JIM Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Bardzo fajna galeria. Obydwa psiaki śliczne` :) Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 niunia32 napisał(a):Hello!!! niunia32 napisał(a): czemu taki koszmarny?? ale Wam dobrze :) przesylamy miziaki i buziole pozdrawiamy Tayfun & niunia każdy poniedziałek jest długi i koszmarny (początek tygodnia) :diabloti: dla was również tulasy i buziole *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć:p ślicznie razem wyglądają:loveu: :loveu: :loveu: buziole dla nich i...dla Panci;-) biało- czarni merdają ogonkami, a dwu- nożna dziękuje i wzajemnie śle buziala.. kesslee napisał(a):dzieńdoberek :smile: kesslee napisał(a): wpadłam zyczyć miłego dnia. i dnia owocnego w fotki :oops: :lol: wzajemnie kochaniutka Julix napisał(a):Bardzo fajna galeria. Obydwa psiaki śliczne` :smile: jest nam niezmiernie miło Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Rinuś Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale macie dobrze z tym mozrzem!!! ja tez chce!!! Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Rinuś napisał(a):ale macie dobrze z tym mozrzem!!! ja tez chce!!! jeśli zmieścisz się do naszej torby to zapraszamy *** mucha *** kolorowych senków Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
Elizusiek Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aaaa cudne :loveu: sliczne musiątko :loveu: no i ta szachownica[SIZE="5"]CUDO Quote
niunia32 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 jak ona pieknie wyglada w tych okularach i jeszcze te rozowe tło... suuuper!! hehe Cleo fajnie polozyla pyszek na lapce Teddiego!! miziaki Slodkich snow zyczymy pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 piekne twoje foteczki naprawde sie starasz bardzo ale prosze o wiecej bo ja mam manie focenia i chce wiecej i wiecej:lol: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Elizusiek niunia32 ewelinabuck już wkrótce też osiągniemy to stadium focenia mięciutkich snów [SIZE=1]Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u mnie stadium bedzie jeszcze wieksze niedlugo:evil_lol: :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u mnie stadium bedzie jeszcze wieksze niedlugo:evil_lol: :evil_lol: ciężko będzie Cię dogonić.. dreams [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 tymbardziej ze kupuje nowa lufe ale nie moge sie zdecydowac ktora wziac;) Quote
zuzolandia Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 .slicznosci ;-) !!!!! choc musze przyznac ze na tym zdjeciu to role sie odwrociły i jakos bardziej mi czarny na kobitke wyglada zas biała na faceta heeheh .ale to juz ta godzina wiec mnie siem mogło cosik uwidziec ;-) Buziaczki !!!!! Quote
eria Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 one są niesamowite jak tak razem śpią :loveu: czemu moje tak nie mogą:placz: bo Foxi jest niedotykalska :cool1: :evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 bGirl napisał(a):jeśli zmieścisz się do naszej torby to zapraszamy *** mucha *** kolorowych senków Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Dobry wieczór bGirl !!! :multi::loveu: Cleosia w okularach jako mucha...nonono, Ty to masz ciekawe pomysły.:loveu: :cool1: Boże...jak ja kocham zestaw biało-czarny na tle fioletu...:roll: :loveu: BGirl, czy Ty mieszkasz nad morzem ??? [SIZE=3]Jak Ty masz na imię? Wolałabym się zwracać po imieniu. Chyba, że Tobie to przeszkadza ???[SIZE=5] [SIZE=3][SIZE=5]Pozdrawiamy duecik i kochaną pańcię.:loveu::loveu::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):tymbardziej ze kupuje nowa lufe ale nie moge sie zdecydowac ktora wziac;) wierze, że dokonasz dobrego wyboru zuzolandia napisał(a):.slicznosci ;-) !!!!! choc musze przyznac ze na tym zdjeciu to role sie odwrociły i jakos bardziej mi czarny na kobitke wyglada zas biała na faceta heeheh .ale to juz ta godzina wiec mnie siem mogło cosik uwidziec ;-) Buziaczki !!!!! ..czasami to Cleo nosi spodnie w tym duecie, suczka z charakterem... eria napisał(a):one są niesamowite jak tak razem śpią :loveu: czemu moje tak nie mogą:placz: bo Foxi jest niedotykalska :cool1: :evil_lol: dogomarudo nie można mieć wszytkiego, twoje pięknie pozują, moja śpią na sobie.. marzenna79 napisał(a):Dobry wieczór bGirl !!! :multi::loveu: Cleosia w okularach jako mucha...nonono, Ty to masz ciekawe pomysły.:loveu: :cool1: Boże...jak ja kocham zestaw biało-czarny na tle fioletu...:roll: :loveu: BGirl, czy Ty mieszkasz nad morzem ??? Jak Ty masz na imię? Wolałabym się zwracać po imieniu. Chyba, że Tobie to przeszkadza ??? [SIZE=3] [SIZE=3][SIZE=5]Pozdrawiamy duecik i kochaną pańcię.:loveu::loveu::loveu: dobry wieczór po tej stronie Karina z bandą biało- czarnych poduszkowców, południe Polski, my tu gór pod dostatkiem mamy... pozdrawiamy milutko czochrańce dla wszytkich piechów [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
eria Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 masz rację , wolę że ładnie pozują:loveu: i jakoś przeżyję że na sobie nie śpią :evil_lol: dobranoc nasz bliźniaczy:evil_lol: dueciku :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 eria napisał(a):masz rację , wolę że ładnie pozują:loveu: i jakoś przeżyję że na sobie nie śpią :evil_lol: dobranoc nasz bliźniaczy:evil_lol: dueciku :evil_lol: wzajemnie kochana.. bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 PositiveThought napisał(a):jejciu, ja tu się jeszcze wcisnę. co za piękności cudne <3 jakie cudne prawieże rodzeństwo :loveu: wyglądają tak bosko, dopełniają się nazwajem i nic, kompletnie nic im nie brakuje, w tym duecie :loveu: dla Ciebie zawsze się znajdzie miejsce, dziękujemy za moc ciepłych słów, biało- czarni merdają ogonkami... spokojnej nocy dla Ciebie i Aidolandii bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 czekam na wiecej foteczzek moze jakies z plenerow cio???:p Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 ewelinabuck napisał(a):czekam na wiecej foteczzek moze jakies z plenerow cio???:p trzeba odnaleźć płytki, a w naszym małym bałaganie może graniczyć to z cudem... jutro z prominiami słońca postaramy się odszykać krążków CD lub coś nowego uda się nam strzelić... bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
ewelinabuck Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ja bede dopiero na dogo po 16 kolo 17 moze 18 i zajde do twojej galerii zobaczyc czy sa nowet foteczki a jak nie bedzie to.........:mad: Quote
WinterGirl Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 do 18 zdąrzymy przekopać cały dom.. mięciutkich snów bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Quote
basia bonnie Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 bGirl napisał(a): dobry wieczór po tej stronie Karina z bandą biało- czarnych poduszkowców, południe Polski, my tu gór pod dostatkiem mamy... pozdrawiamy milutko czochrańce dla wszytkich piechów [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1][SIZE=1] Hejj:multi: Odnalazłam galerię ciotki bGirl w końcu! :evil_lol::multi: :crazyeye:Ty z południa? ja też...;) a skąd Ty dokładniej jak wiedzieć można?:roll: Quote
niunia32 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Dzien dobry!!! zagladamy by zyczyc milego slonecznego dnia!! czochrance dla duetu i buziak dla Dwunoznej :) pozdrawiamy Tajfun & niunia Quote
Recommended Posts