Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AtaO']A Figu nie jedzie w tą niedzielę do Warszawy, żeby Lumpo mógł od razu trafić do DS ?[/QUOTE]
Jedzie z tego co wiem jedzie.

Posted

[quote name='__Lara']No chyba ma go z Jaworzna zabrać?[/QUOTE]

Lumpo jest w Bielsku i prosto z Lecznicy w niedzielę przez Katowice pojedzie do Warszawy do DS :)

Posted

[quote name='_Niva_']Taki jest plan :) Acz mój chłop jak mu zdjęcia pokazałam, co za psiaka przewieźć mamy, spytał czy oddawać musimy bo on nie odda :p[/QUOTE]

Nie dziwię się, bo nieprzeciętnej urody słodziak z Lumpiaka :)

Posted (edited)

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Joanna, zarejestrowałam się specjalnie tylko po to aby odpowiedzieć pod tym wątkiem... cóż JESTEM W SZOKU.
Od około 2 tygodni staram się o adopcję Lumpo, na początku tego tygodnia dzowniłam do pani która jak widać teoretycznie zajmuje się adopcją szczeniaka... poinformowała mnie o chorobie pieska i kazała dzwonić za tydzień bo dopiero wtedy będzie wiadomo co i jak.
Byłam i nadal jestem zdecydowana na adopcje psiaka :( jest mi cholernie przykro że za moimi plecami, bez słowa pies odjeżdża do innego domu. O całej sytuacji dowiedziałam się przypadkiem przeglądając ogłoszenia o Lumpo.
Rozumiem, że nic już nie zrobicie w tej sprawie? Nie wiem już z kim mam rozmawiać, kto tu jest kompetentny ;(

P.s. cieszy mnie ogromnie fakt wyzdrowienia malucha i najważniejsze dla mnie aby znalazł odpowiedni dom, jeśli nie ze mną to z kimś innym. Niemniej jednak będzie mi baaaaardzo smutno.

Edited by elize
Posted

Pani Joanno, tak to bywa, że jak jest więcej osób zainteresowanych jednym psem to komuś się nie uda :/ Co nie jest winą tutaj nikogo, po prostu było widocznie wielu chętnych. Jest tyle psiaków w potrzebie, że myślę, że Państwo znajdą swojego wymarzonego przyjaciela, proszę się rozejrzeć po dogo, jest w czym wybierać :)

Posted

[quote name='__Lara']Pani Joanno, tak to bywa, że jak jest więcej osób zainteresowanych jednym psem to komuś się nie uda :/ Co nie jest winą tutaj nikogo, po prostu było widocznie wielu chętnych. Jest tyle psiaków w potrzebie, że myślę, że Państwo znajdą swojego wymarzonego przyjaciela, proszę się rozejrzeć po dogo, jest w czym wybierać :)[/QUOTE]

Pani __Laro czy jest pani osobą decyzyjną w sprawie Lumpo? Jeśli nie to z kim mam się kontaktować w tej sprawie? Wychodzi na to, że nastąpiło okropne zamieszanie, osoba z którą ja mam kontakt mówi jedynie o DT :roll:

Posted

[quote name='elize']Pani __Laro czy jest pani osobą decyzyjną w sprawie Lumpo? Jeśli nie to z kim mam się kontaktować w tej sprawie? Wychodzi na to, że nastąpiło okropne zamieszanie, osoba z którą ja mam kontakt mówi jedynie o DT :roll:[/QUOTE]
Oj to trzeba to wyjasnić. Zaraz zadzwonię do Lobarii, może coś wie. Proszę wybaczyć ale jesteśmy grupą ludzi działających jedynie przez forum....Psiaków jest masa i czasem następuje zawirowanie:)

Posted

Wszystko rozumiem i bardzo dobrze, że ktoś dba o dobro tych wszystkich psiaków. Z mojej strony będzie więcej info dopiero po 15, pani z którą mam kontakt obecnie jest w pracy i nie może rozmawiać.

Posted (edited)

[quote name='elize']Wszystko rozumiem i bardzo dobrze, że ktoś dba o dobro tych wszystkich psiaków. Z mojej strony będzie więcej info dopiero po 15, pani z którą mam kontakt obecnie jest w pracy i nie może rozmawiać.[/QUOTE]
Będę w kontakcie, po 15-tej czegoś się dowiemy:)

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='elize']Odpisałam na PW. Na 100% będę dzwonić do tej pani aby wyjaśnić sprawę, bo nie wiem co dalej.[/QUOTE

Będziemy w kontakcie, usiłuję wyjaśnić sprawę.Wiem już z pw ,że kontaktowała się Pani z Klaudią a nie Lobarią.
Piesek zachorował, walczono o jego życie i pewnie nastąpiło zamieszanie....

Edited by ewu
Posted (edited)

Dalej nie mogę się dodzwonić do Lobarii. Coś chyba ma z telefonem....:( Czy Ktoś coś wie na temat domku w Warszawie i wyniku wczorajszej wizyty? Obiecałam Pani Joannie dać znać co słychać w sprawie Lumpo... Odezwijcie się Cioteczki - plizzzzzzzzzzzzzzzz...

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Dalej nie mogę się dodzwonić do Lobarii. Coś chyba ma z telefonem....:( Czy Ktoś coś wie na temat doku w Warszawie i wyniku wczorajszej wizyty? Obiecałam Pani Joannie dać znać co słychać w sprawie Lumpo... Odezwijcie się Cioteczki - plizzzzzzzzzzzzzzzz...[/QUOTE]

Tel mi padł, Lumpo jedzie w niedzielę do Warszawy, ma zapewniony transport.
Może zaproponujesz Pani Joannie Czekoladkę ? Wstawię tu Jej najnowsze zdjęcie z fb

Posted

[quote name='Lobaria']Tel mi padł, Lumpo jedzie w niedzielę do Warszawy, ma zapewniony transport.
Może zaproponujesz Pani Joannie Czekoladkę ? Wstawię tu Jej najnowsze zdjęcie z fb[/QUOTE]
Jedzie do dt czy ds?

Posted

[quote name='ewu']A domek Czekoladki w Ełku?[/QUOTE]

Był już nawet załatwiony transport do Ełku...
Panstwo maja już psiaka. Na parę dni dali schronienie szczeniakowi porzuconemu na stacji bezynowej i Ich psiak nie tolerował dzieciaka, tragedia tam była!!!
W związku z tym Czekoladka nie jedzie do Ełku...