Lobaria Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Mazowszanka']Jak najbardziej serio :) Tylko na jednej nodze trudno będzie dojść ;) Lobario, jest bazarek ogłoszeniowy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231472-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-dla-Doyka-do-15-09-20-ogłoszeń-za-5-zł- Masz kandydatów ? Mogę wykupić dwa pakiety po 20 ogłoszeń. Dzięki... chyba dla Wilczka, który jest u Emiś i Aszki, która jest u ZuziM, tylko ja nie mam czasu ogloszeń robić :( Dla Mozarta i Ikarka mam nadzieję - zrobię do jutra :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Lobaria']Dzięki... chyba dla Wilczka, który jest u Emiś i Aszki, która jest u ZuziM, tylko ja nie mam czasu ogloszeń robić :( Dla Mozarta i Ikarka mam nadzieję - zrobię do jutra :) Dobrze, to dasz znać :) Quote
Emiś Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Lobaria, jak podeślesz mi teksy i zamknę pierwszy bazarek ogłoszeniowy, to wystawię kolejny - więc wiecie, dochód dla pszczyńskiej Rumby ;) (nie, żebym się bezczelnie reklamowała :D) Quote
AtaO Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dziewczyny w Punkcie są nowe psiaki..... Między innymi śliczna Zira.....zajrzyjcie do Niej. Plizzzzz http://www.dogomania.pl/forum/threads/231454-ONka-ZIRA-wiecznie-zadowolona-suczka-Czy-znajdzie-swojego-optymist%C4%99-POM%C3%93%C5%BB Quote
__Lara Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja już byłam u Ziry. Czasu na ogłoszenia tylko nie ma :( Quote
Avilia Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 (edited) __Lara napisał(a):Ja już byłam u Ziry. Czasu na ogłoszenia tylko nie ma :( Najgorsze jest to,że adopcje od jakiegoś czasu w martwym punkcie stoją:( Mam pytanko: Czy KPPP byłby w stanie sfinansować przesyłkę klatki-łapki?Goya złapana,możemy odesłać. Edited September 3, 2012 by Avilia Quote
__Lara Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Avilia napisał(a):Najgorsze jest to,że adopcje od jakiegoś czasu w martwym punkcie stoją:( Mam pytanko: Czy KPPP byłby w stanie sfinansować przesyłkę klatki-łapki?Goya złapana,możemy odesłać. Bardzo bym prosiła, bo to będzie trochę kosztowne, ta klatka jest ogromna... Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Avilia napisał(a):Najgorsze jest to,że adopcje od jakiegoś czasu w martwym punkcie stoją:( Mam pytanko: Czy KPPP byłby w stanie sfinansować przesyłkę klatki-łapki?Goya złapana,możemy odesłać. Oczywiście, napiszcie, ile kosztuje przesyłka Quote
Avilia Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Lobaria napisał(a):Oczywiście, napiszcie, ile kosztuje przesyłka Oblukam kurierów,zważę jakoś klatkę i dam znać.Dzięki! Lara podasz mi adres na jaki mam odesłać klatkę? Quote
asiuniab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Kochani moi, chciałabym wykupić ogłoszenia dla kilku psiaków, ale potrzebuję Waszej pomocy, w tekstach (bo to jest chyba najważniejsze, a często z braku czasu po macoszemu traktowane), myślałam o pakiecie dla: Goliata, Ziry, Nangi, Mańka, Ałtaja, Wiczka, Bisi-Rysi, Arona i Edzia; mam prośbę do tych, którzy mają kontakt z dt, lub hotelami, gdzie przebywa Wilczek, Bisia i Edziu i jak najwięcej informacji na temat psa, żeby łatwiej nam było ułożyć tekst, oczywiście co do psiurów z punktu, to musimy prosić Was dziewczyny, o Wasze wrażenia i odczucia, a w następnej kolejności mam prośbę, aby podzielić się, tak żeby każda osoba napisała, ze dwa teksty, o wybranych psiakach i wspólnie wybierzemy ten do ogłoszeń. Bo wydaje mi się, że takie ogłoszenia ogólnikowe przynoszą średnio marne efekty? I co Wy koleżanki i koledzy na to? Quote
