natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 no a ja sie pochwale,moje wcale wlosow nie gubia,wiecej na podlodze jest moich:roll::eviltong: Quote
Alicja Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 natija napisał(a):no a ja sie pochwale,moje wcale wlosow nie gubia,wiecej na podlodze jest moich:roll::eviltong: z zawsze możesz maszynką na zero ;) Quote
natija Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 psy tak ,siebie nie,TZ by mnie z domu wywalil:diabloti: Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 nie gadajcie mi nic o kłakach. Są wszędzie :placz: Quote
Fauka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ja się cieszę że mam tylko jednego labradora :diabloti: Czesanie go nie ma sensu, linieje cały rok mocno, 2 razy w roku jeszcze mocniej, mam sierść w jedzeniu, na ubraniach, w zasadzie nie ma miejsca by jej nie było. Raz laptop się grzał i był w naprawie, okazało się że zapchał się psimi kłakami :angryy: Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Ja czesze czesze czesze czesze czesze i czesze:lol:Niby kłaków mniej ,ale dalej są :diabloti: Quote
zaba14 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ja mam cały rok pełno Miyi włosów... Mikuś kłaczył się dwa razy do roku ... a jak pięknie widać czarną sierść na jasnych podlogach... ;] kocham przedpokoj ma czarne kafelki więc nie widać NIC ;] Quote
angineuuka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 wyczesałam 2x5l wiadro kłaków... I dalej z niej się sypie :evil_lol: Na szczęście mniej :> Jutro powtórka :D Quote
Alicja Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 bo z psimi kłakami to jest tak ....wracasz ze sklepu , otwierasz puszkę piwa , a tam................. psi kudeł :grins: Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 U mnie okrywówki czarnej też nie widać ,za to szary i żółty podszerstek widać ślicznie wszędzie ,zbija się w takie urocze wałeczki i latają takie kulki jak na westernach:lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Aleks89 napisał(a):U mnie okrywówki czarnej też nie widać ,za to szary i żółty podszerstek widać ślicznie wszędzie ,zbija się w takie urocze wałeczki i latają takie kulki jak na westernach:lol: oj tak ja też uwielbiam te toczące się kłębowiska :lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Chcecie coś jeszcze ponarzekać na czesanie? Zapraszam do mnie, dodatkowa para rąk do Erisa zawsze się przyda. :diabloti: Ale faktem jest, że Erisa kłaczki to wychodzą "wacikami", a Franka krótkie igły się wbijają w ubrania i meble. Quote
motyleqq Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 mój Timeczek zaczął się teraz sypać, więc mamy komplet: jasne kłaki Etny i ciemne małego, zależnie od koloru ubrania :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Ja na ciuchach nie mam:diabloti:Ale w pościeli ,lodówce ,szafkach ,suficie ,kiblu i wannie cyz lustrze owszem:lol: Quote
Korenia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Co to jest psi kłak :evil_lol:? Nie znam takiego pojęcia :P Amy raz do roku trzeba wyrwać trochę martwej sierści, a tak to nie gubi :D Nie widać u nas sierści nigdzie ;) Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Dam Ci Lucasa po zimie:diabloti: Dziś czesałem mu ogon gęstym grzebieniem ,jak zbiłem grzebień w kłaki ciagnąłem w górę to go podnosiłem:lol:Z pięknej kity został szczury ogon:diabloti: Jutro pora na Kaje ,a to jest walka:lol:sama łacina leci :evil_lol: O ironio przy czesaniu Kai najbardziej poszkodowany jest Lucas ,bo mu się obrywa potem za jej cierpienie.:diabloti:Jak to mawia mój dziadek "bo baby to są ch...e":evil_lol: Quote
Szura Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Kłaki to mój U-LU-BIO-NY temacik. :loveu: Jakie kłaki? Gdzie kłaki? To psy w ogóle kłaczą? :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Szura napisał(a):Kłaki to mój U-LU-BIO-NY temacik. :loveu: Jakie kłaki? Gdzie kłaki? To psy w ogóle kłaczą? :evil_lol: Przywiązałbym cię do krzesła i karmił ubitą rytualnie krówką:diabloti: Quote
Iza. Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 a ja jakoś nie może uwierzyć w zupełnie nie kłaczące psy :P Mój niby z włosem, a białego gówna po chacie wala się mnóstwo, w sumie to razem z moimi włosami :evil_lol: Quote
makot'a Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Haha, kłaki... wyobraźcie sobie ile ja mam w domu kłaków, skoro pieseczek w kwietniu miał taką kryzę... https://lh4.googleusercontent.com/-CE7Iohmoi60/UXfatd6fQgI/AAAAAAAAFsk/sFHS8vL1nto/s640/1.jpg a teraz wygląda tak... :lol: https://lh4.googleusercontent.com/-ZtdjC20AnjE/UdH5h4yLvWI/AAAAAAAAGSE/_7mMU3Ct-fM/s640/6.jpg 80% psa wylądowało na podłodze... a to jeszcze nie koniec :lol: Quote
Aleks89 Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Kłaki kłakami.Panna D. pokazała klase:loveu::lol:Aż się poryczałem ze śmiechu:lol: Quote
Korenia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Iza. napisał(a):a ja jakoś nie może uwierzyć w zupełnie nie kłaczące psy :P Nie, no wiadomo, ze jakiś tam włosek spadnie, ale Amy śpi na kanapie, wstaje, nie ma żadnego. Jak się potarza po dywanie to może jakiś sobie wyrwie, ale tego kompletnie nie widać, więcej swoich znajdę niż jej ;) Quote
Czekunia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Aleks89 napisał(a):Kłaki kłakami.Panna D. pokazała klase:loveu::lol:Aż się poryczałem ze śmiechu:lol: A spodziewałeś się czegoś innego;) po osobie, która publicznie potrafi napisać, że jej dziecko umarło...:roll:? Quote
asiak_kasia Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Czekunia napisał(a):A spodziewałeś się czegoś innego;) po osobie, która publicznie potrafi napisać, że jej dziecko umarło...:roll:? w ogóle o co chodzi? :crazyeye: ja znowu nic nie wiem :placz: Quote
Alicja Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Olek , panią DE nie warto sobie głowy zaprzątać ... typowe nauki KK wychodzą Przeczytałam to Kubie pokazałam wczesne posty kiedy ostrzegano , ze COŚ jest ni tak ... powiedział , ze wolałby się targnąć na linę aniżeli taką matkę mieć .TZ zapytał czy ona się leczy psychiatrycznie , bo nawet jego ojciec po jego młodzieńczych wybrykach takich słów mu nie powiedział , a mój teść nie szukał słów w słowniku języka polskiego jak się wqrzył . Co do kłaków , znajoma miała czarnego pudla i czasem na stole znajdowało sięczarnego kłaka co wyglądał jak łoniak :diabloti: to dopiero obciach jak ktoś obcy przyjdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts