Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[h=5]Goyunia bardzo dziękuję deklarowiczom za wsparcie :) Ponieważ finanse Goyi stoją kiepsko, poprosiłam Anetkę, która ratuje również Ikarka o zamianę deklaracji, czyli 50 zł dla Goyi i 30 dla Ikarka, który ma większą pomoc...[/h]Rozliczenie w drugim poście.

Posted

Nie chcę więcej wypowiadać się na wątku Daszki, gdyż tak jak sadziłam, zostałam już ukamienowana i czego bym nie napisała będzie to tylko moje słowo przeciwko innemu słowu
Są tam zamieszczone relacje osób, które były u mnie i widziały stan faktyczny, to chyba więcej niż moje nic nie warte zapewnienia
Jeśli Waszą wolą jest zmienić miejsce pobytu Goyki uszanuję to i zrozumiem

Posted

[quote name='michelle04']Nie chcę więcej wypowiadać się na wątku Daszki, gdyż tak jak sadziłam, zostałam już ukamienowana i czego bym nie napisała będzie to tylko moje słowo przeciwko innemu słowu
Są tam zamieszczone relacje osób, które były u mnie i widziały stan faktyczny, to chyba więcej niż moje nic nie warte zapewnienia
Jeśli Waszą wolą jest zmienić miejsce pobytu Goyki uszanuję to i zrozumiem[/QUOTE]

Doskonale Ciebie rozumiem, że nie chcesz tam się wypowiadać. Wiele osób na tamtym wątku wypowiedziało się z sposób wiarygodny, niektóre bardzo emocjonalnie.

Ja nie widzę jakiegokolwiek powodu, aby Goya czy jakikolwiek inny psiak miałby opuszczać Twoją przystań.
To moje zdanie.

Posted

Otrzymałam PW od Michelle:

[FONT=Calibri]Witam,[/FONT][FONT=Calibri]Piszę do Ciebie ws. hotelowania Goyki. Przez weekend przemyślałam tą całą sytuację raz jeszcze, na spokojnie i doszłam do wniosku, że zmiana pobytu Goyki jest dobry pomysł, ponieważ jak już wcześniej pisałam na wątku ,z Goyką musi popracować behawiorysta, by wyprowadzić ją na prostą. Ona przywiązała się do mnie, więc pozwala mi się dotknąć, czy pogłaskać, ale do ludzi jest bojaźliwa, ona nie ufa w dalszym ciągu. Ja nie wiem jak to zmienić, bo nie mam takiego doświadczenia, więc myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie umieszczenie jej w miejscu, gdzie będzie pod okiem behawiorysty, wówczas szybciej będzie gotowa na adopcję. [/FONT][FONT=Calibri]Rozważ to proszę.[/FONT][FONT=Calibri]Oczywiście ja ze swojej strony deklaruję współpracę oraz jeśli zajdzie taka potrzeba pomoc w transporcie i przepraszam za całe to zamieszanie.

I teraz pytanie - co robimy? Gdzie ją damy?
Ma ktoś pomysł?
[/FONT]

Posted

[quote name='Avilia']Otrzymałam PW od Michelle:

[FONT=Calibri]Witam,[/FONT][FONT=Calibri]Piszę do Ciebie ws. hotelowania Goyki. Przez weekend przemyślałam tą całą sytuację raz jeszcze, na spokojnie i doszłam do wniosku, że zmiana pobytu Goyki jest dobry pomysł, ponieważ jak już wcześniej pisałam na wątku ,z Goyką musi popracować behawiorysta, by wyprowadzić ją na prostą. Ona przywiązała się do mnie, więc pozwala mi się dotknąć, czy pogłaskać, ale do ludzi jest bojaźliwa, ona nie ufa w dalszym ciągu. Ja nie wiem jak to zmienić, bo nie mam takiego doświadczenia, więc myślę, że dobrym rozwiązaniem będzie umieszczenie jej w miejscu, gdzie będzie pod okiem behawiorysty, wówczas szybciej będzie gotowa na adopcję. [/FONT][FONT=Calibri]Rozważ to proszę.[/FONT][FONT=Calibri]Oczywiście ja ze swojej strony deklaruję współpracę oraz jeśli zajdzie taka potrzeba pomoc w transporcie i przepraszam za całe to zamieszanie.

I teraz pytanie - co robimy? Gdzie ją damy?
Ma ktoś pomysł?
[/FONT]

???????

Na początku warto byłoby zmienić tytuł wątku... I trzeba szukać....