Elizusiek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Zaglądmy żeby sie przywitać :lol: miłego dzionka :lol: Quote
kesslee Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='marzenna79'] Dzieńdobry Kochani :loveu: Zdjęcia prześliczne, a najśliczniejsze języczki :loveu: :loveu: :loveu: Już mowiłam że w Was zakochana jestem?:cool3: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='kesslee']Dzieńdobry Kochani :loveu: Zdjęcia prześliczne, a najśliczniejsze języczki :loveu: :loveu: :loveu: Już mowiłam że w Was zakochana jestem?:cool3: biało- czarni merdają ogonkami.. ogromny tulas w twoją stronę Quote
madziasto4 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dzień dobry :loveu: Co słychać u piesków? :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='madziasto4']Dzień dobry :loveu: Co słychać u piesków? :loveu: bonita madziasto4 biał- czarni po pierwszym śniadanku, wylegują się w słoneczku, nawet na listonocza nie zareagowali..:diabloti: słonecznego dnia dla wszytkich dwu- nożna idzie pobiegać sama po sklepach... Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 witamy witamy my juz po spacerku po sniadanku i zasiedlismy na dogo:evil_lol: pozniej pojde pomeczyc Alberta oj bidulka z niego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Quote
Pianka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='bGirl'] [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Najnowszy krzyk mody:cool3: [quote name='bGirl'] Jaki fajny prezencik:p [quote name='bGirl'] To teraz można iść na bal przebierańców:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']witamy witamy my juz po spacerku po sniadanku i zasiedlismy na dogo:evil_lol: pozniej pojde pomeczyc Alberta oj bidulka z niego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: dwu- nożna po dużych zakypach i smacznym obiadku (choć nie zmieściłam małej sharmy do brzuszka, a przydało by się pare kg extra..) biało- czarni przywitali się z [SIZE=1]torbą, wyniuchali smakołyki i już chwilowo dwu- nożna nie była numerkiem one... teraz mała kawa i leniuchowanie... czekamy na wyniki Albercika! Pianka biało- czarni śledzą nowe trendy w modzie.. tygra pozdrawiamy milusio Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
tamiczek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='marzenna79'] [SIZE=7] Jaka jest rasa tego kochanego maleństwa ??? Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='tamiczek']Jaka jest rasa tego kochanego maleństwa ??? ten malutki białasek to west highland white terrier Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kocham Alberta miloscia bezgraniczna i chyba on mnie tez coraz bardziej kocha;) Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Czarni Witają biało-czarnych:loveu: [quote name='ewelinabuck']Kocham Alberta miloscia bezgraniczna i chyba on mnie tez coraz bardziej kocha;-) miłość od pierwszej wykonanej foty.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 bywa............:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']bywa............:razz: :razz: :razz: :razz: przyznaj się... to właśnie miłość jestem dumna z Albercika a z tej fotki najbardzej, dlatego porywam ją tutaj reklamujemy działo Albercika Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dobra dobra ..przzynaje bez bicia to milosc ...ale jaka kosztowna i wymaga poswiecen:evil_lol: :evil_lol: to jeszcze nie wszzzzystko to dopiero poczatek jego mozliwosci Quote
eria Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Karinko!!! wklejasz tu foty Bucka zamiast swoich piechów :mad: :mad: ja teraz musiałam spojrzeć czy aby napewno do Ciebie weszłam a nie do Eweliny przez to zdjęcie :evil_lol: Quote
BBeta Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jakiego znowu Albercika ?? :niewiem: Hmmm... ?? Quote
WinterGirl Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='ewelinabuck']dobra dobra ..przzynaje bez bicia to milosc ...ale jaka kosztowna i wymaga poswiecen:evil_lol: :evil_lol: to jeszcze nie wszzzzystko to dopiero poczatek jego mozliwosci z czasem bardziej poznasz Albercika [quote name='eria']Karinko!!! wklejasz tu foty Bucka zamiast swoich piechów :mad: :mad: ja teraz musiałam spojrzeć czy aby napewno do Ciebie weszłam a nie do Eweliny przez to zdjęcie :evil_lol: bo z nas porywacze, kochamy wszystkie duety , sama najlepiej wiesz :diabloti: [quote name='BBeta']Jakiego znowu Albercika ?? :niewiem: Hmmm... ?? Albercik= nowy sprzęt do cykania ewelinabuck doczekał się własnego imienia Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
ewelinabuck Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 dawaj dawaj foty nowe bo sie ociagasz:mad: :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Witak BGirl :multi: Przeglądnełam sobie Waszą galeryjkę - piękna! :loveu: A ta foteczka z pierwszej strony najbardziej mi się spodobała :loveu: Taka słodziutka :iloveyou: Quote
Rinuś Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='bGirl']przyznaj się... to właśnie miłość jestem dumna z Albercika a z tej fotki najbardzej, dlatego porywam ją tutaj reklamujemy działo Albercika Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD ale roznica w wielkosci:crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts