki, a raz, ze po jednym bazarku zapadla sie pod ziemie, dwa fantow nie chce oddac, bo niby nie ma za co ich przeslac, a trzy pieniadze z bazarku ukradla :shake: a teraz te fanty nam by sie przydaly! Edited September 9, 2012 by kolejna kobietka Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Napisz mi kto na pw , bo ja też posłałam fanty i nikt mnie o bazarku nie zawiadamia. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 zaraz ci przesle, ale jak dziewczyna nie zmieni zdania, to ja to i tak naglosnie, zeby innych nie oszukala... Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Słuchajcie jubu jeździ za zwrt paliwa [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-(%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa)[/url] Dopiero teraz piszę, bo mnie wywala cały czas z internetu. Chciałam porozsyłać wątek z prośbą o pomoc, ale nie wiem czy mnie znowu nie wywali. Można ubiegać się o dopłatę do transportu z Kundelkowej skarbonki to jest kwota około 150 zł Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='kolejna kobietka']zaraz ci przesle, ale jak dziewczyna nie zmieni zdania, to ja to i tak naglosnie, zeby innych nie oszukala...[/QUOTE] Dziękuję. Ja też coś Ci wyślę szokującego, nie mogę oficjalnie bo to się stało przez pw... Quote
ewu Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='Gabi79']Słuchajcie jubu jeździ za zwrt paliwa [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/176436-Oferuj%C4%99-transport-za-zwrot-koszt%C3%B3w-%28%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-W-wa%29"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/176436-Oferuję-transport-za-zwrot-kosztów-(Łódź-W-wa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Łódź-W-wa)[/URL] Dopiero teraz piszę, bo mnie wywala cały czas z internetu. Chciałam porozsyłać wątek z prośbą o pomoc, ale nie wiem czy mnie znowu nie wywali. Można ubiegać się o dopłatę do transportu z Kundelkowej skarbonki to jest kwota około 150 zł[/QUOTE] Toyota ma jakieś awaryjne dt, może załatwi. Jeśli nie, to zrobimy zbiórkę ale szkoda kasy , żeby wyszło z tym dt.... Quote
toyota Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Gabi79, prześlij mi proszę na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] dane do adopcji Uszki. Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 [quote name='toyota']Gabi79, prześlij mi proszę na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] dane do adopcji Uszki.[/QUOTE] Wysłałam, przepraszam, że tak późno, ale non stop mnie wywala z internetu. Zaraz poszukam wątku Kundelkowej Skarbonki. I co zbieramy na ten transport. Jeśli Uszka będzie w Warszawie to pozostaje do pokonania około 300 km Kwota pewnie około 400 zł. Gdyby dołożyli ze skarbonki było by 250 20 dni to trochę długo.... Quote
toyota Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Na razie nie mogę się dodzwonić do tego awaryjnego DT. Ja też uważam, że trzeba będzie zapłacić, aby Uszka dojechała do Gabi79 wcześniej, skoro Gabi79 jest teraz jakiś czas na zwolnieniu w domu. Jednak awaryjny tymczas musi byc przygotowany na dłużej niż tydzień- na wszelki wypadek. Quote
kolejna kobietka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 no dlugo, ale 250 zl to i tak strasznie duzo :sad: ale tobie tez pasuje lepiej szybciej, zeby przed 19 niunia do ciebie trafila, egh a niby ta Polska taka mala :eviltong: Quote
Gabi79 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 (edited) [quote name='kolejna kobietka']no dlugo, ale 250 zl to i tak strasznie duzo :sad: ale tobie tez pasuje lepiej szybciej, zeby przed 19 niunia do ciebie trafila, egh a niby ta Polska taka mala :eviltong:[/QUOTE] No właśnie, tak jak pisałam najlepiej, gdyby przyjechała przed 19. To co, próbujemy z tą zbiórką. Toyota, czy DOBRZE rozumiem, że to czy Uszka pojedzie do Warszawy zależy od faktu, czy awaryjny dt zgodzi się ją przyjąć? Edited December 7, 2012 by Gabi79 Quote
Recommended Posts