Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 828
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Może lepiej nie wpisywać w ogłoszeniach, że to Grudziądz, tylko np. Toruń, bo ktoś przyjdzie , sobie ją adoptuje ze schronu i tyle tylko będziemy wiedzieli, że została adoptowana, a nie będziemy wiedzieli czy na wiochę :(.

Poza tym wolałabym dla niej najpierw DT, żeby została wysterylizowana przed adopcją.

Edited by toyota
Posted

toyota napisał(a):
Może lepiej nie wpisywać w ogłoszeniach, że to Grudziądz, tylko np. Toruń, bo ktoś przyjdzie , sobie ją adoptuje ze schronu i tyle tylko będziemy wiedzieli, że została adoptowana,a nie będziemy wiedzieli czy na wiochę :(.

Poza tym wolałabym dla niej najpierw DT, żeby została wysterylizowana przed adopcją.

to zmienie na ten Torun, tylko jezeli jest podany kontakt to nie mysle, zeby ktos jej szukal po schronie, ale jak wolisz... no i w takim razie musze zmienic na dt tylko... czyli jak sie trafi odpowiedzialny ds to dziekujemy? nie rozumiem troche tego... a odnosnie sterylki kto pokryje koszty?

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
to zmienie na ten Torun, tylko jezeli jest podany kontakt to nie mysle, zeby ktos jej szukal po schronie, ale jak wolisz... no i w takim razie musze zmienic na dt tylko... czyli jak sie trafi odpowiedzialny ds to dziekujemy? nie rozumiem troche tego... a odnosnie sterylki kto pokryje koszty?

Nie zmieniaj w ogłoszeniach, bo zwykli ludzie nie będą widzieli o co chodzi. Tak tylko informuję, że DT byłby najlepszy, bo nie jestem za wydawaniem bez sterylki. Już była nie raz taka sytuacja, że ludzie wzięli sukę niewysterylizowaną, a zwrócili za pół roku zaciążoną. Jakby był odpowiedzilany DS to zaryzykujemy jak nie będzie wyjścia ;).

Miasto lepiej zmienić ;).

Jeśli chodzi o koszty - jestem stałym deklarowiczem w Akcji Sterylizacji i mam prawo do zwrotu kosztów za sterylizację bezpańskich suczek przebywających w DT.

Posted (edited)

ok miasto zmienilam i niestety zdazylam zmienic rowniez odnosnie dt, tam gdzie nie moglam zmienic miasta usunelam ogloszenie, jutro w takim razie przywroce poczatkowa wersje ogloszenia, dzisiaj juz nie mam czasu...

Edited by kolejna kobietka