Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 10k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się cieszę że mam tylko jednego labradora :diabloti: Czesanie go nie ma sensu, linieje cały rok mocno, 2 razy w roku jeszcze mocniej, mam sierść w jedzeniu, na ubraniach, w zasadzie nie ma miejsca by jej nie było. Raz laptop się grzał i był w naprawie, okazało się że zapchał się psimi kłakami :angryy:

Posted

Ja mam cały rok pełno Miyi włosów... Mikuś kłaczył się dwa razy do roku ... a jak pięknie widać czarną sierść na jasnych podlogach... ;] kocham przedpokoj ma czarne kafelki więc nie widać NIC ;]

Posted

U mnie okrywówki czarnej też nie widać ,za to szary i żółty podszerstek widać ślicznie wszędzie ,zbija się w takie urocze wałeczki i latają takie kulki jak na westernach:lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
U mnie okrywówki czarnej też nie widać ,za to szary i żółty podszerstek widać ślicznie wszędzie ,zbija się w takie urocze wałeczki i latają takie kulki jak na westernach:lol:

oj tak ja też uwielbiam te toczące się kłębowiska :lol:

Posted

Chcecie coś jeszcze ponarzekać na czesanie? Zapraszam do mnie, dodatkowa para rąk do Erisa zawsze się przyda. :diabloti:

Ale faktem jest, że Erisa kłaczki to wychodzą "wacikami", a Franka krótkie igły się wbijają w ubrania i meble.

Posted

Co to jest psi kłak :evil_lol:? Nie znam takiego pojęcia :P
Amy raz do roku trzeba wyrwać trochę martwej sierści, a tak to nie gubi :D Nie widać u nas sierści nigdzie ;)

Posted

Dam Ci Lucasa po zimie:diabloti:
Dziś czesałem mu ogon gęstym grzebieniem ,jak zbiłem grzebień w kłaki ciagnąłem w górę to go podnosiłem:lol:Z pięknej kity został szczury ogon:diabloti:
Jutro pora na Kaje ,a to jest walka:lol:sama łacina leci :evil_lol:
O ironio przy czesaniu Kai najbardziej poszkodowany jest Lucas ,bo mu się obrywa potem za jej cierpienie.:diabloti:Jak to mawia mój dziadek "bo baby to są ch...e":evil_lol:

Posted

Szura napisał(a):
Kłaki to mój U-LU-BIO-NY temacik. :loveu: Jakie kłaki? Gdzie kłaki? To psy w ogóle kłaczą? :evil_lol:

Przywiązałbym cię do krzesła i karmił ubitą rytualnie krówką:diabloti:

Posted

a ja jakoś nie może uwierzyć w zupełnie nie kłaczące psy :P
Mój niby z włosem, a białego gówna po chacie wala się mnóstwo, w sumie to razem z moimi włosami :evil_lol:

Posted

Iza. napisał(a):
a ja jakoś nie może uwierzyć w zupełnie nie kłaczące psy :P

Nie, no wiadomo, ze jakiś tam włosek spadnie, ale Amy śpi na kanapie, wstaje, nie ma żadnego. Jak się potarza po dywanie to może jakiś sobie wyrwie, ale tego kompletnie nie widać, więcej swoich znajdę niż jej ;)

Posted

Aleks89 napisał(a):
Kłaki kłakami.Panna D. pokazała klase:loveu::lol:Aż się poryczałem ze śmiechu:lol:

A spodziewałeś się czegoś innego;) po osobie, która publicznie potrafi napisać, że jej dziecko umarło...:roll:?

Posted

Czekunia napisał(a):
A spodziewałeś się czegoś innego;) po osobie, która publicznie potrafi napisać, że jej dziecko umarło...:roll:?

w ogóle o co chodzi? :crazyeye: ja znowu nic nie wiem :placz:

Posted

Olek , panią DE nie warto sobie głowy zaprzątać ... typowe nauki KK wychodzą
Przeczytałam to Kubie pokazałam wczesne posty kiedy ostrzegano , ze COŚ jest ni tak ... powiedział , ze wolałby się targnąć na linę aniżeli taką matkę mieć .TZ zapytał czy ona się leczy psychiatrycznie , bo nawet jego ojciec po jego młodzieńczych wybrykach takich słów mu nie powiedział , a mój teść nie szukał słów w słowniku języka polskiego jak się wqrzył .

Co do kłaków , znajoma miała czarnego pudla i czasem na stole znajdowało sięczarnego kłaka co wyglądał jak łoniak :diabloti: to dopiero obciach jak ktoś obcy przyjdzie :evil_lol: