Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Jestem u Lumpo. Dobrze, że dziewczyny od razu pojechały do kliniki!!!![/QUOTE]
no b.dobrze, tylko ciekawe co z tym drugim szczeniakiem, co był razem z Lumpim, w cały weekend dużo się mogło zdarzyć, oby nic złego;

Posted

Lara, czyli Lumpo ma sie lepiej?

Tez martwie sie o te inne szczeniaczki.... kiedy bedziecie cos wiedzialy? czy mozna zadzwonic do punktu i spytac?

Posted

[quote name='shiina']Lara, czyli Lumpo ma sie lepiej?

Tez martwie sie o te inne szczeniaczki.... kiedy bedziecie cos wiedzialy? czy mozna zadzwonic do punktu i spytac?[/QUOTE]
Myślę,że Lara niczego nie wie. Zameldowała się na wątku....Do punktu nie ma jak zadzwonić. Jedynie Klaudia może bo ma telefony do pracowników i też nie każdy odpowie...

Posted

Lumpo lepiej, rzygolił ciut w nocy, ale mniej niż poprzedniej, biegunki nie miał. Był rano na spacerze.
Rokowania ostrożnie dobre, bo z parwo nic nigdy nie wiedomo.
Chłopak dzielnie walczy, leczenie pomaga :)

Posted

[quote name='AtaO']Od p. Agnieszki Jóźwiak z fb na konto Lumpo wpłynęła dzisiaj kwota 100,00 :)

Bardzo serdecznie dziękujemy za pomoc :)

Od Pani Krystyny Ch. 100 zł, od Pani Bożeny 20 zł do mnie - wysłałam skarbnikowi i dopisałam do opisu wydaerzenia. Ata0 - uzupełnij w opisie wpłatę od Agi

Posted

[quote name='Lobaria']Od Pani Krystyny Ch. 100 zł, od Pani Bożeny 20 zł do mnie - wysłałam skarbnikowi i dopisałam do opisu wydaerzenia. Ata0 - uzupełnij w opisie wpłatę od Agi[/QUOTE]

Wpłatę od p. Agnieszki wpisałam do rozliczenia na wątku i na wydarzeniu zanim napisałam poprzedni post:)
Jedynie zapomniałam podziękować na fb na wydarzeniu:oops:, ale widzę, że zrobiłaś to już za mnie - za co Ci dziękuję:)

Posted

[quote name='ewu']Drugi szczeniaczek podobno został adoptowany.Oby w dobre ręce, oby nie był chory...[/QUOTE]
też mam nadzieję, że w dobre ręce, ale rozumiem, że tego się nie dowiemy?

Posted

[quote name='Lobaria']To nie koniec złych wieści...
Dwie 4 -tyg. sunie / siostry Czekoladki /, które pojechaly do Torunia do dt są chore, prawdopodobnie parwo...:(
O Boże...:( A co z Czekoladką, ona była w boksie obok Lumpo...:(

Posted

[quote name='asiuniab']też mam nadzieję, że w dobre ręce, ale rozumiem, że tego się nie dowiemy?[/QUOTE]
Nie wiem, umieram z nerwów...W punkcie był piesek za TM... nieznany :(