Lobaria Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 asiuniab napisał(a):Kochani moi, chciałabym wykupić ogłoszenia dla kilku psiaków, ale potrzebuję Waszej pomocy, w tekstach (bo to jest chyba najważniejsze, a często z braku czasu po macoszemu traktowane), myślałam o pakiecie dla: Goliata, Ziry, Nangi, Mańka, Ałtaja, Wiczka, Bisi-Rysi, Arona i Edzia; mam prośbę do tych, którzy mają kontakt z dt, lub hotelami, gdzie przebywa Wilczek, Bisia i Edziu i jak najwięcej informacji na temat psa, żeby łatwiej nam było ułożyć tekst, oczywiście co do psiurów z punktu, to musimy prosić Was dziewczyny, o Wasze wrażenia i odczucia, a w następnej kolejności mam prośbę, aby podzielić się, tak żeby każda osoba napisała, ze dwa teksty, o wybranych psiakach i wspólnie wybierzemy ten do ogłoszeń. Bo wydaje mi się, że takie ogłoszenia ogólnikowe przynoszą średnio marne efekty? I co Wy koleżanki i koledzy na to? Ja już mam zaległości w wysłaniu do Emiś tekstu i zdjęć dla Mozarta i Ikarka :( Nie ma czasu :( A dobre ogłszenie to 90% sukcesu. Quote
asiuniab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Lobaria napisał(a):Ja już mam zaległości w wysłaniu do Emiś tekstu i zdjęć dla Mozarta i Ikarka :( Nie ma czasu :( A dobre ogłszenie to 90% sukcesu. Lobaria, wierzę Ci, że nie wiesz już w co ręce włożyć:( no właśnie, bo nie ma sensu tak cykać ogłoszeń, jak nie ma tekstu, to bez sensu, bo z jednego ogłoszenia zamiast kilku tel. może pojawić się jeden, albo zero, tak na chybił trafił; czekam na innych uczestników, czy mogliby dołączyć? Quote
Emiś Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Wilczkowi robiłam ogłoszenia z takim tekstem http://tablica.pl/oferta/wilczek-mix-welsh-corgi-ID1omHr.html Obecnie dodałabym tylko, że bardzo szybko uczy się nowych rzeczy i chętnie wykonuje komendy w zamian za smakołyki. Nadałby się do osoby, która chciałaby spróbować sił w psich sportach. Dziś oprócz standardowych "siad", "waruj", "noga", "łapa", "poproś" i slalomu między nogami spróbowałam go zachęcić, żeby wszedł do tunelu. Jak tylko zobaczył, że dostaje ciastko za głupie przejście przez niego, to nawet, jak mu nie kazałam sam właził i był z siebie bardzo dumny :) Quote
asiuniab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Emiś']Wilczkowi robiłam ogłoszenia z takim tekstem http://tablica.pl/oferta/wilczek-mix-welsh-corgi-ID1omHr.html Obecnie dodałabym tylko, że bardzo szybko uczy się nowych rzeczy i chętnie wykonuje komendy w zamian za smakołyki. Nadałby się do osoby, która chciałaby spróbować sił w psich sportach. Dziś oprócz standardowych "siad", "waruj", "noga", "łapa", "poproś" i slalomu między nogami spróbowałam go zachęcić, żeby wszedł do tunelu. Jak tylko zobaczył, że dostaje ciastko za głupie przejście przez niego, to nawet, jak mu nie kazałam sam właził i był z siebie bardzo dumny :) Emiś, to jest super tekst, i w szoku jestem, że przy tylu konkretach nikt się Nim nie zainteresował:( ale dziękuję, jeśli mogę zapożyczyć tekst i sama go skopiować, oraz dać przy bazarku ogłoszeniowym to będę wdzięczna? Quote
Emiś Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tekst jak najbardziej do pożyczania :) Przypomnę tylko, że też wczoraj wystawiłam kolejny bazarek ogłoszeniowy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231595 Quote
