Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To jakaś epidemia... Mi królik przegryzł zasilacz, laptop padł i mam pożyczony malutki z netem bezprzewodowym, szału dostaję...Net w dzień chodzi tak wolno,że właściwie nie da się korzystać. Wiem,że to jakiś bubel , bo znajomi mają bezprzewodowy i chwalą... Grunt ,że Lumpo bezpieczny i zdrowy:)
Ja mam straszny problem z Franią, napisałam na wątku... Jutro się okaże , jaka jest sytuacja.

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama naprawiłam neta / i wreszcie szybko mi chodzi - taka dzielna jestem ;) /, fachowcy czasu nie mieli :(

to nasz Lumpiasty w chwilowym dt - choróbska ani śladu :)

Posted

Lobaria napisał(a):
Sama naprawiłam neta / i wreszcie szybko mi chodzi - taka dzielna jestem ;) /, facjhowcy czasu nie mieli :(

to nasz Lumpiasty w chwilowym dt - choróbska ani śladu :)

zdjęcie jest przemega:)

Posted

AtaO napisał(a):
A ta fotka, jak Wam się podoba....:)
Ukradłam z fb:razz:

Kochane maleństwo, strasznie schudł przez choróbska, ale teraz juz dobrze będzie miał :)

Posted

Patrzę na Lumpo i dziękuję niebiosom ,że jest zdrowy i szczęśliwy. Byłam w punkcie kiedy zachorował, kiedy Klaudia wydzwaniała do weterynarzy. Słaniał się na tych cieniutkich łapinkach ale nieśmiało merdał ogonkiem. Zawiozłam wtedy cały gar kurczaka z ryżem i marchewką , biedak nawet nie miał siły spróbować. Było bardzo, bardzo źle z maluszkiem.
Jak dobrze,że się wykaraskał,że ma wspaniałą Rodzinę:)

Posted

Lobaria napisał(a):
Lumpiasty , obecnie Lupito :) ma już swoje ulubione miejsce w domku :)

Czyż nie pasuje idealnie kolorem do tej pięknej kanapy i kocyka Pańci:) Swoją drogą ślicznie razem wyglądają:)

Posted (edited)

AtaO napisał(a):
Lupito już od tygodnia w DS, a my ciągle nie mamy faktury z Lecznicy....

Oby była jak najszybciej...

Wczoraj miałam telefon o Lumpo z ogłoszeń. Pani mówiła, że na podany nr dzwoniła już dużo wcześniej kilkanaście razy, ale nikt nie odbierał.

Dopiero w innym ogłoszeniu znalazła inny tel / czyli mój /.
Wczoraj też ta sama Pani dzwoniła o Masajka.
Szuka psiaka, więc wysyłam Jej mailem inne nasze bidy.

Edited by Lobaria
Posted

Lumpo został podliczony w Lecznicy - mamy do zapłacenia aż 1.159,00 - udało się zebrać 970,00.
Tak więc brakuje nam 189,00:(:(

Dopóki nie uregulujemy rachunku w Lecznicy, nie zobaczymy paragonu
:(

Posted

[quote name='AtaO']Lumpo został podliczony w Lecznicy - mamy do zapłacenia aż 1.159,00 - udało się zebrać 970,00.

o matko, to się niezła kwota nazbierała:(

Posted

[quote name='AtaO']Lumpo został podliczony w Lecznicy - mamy do zapłacenia aż 1.159,00 - udało się zebrać 970,00.

Wysyłam pakę na bazarek na pszczyniaki. Może z tych pieniędzy , które posłałam do klubu można coś wziąć. Ustalcie z Lobarią , ja nie znam potrzeb i priorytetów do opłacenia.

Posted

Cholewcia, wiem, ze to miało iść na karmę dla pszczyniaków, ale może weźcie narazie z mojego bazarku, a to co będzie z bazarku ewu to pójdzie na karmę? Z mojego bazarku jest 182zł, a już jedna cioteczka wpłaciła nadwyżkę, więc byłoby w sam raz do zapłacenia tego rachunku.

Posted

__Lara napisał(a):
Cholewcia, wiem, ze to miało iść na karmę dla pszczyniaków, ale może weźcie narazie z mojego bazarku, a to co będzie z bazarku ewu to pójdzie na karmę? Z mojego bazarku jest 182zł, a już jedna cioteczka wpłaciła nadwyżkę, więc byłoby w sam raz do zapłacenia tego rachunku.

Z fb obiecano jeszcze jakieś wpłaty dla Lumpiaka, ale z pewnością nie tyle, ile potrzeba.
Z pszczńskich pieniążków kupiłam karmę dla psiaków z punktu, jeszcze 2 czy 3 osoby mają dosłać karmę, wiec na razie psiaki mają co jeść.
Poczekajmy do pn- wt i zobaczymy, ile pieniążków z fb wpłynie dla Lumpka, a brakującą kwotę może rzeczywiście z Twojego bazarku.