kesslee Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='Usia'] Coś nieprawdopodobnego... Wszystko mi się podoba w Twoich zdjęciach - i model i kolory i pomysły na fotki :loveu: A tan moj nie ma takiej cierpliwości do pozowania :shake: Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dZIENDOBEREK BIAłO -CZARNI;-) a fotecki to gdzie?????? dawaj malenka dawaj .....bo to balsam na moje oczy ;-) eheheh Buziolki Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 dwu- nożna nareszcie w domu... [quote name='Likaa']Oj ależ sławny ten duet :lol: Nowe fotki !:mad: :mad: :mad: Gdzie gdzie ? :mad: :evil_lol: Pozdrawiamy i zparaszamy do nas bo ja sie tak jak ty nie lenie :razz: Lika&Taffy tylko butki ściągne i już zaglądam.. kesslee do Ciebie też pędzimy.. [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć...mi się najbardziej podbała fotka Cleo w wersji torebkowej:evil_lol: mały poręczny białas... [quote name='eria']dzień dobry Karinko!!!! :smile::smile: ja już moge tylko napisać dobry wieczór [quote name='niunia32']Dzien dobry!! co slychac u duetu i u CIebie KArinko? :smile:) buziole zyczymy milego popoludnia pozdrawiamy Tajfun & niunia Witamy duet biało- czarnych wypatrywał i czekał na dwu- nożną musze dokładnie ich wypytać jak minął im dzionek.. [quote name='zuzolandia']dZIENDOBEREK BIAłO -CZARNI;-) a fotecki to gdzie?????? dawaj malenka dawaj .....bo to balsam na moje oczy ;-) eheheh Buziolki haY zuzolki wieczorkiem zaatakujemy porcją fotek :diabloti: tygra Paulina_mickey Marta_Ares Usia za odwiedziny, mam nadzieje, że nikogo nie pominełam... buziale dla przyjaciół biało- czarnych Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dobry wieczór :lol: czekamy na foteczki :cool3: Quote
BBeta Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hej :), Dziękujemy za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej ;) Ja postaram się wpadać do Was jak tylko znajde chwile czasu :) Pozdrawiam Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 :cool3: już mamy wieczorek-gdzie te fotki :cool3: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 i odrobina biało- czarnych konkurs kto ma dłuższy jęzor?! **tulasy** Pozdrawaimy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
bonita Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ale śliczne kolorowe biało-czarne foteczki;) :loveu: Quote
eria Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 normalnie chciałam którąś zacytować,ale wszystkie mi się podobają i nie mogłam wybrać :loveu: :loveu: cudowne :loveu: Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 jeee ale jezory :P suuuper wygladaja na trawce przy kwiatku :) mmmm tulaski Quote
Elizusiek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 cudowny pluszaczek :loveu: buziaczki dla psiaczków :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 eria napisał(a):normalnie chciałam którąś zacytować,ale wszystkie mi się podobają i nie mogłam wybrać :loveu: :loveu: cudowne :loveu: dokładnie:D zgadzam sie w 100%:multi: :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 .dziewczyny tak sie zachwycaja Cleo a ONA wszystkim nam jezor pokazuje ;-) heheeheheh ..choc ma go ładniutki heehheeh ;-) Quote
niunia32 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 przesylamy calusy na dobranoc!! Pa Pa Tajfek & niunia Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 najbardziej mi sie podoba:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='niunia32']przesylamy calusy na dobranoc!! Pa Pa Tajfek & niunia niunia32 wzajemnie wszystkie gwiazdy i księżyc na niebie świecą dla Ciebie.. dreams... idziemy liczyć owieczki... bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='ewelinabuck']idziecie juz spac?????;) ;) ;) biało- czarni to już od dobrej godziny śpiochają.. a dwu- nożna nocny marek jak i Ty?! ale pochwale Ci się, jutro mam dzień leniuszka więc leniu****emy razem.... bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ja tez dzis spedzam noc na dogo wiec mozemy gadac:razz: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='ewelinabuck']ja tez dzis spedzam noc na dogo wiec mozemy gadac:razz: ja się przyznam, że lubie spać, ale postaram się dotrzymać Ci kroku w nocnych pogaduchach... bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ok.......................myslalam ze bede umierac z nudow na dogo:evil_lol: :evil_lol: juz narazie przesyt mam jakich kolwiek instrukci dotyczacych aparatu:evil_lol: musze sie oderwac Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 trzeba przyznać, że Twój nowy sprzęt wygląda groźnie i profesjonalnie... teraz to dopiero będą sesje zdięciowe piechów bGirl & Cleo :bluepaw:EEDY Quote
ewelinabuck Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 grozny nie jest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyglada milituko;) ;) ;) ;) oj sesyjki beda tylko musze sie bardziej zaprzyjaznic z Albertem Quote
Recommended Posts