Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) [quote name='AtaO']Na konto Lumpo dotarła wpłata od p. Jerzego D. z fb :crazyeye:500,00 :crazyeye:. Z całego serca dziękujemy:multi::multi::multi: [quote name='ewu']Jak duży może być Lumpo w przyszłości, muszę coś napisać w mailu... Myslę, że Lumpo wyrośnie tylko ciut nieco powyżej kolana , taki mniejszy labkowaty. Bardzo dzękujemy Panu Jerzemu za pomoc... Wróbelki ćwierkają, że w tym jest zasługa Małgosi :) - shiiny :)))) Kochana jesteś :) Edited July 10, 2012 by Lobaria Quote
shiina Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Moja radosc tez jest wielka! sakiewka Lumpo sie zapelnia- kochany zdrowiej!!! <3 :)))) Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Wizytator dla Lumpiaka potrzebny - Warszawa :) Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Wizytator dla Lumpiaka potrzebny - Warszawa :) Super :) Pani ,do której pisałam potrzebuje innego szczeniaczka....:sad: Quote
shiina Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 ewu- czy ta Pani Alicja zmienla zdanie??? nie rozumiem. [quote name='ewu']Super :) Pani ,do której pisałam potrzebuje innego szczeniaczka....:sad:[/QUOTE] Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) [quote name='shiina']ewu- czy ta Pani Alicja zmienla zdanie??? nie rozumiem. Nie pisałam do Pani Alicji tylko na maila podanego na wątku Marcelki i Frani. Ustaliłyśmy ,że wyslę Lumpunia bo Państwo proszą o parę dni do namysłu czy zostawią obie sunie. Tu wklejam z wątku Marceli i Frani: Napisala do mnie dziewczyna chcaca adoptowac szczeniaka. Poniewaz jestem na walizkach nawet nie odpisze, za to moge podac majla tej dziewczyny - napiszcie, wyslijcie fotki, moze cos z tego bedzie. [email protected] Edited July 10, 2012 by ewu Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Na tego maila wysłałam propozycję zaadoptowania Lumpunia. Niestety Pani prosiła o inną kandydaturę. Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Ja już z też sie pogubiłam... Sama mi Cioteczko na wątku Marcelki i Frani poleciłaś:) :) Cytuję: Czekoladka ma jechać do wspaniałego domu w Ełku, na fb załatwione. Czyli LUMPO ewu, wyslij, proszę, Pani zdjęcia Lumpo Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Już wiem... Dziś będę rozmawiać z inną Panią. Quote
AtaO Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Od p. Ewy E. z fb Lumpo dostał 20,00 :) Bardzo dziękujemy!!! Quote
asiuniab Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='AtaO']Bardzo dziękujemy p. Joannie B. z fb - konto Lumpo zasilone zostało kwotą 30,00 :) ależ nie ma za co, ze mnie żadna pani :eviltong::eviltong:, pieniądze są ode mnie, tylko żałuję, że więcej nie mogłam przelać:oops: Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 KOCHANI- LUMPO WYZDROWIAŁ :multi::multi::multi: W ZASADZIE NA DNIACH MOŻE OPUŚCIĆ LECZNICĘ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) JUTRO BĘDZIE WYKĄPANY W ŚRODKU, KTÓRY ZNISZCZY EWNTUALNE ZARAZKI NA JEGO SIERŚCI!!!! Na gwałt szukamy wizyrtatora w Warszawie!!!!! Quote
asiuniab Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Lobaria']KOCHANI- LUMPO WYZDROWIAŁ :multi::multi::multi: Na gwałt szukamy wizyrtatora w Warszawie!!!!! Lobaria, ale z tym gwałtem to konieczne:cool3:, bo to może być kłopot:diabloti:. A tak na poważnie, bardzo, bardzo się cieszę, że chłopak wyzdrowiał:multi:. Quote
