Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elainfo']hmm.. moze nowa rodzinka Lori.. nie wie jak wrzucic fotki na dogo.. bo to wcale nie taka prosta sprawa.......

prosta, prosta Elu... ale w razie czego wiesz... służę pomocą :razz:

Posted

Ciotki, u naszej Lori WSZYSTKO OK :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!! Jej Pan powiedział, że sunia jest cudaczna i bardzo o nią dbają... Wysyłał do mnie maile ze zdjątkami, ale nic nie dostałam... Niestety z moimi skrzynkami tak bywa, to już nie pierwszy raz:niewiem: ... Nadrobimy i zdjątka na bank się tu znajdą do wglądu wszystkich dogonianiek.... A wizytka poadopcyjna, już tuż, tuż... :evil_lol:

Posted

no więc już po wizycie :cool1: wszystko jest w najlepszym porządku - Lori jest śliczna, szalona i radosna :loveu: wycałowała mnie od samego wejścia, a że ja alergik a na boksie to już w ogóle to wyszłam z domku Lori z czerwonym pyskiem :lol::evil_lol: szkoda, że pogoda do bani bo poszlibyśmy na spacerek, więc pozostało mi zrobić tylko kilka foteczek w domku

zdjątek tylko tyle, bo Lori bardzo chciała uślumptać mi aparat :lol::lol::lol:

Posted

Dziękujemy Ci malawaszko !!!!! Poryczałam sie ze wzruszenia... :loveu:
Lori to cudowna, ciepła i pełna miłości sunia... i nareszcie ma swojego Pana... Tego jedynego, kochanego i hmmmm przystojnego :evil_lol:
Taki Pan był jej w gwiazdach zapisany... A takiemu Panu, gwiazdy zesłały w nagrode, taką suczychne przemilasną...
Ehhhhhhh, nasza robota ma sens, naprawdę ma i kropka...

Posted

aha no i wogóle ponoć poprzedni właściciele mówili, że Lori jest agresywna do innych psów - a teraz Pańcia Lorinki mówi, że jest wręcz przeciwnie - zero agresji i tylko sie chce bawić :loveu:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
a co z operacją trzeciej powieki? chodzi mi o to "uszkodzone" oko, tak rozreklamowane przez kachę_wawa... ;)

zamiast się spieszyć i operować to najpierw trzeba dr. Garncarza odwiedzić, i może uda sie uniknąć operacji.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
a co z operacją trzeciej powieki? chodzi mi o to "uszkodzone" oko, tak rozreklamowane przez kachę_wawa... ;)

wybierają się z tym oczkiem do Dra Fabisza - więc ja jestem spokojna bo to dobry wet

Posted

Tjaaaa. Bardzo szybko doszłyśmy do wniosku,że poprzednia "opiekunka" Lori, wymyśliła ten problem z jej agresją w stosunku do inych psów...:mad:
Odebrałyśmy sunie od niej dzień przed adopcja i odwaliłyśmy kilka spacerków, na tzw. psich trasach... I nie miałam żadnych zastrzeżeń do zachowania suni. Była zainteresowana innymi psiakami, ale po ogonku było widać, ża nie w celach morderczych :evil_lol:
Jaka ona musi być szczęśliwa... Tylu ludzi do kochania, miaziania i ... karmienia... :cool3:
A co do poprzedniej "Pańci", to nawet nie zainteresowała się co się z psicą dzieje... I dobrze, "baba z wozu...".

Posted

och jejjjjjj... ja coprawda zaraz poi wizycie malawaszki rozmawiłama z nia przez tel.. a doipiero dzis mam okazje czytac i widziec fotki...:loveu:

cudnie.. napradwe jestem szczęsliwa..;-))
a co do tej agresjii.. to radze miec jednk na nia oko.. ona nie od razu była u jej poprzedniej wałascicielki agresywan.. tez sie pieknie bawiła z psiakami ale w pewnym momencie zabawa przeistaczała sie jatke.. tak mi mówiła jej włascicielka poprzednia.. woiec niezaleznie od tego czy to prawda czy kłamastwa to mysle ,ze poki co lepiej zachowac ostroznośc :loveu:

Posted

ale wiecie co Lori na tych zdjatkach znów wygląda jak na jej zdjęciach ,które rozpoczynały watek LORI- JAK KAWAŁ BOKSIOWEJ BABY!!!!!

no coprawda nowy pan Lori, wspominał mi przez tel. ,ze lori wciaga jaK odkurzacz i ma niepohamowany apetyt.. ale nonono...
MALAWASZKO-- BARDZIO CI PIEKNIE DZIĘKUJEMY ZA POMOC W SPRAWDZENIU lORCI!!!!!!:buzi: :iloveyou: :iloveyou:

Posted

nie ma za co i jak już mówiłam polecam się na przyszłość jakby cosik trzeba było sprawdzić w okolicy :lol: zwłaszcza jak nowi państwo psiaka są tak sympatyczni :lol:

a Lori rzeczywiście potężna boksiowa pannica :loveu: a co do apetytu to już jej Pan mówił, że ograniczają jej trochę jedzonko bo zaczęła się robić za duża :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie ma za co i jak już mówiłam polecam się na przyszłość jakby cosik trzeba było sprawdzić w okolicy :lol: zwłaszcza jak nowi państwo psiaka są tak sympatyczni :lol:

a Lori rzeczywiście potężna boksiowa pannica :loveu: a co do apetytu to już jej Pan mówił, że ograniczają jej trochę jedzonko bo zaczęła się robić za duża :evil_lol:

uff uff no to dobrze .. bo Lori dopiero co po sterylce i mogłaby im sie mocno zapasć przy takim apetycie..trzevba by jej tak przez jakies pół roku dozowac jedzonko w mniejszych porcyjkach;-))

Posted

Jak sobie przypomnę... Jak mnie dziewczynka siłą całowała, opślumptowywała i jak cudnie wiatraki ogonkiem kręciła.... :loveu:
Ehhhhhh, mówię wam cuuuuudo :loveu: I ten krokodylek namolnie przynoszony...:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

NINIEJSZYM MAM ZASZCZYT I OLBRZYMIĄ PRZYJEMNOSC,
ZŁOŻYĆ Z OKAZJI ŚWIĄT WSZYSTKIM CIOTKOM
I WUJKOM,
NAJBARDZIEJ ZAPSIONE I PEŁNE PSOWYCH BUZIOLCÓW,
ŻYCZONKA WSZYSTKIEGO CO KOSMATE, CIEKAWSKIE
I ADOPTOWANE ...