AgaiTheta Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Podeślijcie panu naszą Lalę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49952 Może ją poznać osobiście. Lori mogła stracić wagę przez stres, pies czuje przecież że ktoś ma go w duu...:angryy: Quote
kacha_wawa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='AgaiTheta']Podeślijcie panu naszą Lalę: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49952 Może ją poznać osobiście. Lori mogła stracić wagę przez stres, pies czuje przecież że ktoś ma go w duu...:angryy: Lori straciła wagę niestety prawdopodobnie przez stres :angryy: Dziewczyny były z Lori na dworze i miała ona olewczy stosunek do innych psów, być może nie pokazała jeszcze swojej prawdziwej natury, ale podejrzewam, że z tą agresją w stosunku do innych psów to była delikatnie mówiąc ściema... Quote
zdrojka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Pan się zastanawia, Pani Judyta na 100%, ależ zwroty akcji... :watpliwy: :niedowia: Dziewczyny, tylko spokojnie, wszystko trzeba rozważyć, wszystkie "za" i "przeciw" wziąć pod uwagę. Ale Wy i tak to wszystko wiecie, tylko ja się denerwuję :nerwy: Quote
Fusica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Lorka jest cudowna :loveu: :loveu: :loveu: Jest tak spragniona pieszczot i zainteresowania, że od wczoraj głównie się całujemy ... i piszczymy świnką... :evil_lol: Na spacerku baaaaardzo grzeczna a dla pełnego obrazu zaprowadziłam ją na psi deptak... Jest zainteresowana innymi psami ale raczej w celach zabawowych. Wiem, że jej zachowanie może byc nienaturalne z powodu zmiany miejsca i opiekunów ale nawet nie warczy... Pieknie reaguje na komendy i jest karna. Za każdym razem jak mijałyśmy psa, skracałam jej smycz i mówiłam spokój. Jak grzecznie minełysmy osobnika, to ją chwaliłam i dawałam cukerka... Miałam tez opracowany wariant na nieładne zachowanie Lorki (kaganiec na mordę i bura), ale nie musiałyśmy z tego skożystać ani razu... A w domu... poprostu szał dzikich ciał...:cool3: Gonitwy, całowanki, mizianki i cudnie tańczący z radości boksiowy tyłeczek,który nie zatrzymuje się ani na chwile... :loveu: Tjaaa i jeszcze jedna wiadomość... Lori nie szuka swojej Pani..., jakoś mnie to nie dziwi...:shake: Porozmawiałam sobie wczoraj z Pańcią... tak po swojemu, od serca... :olympic: Nowi rodzice z Katowic nie zmienili zdania i są właśnie w drodze po malutką. Pani Judyta jest z tego powodu nieszczęśliwa... Myslałam, że zaproponuje jej (tak dla wyrównania rachunku) suńkę z Katowic Lalę... i oczywiście to zrobię, ale myślę że to nie przejdzie. Na jej watku, było napisane, że suka szczerzyła się na dziecko... TZ Judyty, jako dziecko został pogryziony przez psa i ma uraz. Jak sie o tym dowie, a nie moge tego ukryć, to w życiu sie zgodzi... Ciotka Kacha zaraz wklei zdjęcia z naszego malego grajdołka... Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Lorcia właśnie szaleje z zielonym krokodylem ;) Dosłownie przed sekundą odpadł mu ogon :eviltong: No to jedziemy z tym koksem, przedstawiam Wam zdjęcia ślicznej Panienki: Tak sobie smacznie śpię:loveu: Maślane oczy :loveu: Zaraz dalszy ciąg foteczek ;) Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dalszy ciąg pokazu gwiazdy: Zjem świnkę, zjem ;) A tutaj to po prostu cud miód i orzeszki :loveu: Mimo tego, że zdjęcia są sprzed kilku minut, to już stanowią historię, krokodylek is dead ;) Właśnie przyjechali nowi rodzice :loveu: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Lori już w drodze do nowego domku :D:D:D Fotka rodzinna :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Dziękujemy nowym rodzicom Lori za ogromne serduszka! A dziewczynce życzymy samej radości i ogromu miłości! Quote
Fusica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 LORI JUŻ NIE SZUKA DOMKU.... ... BO MA NAJLEPSIEJSZY Z NAJLEPSIEJSZYCH !!! (I jakich ma przystojniaków u boku...:cool3: :cool3: :cool3: ... niestety nas nie chcieli adoptować..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Quote