Lobaria Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='asiuniab']Lobaria, ale z tym gwałtem to konieczne:cool3:, bo to może być kłopot:diabloti:. A tak na poważnie, bardzo, bardzo się cieszę, że chłopak wyzdrowiał:multi:.[/QUOTE] Gwałt tu całkiem na poważnie, ponieważ każda doba w lecznicy to 35 zł... A bylaby może szansa, aby Lumpo pojechał do domu w piątek, Zoastałam sama z załatwianiem wizyt, transportow - nie daje rady, Poszę, pomozcie znaleźć ogoś z Warszawy!!!!!! Quote
ewu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Lobaria']KOCHANI- LUMPO WYZDROWIAŁ :multi::multi::multi: W ZASADZIE NA DNIACH MOŻE OPUŚCIĆ LECZNICĘ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) JUTRO BĘDZIE WYKĄPANY W ŚRODKU, KTÓRY ZNISZCZY EWNTUALNE ZARAZKI NA JEGO SIERŚCI!!!! Na gwałt szukamy wizyrtatora w Warszawie!!!!! Cudownie:):) :):multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ewu Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Lobaria']Gwałt tu całkiem na poważnie, ponieważ każda doba w lecznicy to 35 zł... A bylaby może szansa, aby Lumpo pojechał do domu w piątek, Zoastałam sama z załatwianiem wizyt, transportow - nie daje rady, Poszę, pomozcie znaleźć ogoś z Warszawy!!!!!![/QUOTE] Do Warszawy jeździ Figu.... Quote
Klaudus__ Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Lobaria']KOCHANI- LUMPO WYZDROWIAŁ :multi::multi::multi: W ZASADZIE NA DNIACH MOŻE OPUŚCIĆ LECZNICĘ :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) JUTRO BĘDZIE WYKĄPANY W ŚRODKU, KTÓRY ZNISZCZY EWNTUALNE ZARAZKI NA JEGO SIERŚCI!!!! Na gwałt szukamy wizyrtatora w Warszawie!!!!!Dzwoniłaś do lecznicy? A prosiłam o coś ? mam nadzieję,że w następnym przypadku równie skutecznie znajdziesz lecznicę i rabat ? :) Quote
Lobaria Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Klaudus__']Dzwoniłaś do lecznicy? A prosiłam o coś ? mam nadzieję,że w następnym przypadku równie skutecznie znajdziesz lecznicę i rabat ? :) Jeśli zbiera się datki na fb, to - niestety - trzeba na biżąco informować o stanie psiaka, szczególnie, gdy darczyńcy dopytują. Spójrz na wpłaty : p. Agnieszka J. 100,00 P. Krystyna Ch. 100,00 p. Bożena P.J. 20,00 p. Joanna B. 30,00 (asiuniab) p. Jerzy D. 500,00 p. Ewa E. 20,00 Tylko jedna osoba z dogo. Całe dnie pracowłam, aby pozyskać darczyńców, znaleźć dom jak najszybciej / pamietasz, jak Kuki był "niedotykalnym" po opuszczeniu kliniki? /, załatwiam transport. Już nie bedę dzwoniła do lecznicy, załatwię wizytę przed adopcyjną w Warszawie / prawodpodobnie bedzie zrobiona dzisiaj /. Transport musi byc zgrany z opuszczeniem Lumpo lecznicy. Figu jedzie do Wawy w niedzielę, nie wiem, o której godzinie. Chyba, że oddamy psiaka na parę dni do dt w Jaworznie / też zgłosił się z FB, potrzebna wizyta, ale ja po prostu nie mam już czasu wszystkiego załatwiać /. Dam Tobie namiary na ds w Warszawie, dt w Jaworznie, namiary na Figu znasz. Chyba, że masz inne rozwiązanie, co zrobić z Lumpo po opuszczeniu kliniki. Tu link do wydarzenia Lumpo http://www.facebook.com/#!/events/478142025547788/permalink/479990658696258/ Niezbędna będzie faktura na leczenie, aby rozliczyć się wobec darczyńców z fb i trzeba ją wstawić na fb jak najszybciej . Quote
Lobaria Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='__Lara']Kurcze, w Jaworznie? Super!!![/QUOTE] W Jaworznie awaryjny dt tylko, a trzeba w tym tyg zrobić wizytę. DS jest w Warszawie. Quote
AtaO Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 A Figu nie jedzie w tą niedzielę do Warszawy, żeby Lumpo mógł od razu trafić do DS ? Quote
Recommended Posts