ewu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Avilia napisał(a):A dziękuję,dziękuję sama wymyśliłam;D ;p Imię piękne ale napisz kochana co z sunią? Quote
Avilia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Niestety jej kojec jest zajęty przez innego psa i Goya już nie wraca do swojego kojca;/ Lata luzem po terenie zieleni.Nie wiem jak my ją teraz chwycimy.Zostawiamy jej jedzenie ale unika nas jak ognia i je dopiero jak pojedziemy. Quote
__Lara Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Masakra :( a do tego jedzenia nie można dać sedalinu i trochę poczekać? Quote
Klaudus__ Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 [quote name='__Lara']Masakra :( a do tego jedzenia nie można dać sedalinu i trochę poczekać?Jasne ,że idzie - tylko kto bedzie Ją szukał po krzakach na obszarze kilku kilometrów i to jeszcze jak się szarzy? Quote
Avilia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Klaudus__']Jasne ,że idzie - tylko kto bedzie Ją szukał po krzakach na obszarze kilku kilometrów i to jeszcze jak się szarzy? Właśnie.My tam jesteśmy późno,bo ok 20. Quote
Avilia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 __Lara napisał(a)::( macie jakiś pomysł? Można jeszcze spróbować z klatką łapką. Tylko z kąd taką wziąć? Quote
ewu Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Avilia napisał(a):Niestety jej kojec jest zajęty przez innego psa i Goya już nie wraca do swojego kojca;/ Lata luzem po terenie zieleni.Nie wiem jak my ją teraz chwycimy.Zostawiamy jej jedzenie ale unika nas jak ognia i je dopiero jak pojedziemy. Ważne,że trzyma się terenu i je. Klatka by się przydała.Skąd wziąć.?????????? Quote
asiuniab Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 ewu napisał(a):Ważne,że trzyma się terenu i je. Klatka by się przydała.Skąd wziąć.?????????? u nas to właśnie takie klatki można wypożyczyć ze schroniska, i to za darmo (trzeba tylko zostawić zastaw, ale zwrotny), jednak to truszkę za daleko; Quote
ewu Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 asiuniab napisał(a):u nas to właśnie takie klatki można wypożyczyć ze schroniska, i to za darmo (trzeba tylko zostawić zastaw, ale zwrotny), jednak to truszkę za daleko; Spytam u nas. Quote
__Lara Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Właśnie, ważne żeby się nie oddalała. Z tą klatką-łapką warto by było też spróbować. Quote
ewu Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [B]Jest klatka -łapka, możną ją pożyczyć. To własność dogomanii, krąży po Polsce, Tylko trzeba za wysyłkę zapłacić.[/B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217786-KLATKA-%C5%81APKA-DLA-PSOW-wejdz-pomoz[/url] Quote
ewu Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [B]Ja rano jadę z Blunią ale napiszcie do Pipi i zarezerwujcie, teraz klatka jest w użyciu ale stańmy w kolejce jako następni.[/B] Quote
ewu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Mała ciągle bezimienna, trzeba ją nazwać. Proponuję -[B]Tosia.[/B] Quote
asiuniab Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='ewu']Mała ciągle bezimienna, trzeba ją nazwać. Proponuję -[B]Tosia.[/B][/QUOTE] ewu, sunia z tego co wiem, ma na imię Goya; Quote
ewu Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='asiuniab']ewu, sunia z tego co wiem, ma na imię Goya;[/QUOTE] No tak, ja muszę jednak iść spać, mózg już mi nie pracuje:) Quote
__Lara Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 [quote name='ewu']No tak, ja muszę jednak iść spać, mózg już mi nie pracuje:)[/QUOTE] ;) załatwiamy klatkę-łapkę. Quote
ewu Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='__Lara'];) załatwiamy klatkę-łapkę.[/QUOTE] To jeszcze kojarzę:eviltong: Quote
Avilia Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Dzisiaj w końcu mam możliwość podjechania do Punktu. Oblukamy co z Goyą.Póki co ostatnio nadal trzymała się terenu. Quote
__Lara Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Avilia, czy możesz podać adres na jaki może przyjść klatka-łapka? Quote
Recommended Posts