AlKil Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 witam psy z sentymentem do PKP!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
niunia32 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witamy popoludniowa pora!! zyczymy milusnego popoludnia buziole Tajfek & niunia Quote
marzenna79 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Jedzie pociąg z daleka, ani chwili nie czeka...:multi::loveu: Witajcie Karinkowe Cleosie i Teddy.:multi::multi::multi: Pozdrawiam WAS.:loveu::loveu: Quote
Sylwia&westie Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 no nie :( tu też mi wcieło posta :( powiem w skórcie u nas sportowe fotki i filmik zapraszmy Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Witamy trosze postów zagineło... ale znowu działamy słonecznego dnia dla wszytkich Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Sylwia&westie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 nie ładnie nie ładnie :mad: gdzie foteczki ? :angryy: Nie mozemy sie juz doczekac :razz: Pozdrawiamy ! Sylwia&Urwis Quote
marzenna79 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dzień dobry Karinko !!! :multi::loveu: Nistety w Gdyni dzisiaj pochmurno...:shake: i tylko patrzeć jak zacznie padać zapowiadany deszcz ze śniegiem.:shake: Pozdrawiamy biało - czarne rodzeństwo wtorkowo !:loveu: Mizianko dla Cleosi maleńkiej westusi oraz dla Teddiego WielkoLUDzika olbrzymiego sznaucerka.:loveu::loveu: Miłego dzionka życzy Wam Sukces z panią.:p Quote
Rinuś Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 wkonuc moge wejsc na dogo i oprzyszlismy sie przywitac ladnie :) Quote
Aga76 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witaj Biało - Czarna piękna brygado, może tym razem pozostanie ślad po moim poście :hmmmm: Chciałam się wiosennie przywitać i życzyć udanego wtorku :bigcool: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='marzenna79']Dzień dobry Karinko !!! :multi::loveu: Nistety w Gdyni dzisiaj pochmurno...:shake: i tylko patrzeć jak zacznie padać zapowiadany deszcz ze śniegiem.:shake: Pozdrawiamy biało - czarne rodzeństwo wtorkowo !:loveu: Mizianko dla Cleosi maleńkiej westusi oraz dla Teddiego WielkoLUDzika olbrzymiego sznaucerka.:loveu::loveu: Miłego dzionka życzy Wam Sukces z panią.:p a u nas takie ładne słoneczko i delikatny wiaterek... przesyłamy do pochmurnej Gdyni troszkę promini słońca.. [quote name='Rinuś']wkonuc moge wejsc na dogo i oprzyszlismy sie przywitac ladnie :smile: nareszcie w domu [quote name='Aga76']Witaj Biało - Czarna piękna brygado, może tym razem pozostanie ślad po moim poście :hmmmm: Chciałam się wiosennie przywitać i życzyć udanego wtorku :bigcool: wzajemnie kochaniutka P.S. może już nic nie zginie... Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy serdecznie!! jak mija dzionek?? [SIZE="1"]zapraszamy do nas! pozdrawiamy goraco Tajfun & niunia Quote
margo001 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 buziaczek na dobranoc.. Jakie śliczne pycholki :loveu: Piękne fotki :lol: Dobrze że tu zajrzałam :multi: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='niunia32']Witamy serdecznie!! jak mija dzionek?? zapraszamy do nas! pozdrawiamy goraco Tajfun & niunia w pogoni za paszportami.. troszkę tego załatwiania jest, a przecież białas mieści się w torbie (..) [quote name='margo001']Jakie śliczne pycholki :loveu: Piękne fotki :lol: Dobrze że tu zajrzałam :multi: biało- czarni zapraszają częściej... [quote name='gogunia']Witam, piękne zdjęcia bGirl :loveu: tulas cioteczki Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy Łobuzy, jakie słodkie całuski :loveu: Quote
eria Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 cześć Karinko! postanowiłam wszystkich poodwiedzać póki dogo działa:evil_lol: Quote
Sylwia&westie Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cudowne :loveu: Ale Cleo jest przyjemnie u boku przystojnego czarnulka :razz: Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Elizusiek eria Sylwia&westie a_ga.isk jak milutko WAS zobaczyć i móc odwiedzić.... tęskniliśmy ogromnie biało- czarni przesyłają buziale.. Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kasia_zg Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witam...jakież rozkoszne psiaczki...cudownie wygladają razem na foteczkach...fajniusio sie oglada takie slodkie pysiolki...Pozdrowionka i dobrej nocki życze!! Quote
Asiaczek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Wpadłam z rewizytą. Niestety, na krótko, bo: - po pierwsze - w TV idzie dobry film "Tajni agenci" z Monica Belucci... - po drugie - mam jeszcze duuuużo fotek z wystawy do wstawienia na DGM i na moją www... Ale będę zaglądać. A wiesz dlaczego? Bo moją pierwszą ukochaną rasą są szaucery olbrzymy:loveu::loveu::loveu:. Kiedyś takie miałam... Pzdr. Quote
WinterGirl Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witam...jakież rozkoszne psiaczki...cudownie wygladają razem na foteczkach...fajniusio sie oglada takie slodkie pysiolki...Pozdrowionka i dobrej nocki życze!! Kasia_zg biało- czarni WITAJĄ dziękujemy za odwiedziny i cieplutkie słowa mięciutkich senków [quote name='Asiaczek']Wpadłam z rewizytą. Niestety, na krótko, bo: - po pierwsze - w TV idzie dobry film "Tajni agenci" z Monica Belucci... - po drugie - mam jeszcze duuuużo fotek z wystawy do wstawienia na DGM i na moją www.. Ale będę zaglądać. A wiesz dlaczego? Bo moją pierwszą ukochaną rasą są szaucery olbrzymy:loveu::loveu::loveu:. Kiedyś takie miałam... Pzdr. miłego seansu, czekamy na zaopatrzenie DGM w nowe foteczki.. I będzimy czekać na odwiedziny, a TEDDY chyba najbardziej.. nocne przytulasy Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
zuzolandia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witanko kochani BIAłO -CZARNI;-) ....napisałam wczoraj posta ale go tutaj nie widze ;-(( najwidoczniej zezarło ;-(( wrrrrr..... Nocne buziaczki przesyłamy ;-) Quote
niunia32 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Witamy wieczorowo - nocna pora kochany duecik jak i ich wspaniala dwu-nozna zagladamy by zyczyc slodkich snoow buziaki pozdrawiamy Tajfek i niunia Quote
Recommended Posts