elainfo Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Do kabaretu sie nadajemy... I śmiszno i straszno... No stare baby, a głuuuupie :stupid: :stupid: :stupid: Eeeeee... a może to jakiś "uwiąd starczy" ???? Tjaaaaa, pojechałabym do jakiegoś sanatorium..., odpocząć.... OOOOOOOJESSSOOOOOO !!! UWIĄD:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: STARCZY:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAK 29 ROKÓW CVIĄZY NA KARKU.. TO Z PEWNOŚCIA WLASCIWA DIAGNOZA PANI dOKOTOR FUS!! UWIĄD STARCZY.. Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Krokodylek bez doopki??? Patologią to pachnie... Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 elainfo napisał(a):OOOOOOOJESSSOOOOOO !!! UWIĄD:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: STARCZY:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAK 29 ROKÓW CVIĄZY NA KARKU.. TO Z PEWNOŚCIA WLASCIWA DIAGNOZA PANI dOKOTOR FUS!! UWIĄD STARCZY.. Komu ciąży temu ciązy ;) Ja to młoda, zgrabna i powabna doopka jestem, jedynie 25 wiosna na karku :evil_lol: Ahh, te moje kofffane Ciotki Emerytki :evil_lol: :eviltong: Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Wilejkaros napisał(a):Krokodylek bez doopki??? Patologią to pachnie... Doopka została rozerwana przez paszczaka Lorki :loveu: Niestety biedny krokodylek (który miał być zresztą przeznaczony dla Ryszarda Pierwszego Fusa) zakończył swój krótki żywot w koszu na śmieci... Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Czyli Rychu pożegnał się już z 2 zabawkami.... Hmmm, ciotka Fusica musi jakieś solidniejsze znaleźć... Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Komu ciąży temu ciązy ;) Ja to młoda, zgrabna i powabna doopka jestem, jedynie 25 wiosna na karku :evil_lol: Ahh, te moje kofffane Ciotki Emerytki :evil_lol: :eviltong: Tjaaaa, młoda, zgrabna i powabna... Zapomniałaś dodać, że chrapiesz jak drwal, po wycince tajgi syberyjskiej....:evil_lol: :eviltong: Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fusica napisał(a):Tjaaaa, młoda, zgrabna i powabna... Zapomniałaś dodać, że chrapiesz jak drwal, po wycince tajgi syberyjskiej....:evil_lol: :eviltong: Ciiii, toż to kompromitacja :evil_lol: :eviltong: Wiesz Ciotka bo my z Lori to takie zawody robiłyśmy... Chciałyśmy Twoją cierpliwość sprawdzić, która pierwsza z łóżka będzie leciała... Test zdałaś na medal... Obie z Lori wyspałyśmy się wybornie :evil_lol: :eviltong: Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 kacha_wawa napisał(a):Ciiii, toż to kompromitacja :evil_lol: :eviltong: Wiesz Ciotka bo my z Lori to takie zawody robiłyśmy... Chciałyśmy Twoją cierpliwość sprawdzić, która pierwsza z łóżka będzie leciała... Test zdałaś na medal... Obie z Lori wyspałyśmy się wybornie :evil_lol: :eviltong: Ja tam nie narzekam..., jakoś szczególnie mi to nie przeszkadzało... Przyzwyczajona jestem, mój TZ też charcze przez sen..., tylko owłosiona jestes nieco mniej... :eviltong: Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nieco mniej? Hmmm... Dlaczego ja wyszłam tak wcześnie? Tam się później musiały fajne rzeczy dziać... Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Taaaaa... takie cuda się działy, że miałyśmy sie upić.... a pospałyśmy sie jak dzieci... "Nieco mniej" oznacza "znacznie mniej".... Ja swojego TZta to muszę czasem maszynką do włosów przejechać, żeby go do Zoo nie zamkneli... Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Fusica!!!! ja nie mogę z Tobą. Ja leżę i płaczę, make up rozmyty, a tu do pracy trzeba... Jak Twój TZ podnajdzie kiedyś opisy Jego charakterystycznej urody w Twoim wykonaniu, to nie wiem czy będzie baaaaardzo zadowolony ;) Hehehehe Quote
Fusica Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ładny Offfffik żeśmy tu zrobiły :crazyeye: Ale wybaczam sobie wielkodusznie... to w oczekiwaniu na zdjątka Lori z nowego domku nam tak palma odbija... Niesie nas jeszcze fala sukcesu... Quote
Wilejkaros Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ojjj tam, od razu Offfik... Na razie mamy tu pełen opis walorów Kachy i Twojego TZa, tak do porównania. Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No tak tylko na chwilę zniknęłam a już tu plotki i ploteczki na temat mojego owłosienia ;) Dobra Babole kciuki trzymajcie, jadę walnąć wniosek urlopowy :evil_lol: Quote
zdrojka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No i co tu taka cisza? Gdzie zdjątka? Gdzie dalsza inwigilacja? A opisy coraz ciekawsze :evil_lol: Quote
kacha_wawa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cioteczki Ela i Fusica to już pewnie śpią ;) A ja właśnie użeram się z moimi potfforami, uparły się na zapasy na moim łóżku, tylko dlaczego moja kołderka służy im za sznur do przeciągania...:crazyeye: Quote
Fusica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hmmmmm... A gdzie zdjątka ??? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Tjaaaaa, dajmy im szansę... Jeszcze poczekamy... Agent duż czeka na sygnał do akcji.... Quote
elainfo Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Obawiam sie ,ze nowa rodzina po przeczytaniu naszych postów z dnia wczorajszego zwatpiłai postanoiwiła niemiec z nami nic wiecej wspólnego.. jestesmy niewychowane baby i tyle.. Quote
Fusica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Od razu zaraz niewychowane.... Po prostu niezrównoważone i teleeee. Quote
elainfo Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Fusica napisał(a):Hmmmmm... A gdzie zdjątka ??? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Tjaaaaa, dajmy im szansę... Jeszcze poczekamy... Agent duż czeka na sygnał do akcji.... a co takiego DUŻ....???:crazyeye: Quote
Fusica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 elainfo napisał(a):a co takiego DUŻ....???:crazyeye: Aśśśśśś, ty czepialska dzisiaj jesteś :evil_lol: . JUŻ, Ciotko, już... Quote
elainfo Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Fusica napisał(a):Aśśśśśś, ty czepialska dzisiaj jesteś :evil_lol: . JUŻ, Ciotko, już... aaaaaaaaaaaaaaaaa"juz" - 'duż".. nie podskakuj bo dostaniesz trola! Quote
Fusica Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 elainfo napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaa"juz" - 'duż".. nie podskakuj bo dostaniesz trola! Nie JUZ Eluniu, tylko JUŻ :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
elainfo Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 czekamy na fotki szalonej Lori..... czekamy czekamy czekamy..;-)) Quote
Recommended Posts