Likaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wrr .. nie mamy dostepu do komputerka :( A fotki rewelacja ! :(( No nic życzymy kochana wesołych świąt ! A fotki normalnie boskie, zakochać się można ! Myślimy o was nocami :lol: I życzymy miłego dnia ! :) I wymiziusiaj swoje skarby ! :) :) :) Quote
Pianka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Wow ale światło. Duchy?:evil_lol: Piękne:loveu: A dokąd pieski jadą?:eviltong: Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 słoneczny tulas cioteczki dziękujemy za odwiedzinki i wysyłamy ponowne zaproszenie.. [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1] Quote
kesslee Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bGirl'] bilety do kontroli... ... Ależ super foteczki! ( zreszta które Wasze super nie są? :cool3: ) Ten bialo czarny duecik nieprawdopodobnie mnie rozwesela za każdym razem :loveu: Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a te fotki z ciuchci bija normalnie na pysk przecudne:loveu: Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='kesslee']Ależ super foteczki! ( zreszta które Wasze super nie są? :cool3: ) Ten bialo czarny duecik nieprawdopodobnie mnie rozwesela za każdym razem :loveu: biało- czarni merdają ogonkami, milutko dać komuś troche radości.. polecamy się na przyszłość [quote name='ewelinabuck']a te fotki z ciuchci bija normalnie na pysk przecudne:loveu: komplemenciara [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bGirl']biało- czarni merdają ogonkami, milutko dać komuś troche radości.. polecamy się na przyszłość komplemenciara [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] ja ci dam komplemenciare ,a chcesz zebym bila bo malo fotek????:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja ci dam komplemenciare ,a chcesz zebym bila bo malo fotek????:evil_lol: mało, II dogomaruda zaraz po eria P.S. zerkne do Ciebie jakie są zasoby fotek [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='ewelinabuck']juz wstawilam az 2 :lol: :lol: zerkamy... [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 no i cao tam ciekawego wypatrzylas cio?????:evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='ewelinabuck']no i cao tam ciekawego wypatrzylas cio?????:evil_lol: białą owieczkę z niewinna miną [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
zuzolandia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 .wsiasc do pociagu byle jakiego nie dbac o bagaz nie dbac o bilet ;-) Przesympatyczna para biało -czarnych pasazerów ;-) Buziaczki kofffaniutkaaaaaaa;-) Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='bGirl']białą owieczkę z niewinna miną [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] ty mi sie tak nie rozko**** bo to moja lowieca jest;) i nikomu jej nie dam ooooooo......:evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Zuzolki moje kochane tulasy i buziale dla WAS ewelinabuck my: biało- czarni i dwu- nożna już dawno zakochani i w owieczce i w wilku twoim :loveu: [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 to dla was i nie tylko beda jutro foteczki z Albercika ale po poludniu ,bo ja rano ide sie zaszczepic w koncu za kilka miesiecy (5) koncze 18 lat to trzeba isc na szczepienie przeciw tezcowi;) ale plakusiac nie bede;) Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 trzymamy za słowo, powodzenia jutro na szczepieniu (my nie lubimy szczepień :diabloti: ) [SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a kto je lubi??,,,,,,,,,,:placz: zapraszam jutro po poludniu do nas;) Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 już nie możemy się doczekać, jak my zaśniemy?! ;) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 hihihihi nie wiem jak zasniecie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: licz owieczki i wilczki:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Do podusi główkę złóż, swoje oczka zmruż, skończył się męczący dzień, niech już przyjdzie nowy sen, owiecka i wilcek oczka Ci puszczają i całuski przesyłają;) Quote
WinterGirl Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 biało czarni szepczą mięciutkich snów dla owieczki i wilka tulasek [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1][SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
WinterGirl Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witamy po długiej nieobecności i co widzimy? ślicznych pasażerów PKP:cool3: miłego dnia :lol: Quote
Recommended Posts