Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam maila od Pani Judyty i pozwole sobie go wkleić...

Witam Pani Kasiu!!!
Lori, tak jak Pani mówiła mi przez telefon, jest naprawde sliczna:). Gdyby to zależało tylko ode mnie już bym po nią dziś jechała. Muszę jednak przekonać mojego narzeczonego, który panicznie boi się psów ( w dzieciństwie został przez psa pogryziony ). Ja natomiast jestem wielką fanką tej rasy. Zrobię wszystko aby Go przekonac. Odezwę się do Pani telefonicznie bądź napiszę maila w czwartek, ponieważ przez dwa dni nie będę miała dostępu do internetu.

Pozdrawiam serdecznie
Do usłyszenia

No to czekamy.... czekamy... czekamy...
Mam nadzieje, że nabrzeczony przekona się do naszej piekności :loveu:

Posted

[quote name='Fusica']Dostałam maila od Pani Judyty i pozwole sobie go wkleić...

Witam Pani Kasiu!!!
Lori, tak jak Pani mówiła mi przez telefon, jest naprawde sliczna:). Gdyby to zależało tylko ode mnie już bym po nią dziś jechała. Muszę jednak przekonać mojego narzeczonego, który panicznie boi się psów ( w dzieciństwie został przez psa pogryziony ). Ja natomiast jestem wielką fanką tej rasy. Zrobię wszystko aby Go przekonac. Odezwę się do Pani telefonicznie bądź napiszę maila w czwartek, ponieważ przez dwa dni nie będę miała dostępu do internetu.

Pozdrawiam serdecznie
Do usłyszenia

No to czekamy.... czekamy... czekamy...
Mam nadzieje, że nabrzeczony przekona się do naszej piekności :loveu:
nabrzeczony zakocha sie w Lori ,musimy tylko ich spiknać .. i jak mu Loruchnaaa wyślumta twarz.. to chopak przepadl..

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Czy ktoś potrafi jakś fajny banerek Lori zrobić??
W tych sprawach to ja d... jestem...

no przydałoby ci sie faktycznie zmienic ten banerek...;-)) witaj w klubie .. cios sie dawno nieodzywałaś..;-)) Kacha ja to w ten weekend cos majaczylam chyba..w goraczce.. okiedy ty wylatujesz?? z wawy na tydzień??

Posted

elainfo napisał(a):
nabrzeczony zakocha sie w Lori ,musimy tylko ich spiknać .. i jak mu Loruchnaaa wyślumta twarz.. to chopak przepadl..

Z tym wyślumtaniem, to ty Ciotka masz pomysła... Gdzieś wyczytałam, że wydzielina ślimoka, baaaardzo dobrze na cere robi...:evil_lol:

Posted

Fusica napisał(a):
Z tym wyślumtaniem, to ty Ciotka masz pomysła... Gdzieś wyczytałam, że wydzielina ślimoka, baaaardzo dobrze na cere robi...:evil_lol:

tez to słyszałam hmm.. w TV shopie????gorzej jak wyslumta mu pory.. niedo sprania wypalony kolor..:loveu:

Posted

A widzisz Ciotka Elka... mówiłam, że nasza Kacha Wawa wróci?????
Ja wszystko rozumiem, ale żeby tak długo obłaskawiac swojego TZta przed wyjazdem zagramanicę???? Przecież on do roboty jedzie, na psiory zarabiać...:diabloti: Ja to myślałam, że ona od tygodnia leży na płycie lotniska i wyje za misiem... a ona poprostu gniazdko sobie wiła...

Posted

elainfo napisał(a):
tez to słyszałam hmm.. w TV shopie????gorzej jak wyslumta mu pory.. niedo sprania wypalony kolor..:loveu:

Ty to jesteś...:shake: A nie mogłaś napisać, że w Lacnecie wyczytałaś, albo co najmniej w Świecie Wiedzy???? A tak na marginesie to TV makret był....:evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Dostałam maila od Pani Judyty i pozwole sobie go wkleić...

Witam Pani Kasiu!!!

Pozdrawiam serdecznie
Do usłyszenia

i tu może być problem bo jak Lori taka dominantka to szybko wyczuje, że narzeczony boi sie psów :-( i kłopoty gotowe.
Ja mam na piętrze nowe sąsiadki, nie obrażając nikogo to jest taki export z pipidówka, gdzie psy sa trzymane tylko na łańcuchach. Obie panie sztywnieją ze strach na widok moich potworek, do tego stopnia, że nawet nie są w stanie wejść razem z nami na klatkę schodową. I moje psice bardzo szybko wyczuły, że coś jest nie halo. Na nikogo z sąsiadów nie szczekają i nie powarkują tylko na te dwie osobniczki.

