Avilia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Michelle - Goya do psów jest raczej w porządku, prawda? Quote
michelle04 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Avilia']Michelle - Goya do psów jest raczej w porządku, prawda? Tak, nie ma w niej agresji, każdy psiak to przyjaciel, jednak z rezerwą odnosi się do tych większych Quote
Lobaria Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ok, to już jest decyzja, że Goya jedzie do innego dt. Kwestia transportu tylko - aż... jedzie pod Wolsztyn, do Bambino. Michelle, musimy transport załatwić - czy / zgodnie z obietnicą / możesz jakoś pomóc? Nie do samego Wolsztyna, ale czy dasz rade tak, aby było " na trasie "? Przejał by Goykę dalszy transport do Wolsztyna. Quote
michelle04 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Lobaria']Ok, to już jest decyzja, że Goya jedzie do innego dt. Kwestia transportu tylko - aż... jedzie pod Wolsztyn, do Bambino. Michelle, musimy transport załatwić - czy / zgodnie z obietnicą / możesz jakoś pomóc? Nie do samego Wolsztyna, ale czy dasz rade tak, aby było " na trasie "? Przejał by Goykę dalszy transport do Wolsztyna. Oczywiście, mogę ją dowieźć do lubina czy Polkowic czy to dogodny transport? Oczywiście bez kosztów Quote
Lobaria Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 michelle04 napisał(a):Oczywiście, mogę ją dowieźć do lubina czy Polkowic czy to dogodny transport? Oczywiście bez kosztów Dzięki wielkie, a do Wrocławia? Czy to za daleko? Bo z Wrocławia już dalej by było... Quote
michelle04 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Lobaria napisał(a):Dzięki wielkie, a do Wrocławia? Czy to za daleko? Bo z Wrocławia już dalej by było... Do Wro mam jeszcze bliżej, więc to żaden problem Quote
Lobaria Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 michelle04 napisał(a):Do Wro mam jeszcze bliżej, więc to żaden problem Dzięki wielkie, Kochana :) Dam znać, kiedy, aby pasowało i Tobie, i Bambino :) Quote
giselle4 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 to ja jeszcze wstawie fotke od cioci WARANSKIEJ ktora była w odwiedzinach... Quote
giselle4 Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Avilia']Nie wyświetlają mi się :( i jeszcze jedna fotka Quote
__Lara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Kurcze, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Goyi bez Norki :( Quote
michelle04 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Lobaria napisał(a):Dzięki wielkie, Kochana :) Dam znać, kiedy, aby pasowało i Tobie, i Bambino :) Oczywiście, czekam na info Quote
michelle04 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 __Lara napisał(a):Kurcze, jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Goyi bez Norki :( To tylko dla dobra Goyi, a do Norki też pewnie niedługo uśmiechnie się szczęście i znajdzie jakiś domek. Wierzę w to! Quote
__Lara Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 michelle04 napisał(a):To tylko dla dobra Goyi, a do Norki też pewnie niedługo uśmiechnie się szczęście i znajdzie jakiś domek. Wierzę w to! Ja też w to mocno wierzę :) Quote
Lobaria Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Rozmawiałam z Bambino. Może podjechać parę km pod Wrocław w sobotę lub niedzielę. Do miejscowości Psary. Dacie radę podwieźć tam Goyenkę ? Quote
michelle04 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 (edited) Lobaria napisał(a):Rozmawiałam z Bambino. Może podjechać parę km pod Wrocław w sobotę lub niedzielę. Do miejscowości Psary. Dacie radę podwieźć tam Goyenkę ? Pewnie, musimy tylko dograć dokładnie w który dzień i o której godzinie. Jeśli Bambino się zgodzi to proszę podaj mi do Niej nr tel na PW, to będziemy się zgrywać. Edited March 18, 2013 by michelle04 literówka Quote
Lobaria Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Bambino napisał(a):JUż się dogadałyśmy z Michelle, niedziela Cieszę się i trzymam kciuki. Bambino, uważaj aby Goya nie zwiała, ona będzie przerażona... Quote
__Lara Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Lobaria napisał(a):Cieszę się i trzymam kciuki. Bambino, uważaj aby Goya nie zwiała, ona będzie przerażona... No na pewno będzie przerażona :( Quote
Lobaria Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Zmiana planów, Goyka już dziś jest w drodze, już z Bambino, w klatce. Quote
__Lara Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Lobaria napisał(a):Zmiana planów, Goyka już dziś jest w drodze, już z Bambino, w klatce. A wiadomo jak to znosi? Quote
giselle4 Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 __Lara napisał(a):A wiadomo jak to znosi?pojechala w duzym kontenerku Trochę sie bała ale pozegnała sie z michelle Kontenerek na razie niech zostanie to bedzie jej azyl daj jej tez zabawkę bedzie jej przypominała Norkę i Tuptusia. Bedzie przerazona ale to na początku pozna towarzystwo to sie przyzwyczai. UWAZAJ NA SPACERACH zostaw jej otwarte drzwi od domu Ona spokojnie wroci jak bedzie widziec ze dom otwarty i ma gdzie czmychnac. Szczescia mała księzniczko Quote
Recommended Posts