asiuniab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Emiś']Tekst jak najbardziej do pożyczania :) Przypomnę tylko, że też wczoraj wystawiłam kolejny bazarek ogłoszeniowy :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/231595 wiem, i dlatego chcę zebrać teksty i wykupić; Quote
Emiś Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Już myślałam, że chcesz iść do konkurencji :mad::p Quote
asiuniab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Emiś napisał(a):Już myślałam, że chcesz iść do konkurencji :mad::p nie chcę iść do konkurencji, fakt, że chciałabym pomóc wszystkim bidom, a tak się nie da:( Quote
__Lara Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Bardzo dobry pomysł, bo wiele osób już nie ma czasu (w tym ja...) na robienie ogłoszeń... Avilia, jak będę mieć adres i sytuacja się wyklaruje to zaraz Ci podam ;) Quote
Mazowszanka13 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Mój bazarek herbaciany dawno skończony, a ja czekam nie wiadomo na co (na wpłatę z AS). Dlatego dzisiaj postanowiłam rozdysponować zarobioną kwotę. 215 zł dostanie Lilka, bo tyle wynosi pozostawiony przez nią dług. 359 zł dostaną pszczyńskie psiaki. Lobario, robię przelew. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229828-Wokół-herbaty-kończę-rozliczanie Quote
Avilia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 (edited) Mazowszanka napisał(a):Mój bazarek herbaciany dawno skończony, a ja czekam nie wiadomo na co (na wpłatę z AS). Dlatego dzisiaj postanowiłam rozdysponować zarobioną kwotę. 215 zł dostanie Lilka, bo tyle wynosi pozostawiony przez nią dług. 359 zł dostaną pszczyńskie psiaki. Lobario, robię przelew. Proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229828-Wokół-herbaty-kończę-rozliczanie :crazyeye: Ależ ogromny zysk z bazarku!Chyba złotem handlowałaś;P Serdecznie dziękujemy!!!:loveu: Skoro Pszczyńska pula tak ładnie nam rośnie to nieśmiało poproszę o środki na pchły. I może macie jakieś info czym by można boksy psikać żeby pozbyć się pcheł? Potrzebujemy jakiegoś środka,który można rozpylać bez szkody dla psów. No i trzeba by pomyśleć o środkach odrobaczających. Edit. No i jak już tak wypisuję o tych wszystkich środkach to potrzebne nam jeszcze do dezynfekcji.Coś co wybije parwo. Edited September 10, 2012 by Avilia Quote
Lobaria Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 Mazowszanko - bardzo dziękujemy !!!! :Rose::Rose::Rose::Rose: Zorientuję się, co do środków na te pchły i inne paskudztwa, poszukam też po hurtowniach. Ile psiaków trzeba odpchlić i ile boksów jest w punkcie? Quote
Avilia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Lobaria napisał(a):Mazowszanko - bardzo dziękujemy !!!! :Rose::Rose::Rose::Rose: Zorientuję się, co do środków na te pchły i inne paskudztwa, poszukam też po hurtowniach. Ile psiaków trzeba odpchlić i ile boksów jest w punkcie? Psów jest obecnie 12 (o ile przez weekend niczego nie przybyło,oby nie!). Boksów jest 11. Dzięki! Quote
__Lara Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ufff, cieszę się, że 12, powiedzmy, że tylko. Quote
asiuniab Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 __Lara napisał(a):Ufff, cieszę się, że 12, powiedzmy, że tylko. no tak, ale trzeba te z punktu i poza mocno ogłaszać, bo nie znamy dnia, ani godziny, kiedy może pojawić się ich więcej; ja tak jak pisałam wykupię kilka pakietów u Emiś, tylko żeby ktoś pomógł w tekstach. Myślę, że skoro ewu też wykupiła i część pszczyniaków ma taki pakiet, żeby ogłaszać, te kochane nowe bidy i te które tkwią w hotelikach, a czas żeby zebrały się do domu; Quote
Recommended Posts