Posted

boksiedwa napisał(a):
i tu może być problem bo jak Lori taka dominantka to szybko wyczuje, że narzeczony boi sie psów :-( i kłopoty gotowe.
Ja mam na piętrze nowe sąsiadki, nie obrażając nikogo to jest taki export z pipidówka, gdzie psy sa trzymane tylko na łańcuchach. Obie panie sztywnieją ze strach na widok moich potworek, do tego stopnia, że nawet nie są w stanie wejść razem z nami na klatkę schodową. I moje psice bardzo szybko wyczuły, że coś jest nie halo. Na nikogo z sąsiadów nie szczekają i nie powarkują tylko na te dwie osobniczki.

niema bata.. niech nabrzeczony jedynie pozwoli sie Lori wyćlumkać- strach minie jak reka odjął.. zreszta boksie to bardzo rodzine psy.. i idealne wewspółzyciu z ludźmi( ..z tego co sie orientuje..) wiec o kontakty z ludźmi głowa mnie nie boli.. trzeba jedynie sprawdzic jak ona faktycznie z tymi psami...jak źle to kaganiec i halti.. powinno wystaczyc. okaze sie w sobote

Posted

Zorganizuje się randkę TZta Judyty i Lorci... i niech się całują, miziają i tulą... Zobaczymy... Nie ma co zapeszać.... Może on nigdy nie starał się przełamać lęku i może właśnie Lori mu pomoże...

Posted

boksiedwa napisał(a):

Moja mama ma to samo, w dzieciństwie pogryzł ją pies... Śmiertelnie boi sie psów, które sięgają jej do kolan... Żeby nie wiem co, nie podejdzie...i zawsze o tym opowiada i zaklina sie na wszystkie świętości... Tjaaa, i tak oto tym sposobem wychowała dwa dobermany i astkę...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I możecie sobie mówić, że to co innego, że te psy chowała od szczeniaka... Ja rozumiem, naprawdę... ale miesiąc temu karmiła dorosłego kaukaza - znajdę, który zamieszkał za płotem w opuszczonym domu... A jak spadł śnieg, to ryczała po nocy, że piesio zmarźnie...:lol: I latała do okna i kołderkę mu dałai podusię i karmiła go 6 razy dziennie... Oczywiście umierając ze strachu :megagrin: :megagrin: :megagrin: A on wyniuchał matke - karmiącą i łaził za nia gamoń bez ustanku... a ona dostawała zawału na każdy jego krok... Aha i jeszcze dodam, że widziałam ją na własne oczy, jak darła sie na tego kaukaza "zostań" a on bidaczysko siadał w miejscu jak posąg... (ma kobitka talent)
A potem jak kaukaz znalazł domek, to wyła po nocach z tęsknoty i siedziała w oknie... A jeszcze potem molestowała jego nowego Pana i ze strachu, że ten osobnik go może głodzi, jeździła i woziła dodatkowe puchy...
Ale żeby nie było wątpliwości... do obcego jamnika nie podejdzie...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

elainfo napisał(a):
no przydałoby ci sie faktycznie zmienic ten banerek...;-)) witaj w klubie .. cios sie dawno nieodzywałaś..;-)) Kacha ja to w ten weekend cos majaczylam chyba..w goraczce.. okiedy ty wylatujesz?? z wawy na tydzień??

Wyjeżdżam z Polski 22 marca, odlot mam 23 z Berlina, a wracam 1 kwietnia ;)
Teraz mam taki wariacki okres, meble dopiero mi przywieźli, remont się w końcu skończył, a teraz wielkie sprzątanie mieszkania (brrr jak ja tego nie lubie).
Na szczęście jestem już na Ochocie, więc dostęp do netu ułatwiony ;)
Przez te porządki nie mogę jednak siedzieć tak długo jak bym tego chciała...
To jak z tym banerkiem??
Są tu jakieś uzdolnione Cioteczki?? Mój banerek, ze tak powiem jest już z deka przeterminowany ;)

Posted

[quote name='kacha_wawa']To jak z tym banerkiem??
Są tu jakieś uzdolnione Cioteczki?? Mój banerek, ze tak powiem jest już z deka przeterminowany ;)
Te lala... a może poprostu go wykasuj hęęęę???
I zamiast niego wstaw napisik : Mieszkam na Ochocie... Mój TZ jedzie w dłuuuuugą delegacje... Chętnie zaoferuję DT i miejsce do picia dla DOGOCIOTEK... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Fusica napisał(a):
A u naszej suni coś puściutko... Ciotki nie zaglądają... Smutno... Domki nie dzwonią...:shake: :shake: :shake: :shake:

A właśnie, ze zaglądają tylko, że latają między miotłą a kompem ;)
Oj Ciotka, czy Ty już znasz Elciową niespodziankę????