Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fusica napisał(a):
Do kabaretu sie nadajemy... I śmiszno i straszno... No stare baby, a głuuuupie :stupid: :stupid: :stupid:
Eeeeee... a może to jakiś "uwiąd starczy" ???? Tjaaaaa, pojechałabym do jakiegoś sanatorium..., odpocząć....

OOOOOOOJESSSOOOOOO !!!

UWIĄD:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: STARCZY:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAK 29 ROKÓW CVIĄZY NA KARKU.. TO Z PEWNOŚCIA WLASCIWA DIAGNOZA PANI dOKOTOR FUS!! UWIĄD STARCZY..

• Replies 275
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elainfo napisał(a):
OOOOOOOJESSSOOOOOO !!!

UWIĄD:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: STARCZY:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: TAK 29 ROKÓW CVIĄZY NA KARKU.. TO Z PEWNOŚCIA WLASCIWA DIAGNOZA PANI dOKOTOR FUS!! UWIĄD STARCZY..

Komu ciąży temu ciązy ;)
Ja to młoda, zgrabna i powabna doopka jestem, jedynie 25 wiosna na karku :evil_lol:
Ahh, te moje kofffane Ciotki Emerytki :evil_lol: :eviltong:

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Krokodylek bez doopki??? Patologią to pachnie...

Doopka została rozerwana przez paszczaka Lorki :loveu:
Niestety biedny krokodylek (który miał być zresztą przeznaczony dla Ryszarda Pierwszego Fusa) zakończył swój krótki żywot w koszu na śmieci...

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Komu ciąży temu ciązy ;)
Ja to młoda, zgrabna i powabna doopka jestem, jedynie 25 wiosna na karku :evil_lol:
Ahh, te moje kofffane Ciotki Emerytki :evil_lol: :eviltong:

Tjaaaa, młoda, zgrabna i powabna... Zapomniałaś dodać, że chrapiesz jak drwal, po wycince tajgi syberyjskiej....:evil_lol: :eviltong:

Posted

Fusica napisał(a):
Tjaaaa, młoda, zgrabna i powabna... Zapomniałaś dodać, że chrapiesz jak drwal, po wycince tajgi syberyjskiej....:evil_lol: :eviltong:

Ciiii, toż to kompromitacja :evil_lol: :eviltong:
Wiesz Ciotka bo my z Lori to takie zawody robiłyśmy...
Chciałyśmy Twoją cierpliwość sprawdzić, która pierwsza z łóżka będzie leciała...
Test zdałaś na medal... Obie z Lori wyspałyśmy się wybornie :evil_lol: :eviltong:

Posted

kacha_wawa napisał(a):
Ciiii, toż to kompromitacja :evil_lol: :eviltong:
Wiesz Ciotka bo my z Lori to takie zawody robiłyśmy...
Chciałyśmy Twoją cierpliwość sprawdzić, która pierwsza z łóżka będzie leciała...
Test zdałaś na medal... Obie z Lori wyspałyśmy się wybornie :evil_lol: :eviltong:

Ja tam nie narzekam..., jakoś szczególnie mi to nie przeszkadzało... Przyzwyczajona jestem, mój TZ też charcze przez sen..., tylko owłosiona jestes nieco mniej... :eviltong:

Posted

Taaaaa... takie cuda się działy, że miałyśmy sie upić.... a pospałyśmy sie jak dzieci...
"Nieco mniej" oznacza "znacznie mniej".... Ja swojego TZta to muszę czasem maszynką do włosów przejechać, żeby go do Zoo nie zamkneli...

Posted

Fusica!!!! ja nie mogę z Tobą. Ja leżę i płaczę, make up rozmyty, a tu do pracy trzeba...
Jak Twój TZ podnajdzie kiedyś opisy Jego charakterystycznej urody w Twoim wykonaniu, to nie wiem czy będzie baaaaardzo zadowolony ;) Hehehehe

Posted

Ładny Offfffik żeśmy tu zrobiły :crazyeye: Ale wybaczam sobie wielkodusznie... to w oczekiwaniu na zdjątka Lori z nowego domku nam tak palma odbija... Niesie nas jeszcze fala sukcesu...

Posted

Cioteczki Ela i Fusica to już pewnie śpią ;)
A ja właśnie użeram się z moimi potfforami, uparły się na zapasy na moim łóżku, tylko dlaczego moja kołderka służy im za sznur do przeciągania...:crazyeye:

Posted

Obawiam sie ,ze nowa rodzina po przeczytaniu naszych postów z dnia wczorajszego zwatpiłai postanoiwiła niemiec z nami nic wiecej wspólnego..
jestesmy niewychowane baby i tyle..

Posted

Fusica napisał(a):
Hmmmmm... A gdzie zdjątka ??? :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Tjaaaaa, dajmy im szansę... Jeszcze poczekamy...
Agent duż czeka na sygnał do akcji....

a co takiego DUŻ....???:crazyeye:

Posted

Fusica napisał(a):
Aśśśśśś, ty czepialska dzisiaj jesteś :evil_lol: . JUŻ, Ciotko, już...

aaaaaaaaaaaaaaaaa"juz" - 'duż".. nie podskakuj bo dostaniesz trola!