Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lobaria']Tak, ale chyba dopiero jutro.
Szkoda , chciałam spytać o adopcję Lumpo. Cudnie,że ma dom ale głupio wyszło z Panią z Jeleniej...
Ja się martwię o Czekoladkę,żeby nie zniknęła z punktu jak kolega Lumpo...

Posted

[quote name='ewu']Szkoda , chciałam spytać o adopcję Lumpo. Cudnie,że ma dom ale głupio wyszło z Panią z Jeleniej...
Ja się martwię o Czekoladkę,żeby nie zniknęła z punktu jak kolega Lumpo...

Też mi jest przykro. Gdyby Pani Joanna zdecydowała się na Czekoladkę, mamy tam beta ata, kochanego dt najwspanialszego psia we Wszechświecie / zgdanij, którego? ;) /

Posted

[quote name='Lobaria']Też mi jest przykro. Gdyby Pani Joanna zdecydowała się na Czekoladkę, mamy tam beta ata, kochanego dt najwspanialszego psia we Wszechświecie / zgdanij, którego? ;) /
No Pączek nie był w dt i dlatego nie przychodzi mi żaden do głowy.....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Cóż pani Klaudia nie odbiera ode mnie telefonu, szczerze mówiąc tak się nie postępuje jak same zauważyłyście lepiej zadzwonić i dać znać co z adopcją albo chociaż odpowiedzieć na smsa. Generalnie znalazłam szczeniaka innego dla siebie ale potrzebuje pomocy w postaci transportu. Sprawa wygląda tak znalazłam na waszej stronie namiary na adopcje wyżłów i jest śliczna sunia 2 miesiące niestety zdecydowanie za daleko - Racławice, ewentualnie mogą podrzucić do Katowic nic bliżej. Ewu mieszkała w Jeleniej więc wie jaka to odległość. Działacie na terenie całej Polski i macie wiele znajomości... Pomożecie?? Wystarczyłoby nawet do Wrocka, tam dojadę bez problemu.

Posted

Chciałam pogadać bo zadzwonię do Pani a nie jestem zbytnio w temacie...:( Czemu tak wyszło??? Lumpo siedział w punkcie a Pani czekała...
Potem to parwo...:(
Strasznie mi przykro, mam nadzieję,że Pani się nie zraziła i zrozumie ,że nikt nie miał złych intencji...

Posted

[quote name='elize']Cóż pani Klaudia nie odbiera ode mnie telefonu, szczerze mówiąc tak się nie postępuje jak same zauważyłyście lepiej zadzwonić i dać znać co z adopcją albo chociaż odpowiedzieć na smsa. Generalnie znalazłam szczeniaka innego dla siebie ale potrzebuje pomocy w postaci transportu. Sprawa wygląda tak znalazłam na waszej stronie namiary na adopcje wyżłów i jest śliczna sunia 2 miesiące niestety zdecydowanie za daleko - Racławice, ewentualnie mogą podrzucić do Katowic nic bliżej. Ewu mieszkała w Jeleniej więc wie jaka to odległość. Działacie na terenie całej Polski i macie wiele znajomości... Pomożecie?? Wystarczyłoby nawet do Wrocka, tam dojadę bez problemu.
To ja w ramach zadośćuczynienia choć nie jestem niczemu winna:) przewiozę sunię z Katowic( albo Gliwic) do Wrocławia. Zawiozę ją pociągiem ale to nie problem ,najlepiej rano :)

Posted

Kiedy by to miało być - poza poniedziałkiem jestem do dyspozycji:) Podam na pw mój numer telefonu i jakoś się wszystko ułoży:)
Dla jeleniogórzaninki wszystko zrobię, w końcu Jelenia to najpiękniejsze miasto na świecie:)

Posted

NIESTETY MAMY DLA WAS DO PRZEKAZANIA PRZYKRĄ WIADOMOŚĆ. LUMPO MUSIAŁ POZOSTAĆ W LECZNICY. NA CHWILĘ PRZED ODJAZDEM Z BOKU PO PRAWEJ JEGO STRONIE POJAWIŁO SIĘ DUŻE ZGRUBIENIE. PANI DOKTOR ZROBIŁA USG I NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST TO PRZEPUKLINA. MUSIAŁ POZOSTAĆ NA OBSERWACJI. JUTRO ZOSTANIE ZDIAGNOZOWANY I EWENTUALNIE OPEROWANY :(. OBIECAŁAM MU, ŻE PRZYJADĘ PO NIEGO JAK TYLKO WYZDROWIEJE. PROSZĘ TRZYMAJCIE ZA NIEGO KCIUKI!!! JEST STRASZNIE KOCHANYM SZCZENIACZKIEM :)

Posted

[quote name='AtaO']

NIESTETY MAMY DLA WAS DO PRZEKAZANIA PRZYKRĄ WIADOMOŚĆ. LUMPO MUSIAŁ POZOSTAĆ W LECZNICY. NA CHWILĘ PRZED ODJAZDEM Z BOKU PO PRAWEJ JEGO STRONIE POJAWIŁO SIĘ DUŻE ZGRUBIENIE. PANI DOKTOR ZROBIŁA USG I NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST TO PRZEPUKLINA. MUSIAŁ POZOSTAĆ NA OBSERWACJI. JUTRO ZOSTANIE ZDIAGNOZOWANY I EWENTUALNIE OPEROWANY :(. OBIECAŁAM MU, ŻE PRZYJADĘ PO NIEGO JAK TYLKO WYZDROWIEJE. PROSZĘ TRZYMAJCIE ZA NIEGO KCIUKI!!! JEST STRASZNIE KOCHANYM SZCZENIACZKIEM :)

Szczęście w nieszczęściu, że stało sie to teraz, a nie np. podczas podroży... Ileż ten psiaczek musi sie jeszcze nacierpieć:(

Posted

[quote name='__Lara']ewu, Ty to jesteś wspaniała, kolejne złoto :) Lumpo, trzymaj się piesku :)[/QUOTE]
Dziękuję ale nie wiem czym zasłużyłam....:oops:

Posted

[quote name='ewu']Dziękuję ale nie wiem czym zasłużyłam....:oops:

To jest mało Kochana:

To ja w ramach zadośćuczynienia choć nie jestem niczemu winna:smile: przewiozę sunię z Katowic( albo Gliwic) do Wrocławia. Zawiozę ją pociągiem ale to nie problem ,najlepiej rano :smile:

I to wszystko, co robisz dla Pszczyniaków :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='__Lara']To jest mało Kochana:

I to wszystko, co robisz dla Pszczyniaków :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Dziękuję , wszyscy robimy:)
Biedny Lumpo, strasznie się martwię:(
Tyle się maleństwo wycierpi...:(

Posted

[quote name='_Niva_']I jak tam? Wiadomo co z psiakiem?[/QUOTE]

Niestety, jak na razie nie mamy żadnych wiadomości. Też się martwimy....
Musimy czekać.....nie możemy sami dzwonić do Lecznicy :(

Posted

[quote name='AtaO']Niestety, jak na razie nie mamy żadnych wiadomości. Też się martwimy....
Musimy czekać.....nie możemy sami dzwonić do Lecznicy :([/QUOTE]
Umieram z nerwów...