Fusica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Lori już dotarła do domku :multi: :multi: :multi: :multi: Rodzina zakochana na amen... Babcia, Rodzice, Nasi Bracia i ich Kobiety... Wszyscy ją teraz miziaja... Tak bardzo sie cieszę, że suczkę nareszcie ktoś kocha (oczywiście poza dogoniańkami) i aż tyle osób na raz... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Miała smutne życie, najpierw jeden człowiek ją zdradził, oddał do schronu... I kolejny człowiek, który najpierw obiecał jej dom a po roku sie rozmyślił i też chciał oddać do schronu... A mimo wszystko zachowała w sobie, wszystko co w psie najpiekniejsze...To taka cudna sunia... Jest pełna zaufania, radości, energii i tak lgnie do człowieka... Ehhh zakochałysmy sie w niej... I teraz nareszcie ma swoje miejsce na ziemi, swoich ludzi i swój wielki ogród... W życiu piekne są właśnie te chwile... Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jupi, jupi, jupi, jeeee :smilecol::smilecol::smilecol::smilecol::laola::laola::laola: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Fusica napisał(a):LORI JUŻ NIE SZUKA DOMKU.... ... BO MA NAJLEPSIEJSZY Z NAJLEPSIEJSZYCH !!! (I jakich ma przystojniaków u boku...:cool3: :cool3: :cool3: ... niestety nas nie chcieli adoptować..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) Ej Ciotka, bo jak to Pańciowie przeczytają to pomyślą, że nie dość, że dogomaniaczki to jeszcze seksoholiczki jakieś ;):evil_lol: Quote
Fusica Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kacha_wawa napisał(a):Ej Ciotka, bo jak to Pańciowie przeczytają to pomyślą, że nie dość, że dogomaniaczki to jeszcze seksoholiczki jakieś ;):evil_lol: Wiesz kochana, ależ to jakaś nadinterpretacja z Twojej strony... Czy ja wogóle wspominałam o sexie ???? :crazyeye: Czy wspomniałam choś jednym słowem...hęęę ??? Ja nawet nie wiem co to jest ten sex... :evil_lol:, czy to jakaś karma dla psów ????? Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 matko... :niewiem: a ja zapomnialam o Lori...znikla mi subskrypcja watku przy tych szalenstwach z dogo i zapomnialam... :oops: :oops: :oops: , a ona juz w nowym domku!!! :multi: mamunciu, nie zdazylam nawet pobiadolic.:madgo:.. zlinczujcie mnie!!!:olympic: prosze :modla: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):matko... :niewiem: a ja zapomnialam o Lori...znikla mi subskrypcja watku przy tych szalenstwach z dogo i zapomnialam... :oops: :oops: :oops: , a ona juz w nowym domku!!! :multi: mamunciu, nie zdazylam nawet pobiadolic.:madgo:.. zlinczujcie mnie!!!:olympic: prosze :modla: Tym razem wybaczymy ;) Za dobre humory mamy :D Nie dość, że Lorcia w nowym domku to i Kruszka dobre wieści :) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kacha_wawa napisał(a):Tym razem wybaczymy ;) Za dobre humory mamy :D Nie dość, że Lorcia w nowym domku to i Kruszka dobre wieści :) kryste...:crazyeye: jaki zas kruszek???:hmmmm: 4 dni L4 i takie tyly... :mad: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 clockwork napisał(a):kryste...:crazyeye: jaki zas kruszek???:hmmmm: 4 dni L4 i takie tyly... :mad: Kruszek w moim podpisie ;) Quote
clockwork Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 kacha_wawa napisał(a):Kruszek w moim podpisie ;) obiecuje ze nadrobie w poniedzialek, bo dzis klikam goscinnie z Czech, :eviltong: wiec bardziej rekreacyjnie (blogowo) ;) , a od poniedzialku powrot do pracy... i zas bidy :placz: Quote
kacha_wawa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Clockwork, trzymamy za słowo :eviltong: Zmykam powoli, dzisiaj wielkie pożegnanie z osobami ze starej pracy ;) Oj bedzie się działo :evil_lol: Quote
joaaa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No to suuuuuuper, aktualizuję ją na stronie! Tylko bardzo proszę też o info z wizyty poadopcyjnej. :lol: Quote
elainfo Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Fusica napisał(a):LORI JUŻ NIE SZUKA DOMKU.... ... BO MA NAJLEPSIEJSZY Z NAJLEPSIEJSZYCH !!! (I jakich ma przystojniaków u boku...:cool3: :cool3: :cool3: ... niestety nas nie chcieli adoptować..... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) hahahahhaha!!!BUuuu jaka szkoda!!!!!!:cool3: Quote
elainfo Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 SZANOWNI NOWI WŁASCICIELE lori!!!! JEŚLI NAS WIDZICIE I CZYTACIE TE BZDURY:evil_lol: TO PROSZE ... CO TAM PROSZE- JA BŁAGAM!!ZALOGUJCIE SIE KONIECZNIE NA DOGOMNAIII I KONIECZNIE NAPISZCIE JAK SIE lORI MIEWA MIEDZY WAMI.. A WY MIEDZY NIA;-) WRZUCCIE JAKIS ZDJĄTKA JAK lORI SZALEJE PO OGRODZIE!!! CZEKAMY Z NIECIEPRPLIWOSCIĄ!! Quote
kacha_wawa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 I nie bierzcie sobie niektórych postów do serca, bo wszyscy już wiedzą, że z Ciocią Fusicą nie jesteśmy do końca normalne ;) Elciu zmień już tytuł wątku, niech każdy wie, że się Lorci udało ;) Quote
elainfo Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 zARAZ... MAM OGROM OBOWIAZKÓW W PRACY ,A ZE OSTATNIO SPOZNIAM SIE NAGMINNIE GODZINE LUB DWIE BO MUSZE kRUCHEM SIE ZAJĄĆ.. TO MAM PEWNE PRIORYTETY..... KOCHANA....NAJPIERW PRACA POTEM ZMIANA TYTUŁU! Quote
Recommended Posts