ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Rozumiem.... Pani jest z Jeleniej Góry, to moje rodzinne miasto. Quote
ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Lobaria']Tak, ale chyba dopiero jutro. Szkoda , chciałam spytać o adopcję Lumpo. Cudnie,że ma dom ale głupio wyszło z Panią z Jeleniej... Ja się martwię o Czekoladkę,żeby nie zniknęła z punktu jak kolega Lumpo... Quote
Lobaria Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='ewu']Szkoda , chciałam spytać o adopcję Lumpo. Cudnie,że ma dom ale głupio wyszło z Panią z Jeleniej... Ja się martwię o Czekoladkę,żeby nie zniknęła z punktu jak kolega Lumpo... Też mi jest przykro. Gdyby Pani Joanna zdecydowała się na Czekoladkę, mamy tam beta ata, kochanego dt najwspanialszego psia we Wszechświecie / zgdanij, którego? ;) / Quote
ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Lobaria']Też mi jest przykro. Gdyby Pani Joanna zdecydowała się na Czekoladkę, mamy tam beta ata, kochanego dt najwspanialszego psia we Wszechświecie / zgdanij, którego? ;) / No Pączek nie był w dt i dlatego nie przychodzi mi żaden do głowy.....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
elize Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Cóż pani Klaudia nie odbiera ode mnie telefonu, szczerze mówiąc tak się nie postępuje jak same zauważyłyście lepiej zadzwonić i dać znać co z adopcją albo chociaż odpowiedzieć na smsa. Generalnie znalazłam szczeniaka innego dla siebie ale potrzebuje pomocy w postaci transportu. Sprawa wygląda tak znalazłam na waszej stronie namiary na adopcje wyżłów i jest śliczna sunia 2 miesiące niestety zdecydowanie za daleko - Racławice, ewentualnie mogą podrzucić do Katowic nic bliżej. Ewu mieszkała w Jeleniej więc wie jaka to odległość. Działacie na terenie całej Polski i macie wiele znajomości... Pomożecie?? Wystarczyłoby nawet do Wrocka, tam dojadę bez problemu. Quote
ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Chciałam pogadać bo zadzwonię do Pani a nie jestem zbytnio w temacie...:( Czemu tak wyszło??? Lumpo siedział w punkcie a Pani czekała... Potem to parwo...:( Strasznie mi przykro, mam nadzieję,że Pani się nie zraziła i zrozumie ,że nikt nie miał złych intencji... Quote
ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='elize']Cóż pani Klaudia nie odbiera ode mnie telefonu, szczerze mówiąc tak się nie postępuje jak same zauważyłyście lepiej zadzwonić i dać znać co z adopcją albo chociaż odpowiedzieć na smsa. Generalnie znalazłam szczeniaka innego dla siebie ale potrzebuje pomocy w postaci transportu. Sprawa wygląda tak znalazłam na waszej stronie namiary na adopcje wyżłów i jest śliczna sunia 2 miesiące niestety zdecydowanie za daleko - Racławice, ewentualnie mogą podrzucić do Katowic nic bliżej. Ewu mieszkała w Jeleniej więc wie jaka to odległość. Działacie na terenie całej Polski i macie wiele znajomości... Pomożecie?? Wystarczyłoby nawet do Wrocka, tam dojadę bez problemu. To ja w ramach zadośćuczynienia choć nie jestem niczemu winna:) przewiozę sunię z Katowic( albo Gliwic) do Wrocławia. Zawiozę ją pociągiem ale to nie problem ,najlepiej rano :) Quote
ewu Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Kiedy by to miało być - poza poniedziałkiem jestem do dyspozycji:) Podam na pw mój numer telefonu i jakoś się wszystko ułoży:) Dla jeleniogórzaninki wszystko zrobię, w końcu Jelenia to najpiękniejsze miasto na świecie:) Quote
Lobaria Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='ewu']Pojechał Lumpo do domku?[/QUOTE] Ma jechać dziś po południu. Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 ewu, Ty to jesteś wspaniała, kolejne złoto :) Lumpo, trzymaj się piesku :) Quote
AtaO Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 NIESTETY MAMY DLA WAS DO PRZEKAZANIA PRZYKRĄ WIADOMOŚĆ. LUMPO MUSIAŁ POZOSTAĆ W LECZNICY. NA CHWILĘ PRZED ODJAZDEM Z BOKU PO PRAWEJ JEGO STRONIE POJAWIŁO SIĘ DUŻE ZGRUBIENIE. PANI DOKTOR ZROBIŁA USG I NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST TO PRZEPUKLINA. MUSIAŁ POZOSTAĆ NA OBSERWACJI. JUTRO ZOSTANIE ZDIAGNOZOWANY I EWENTUALNIE OPEROWANY :(. OBIECAŁAM MU, ŻE PRZYJADĘ PO NIEGO JAK TYLKO WYZDROWIEJE. PROSZĘ TRZYMAJCIE ZA NIEGO KCIUKI!!! JEST STRASZNIE KOCHANYM SZCZENIACZKIEM :) Quote
Lobaria Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='AtaO'] NIESTETY MAMY DLA WAS DO PRZEKAZANIA PRZYKRĄ WIADOMOŚĆ. LUMPO MUSIAŁ POZOSTAĆ W LECZNICY. NA CHWILĘ PRZED ODJAZDEM Z BOKU PO PRAWEJ JEGO STRONIE POJAWIŁO SIĘ DUŻE ZGRUBIENIE. PANI DOKTOR ZROBIŁA USG I NAJPRAWDOPODOBNIEJ JEST TO PRZEPUKLINA. MUSIAŁ POZOSTAĆ NA OBSERWACJI. JUTRO ZOSTANIE ZDIAGNOZOWANY I EWENTUALNIE OPEROWANY :(. OBIECAŁAM MU, ŻE PRZYJADĘ PO NIEGO JAK TYLKO WYZDROWIEJE. PROSZĘ TRZYMAJCIE ZA NIEGO KCIUKI!!! JEST STRASZNIE KOCHANYM SZCZENIACZKIEM :) Szczęście w nieszczęściu, że stało sie to teraz, a nie np. podczas podroży... Ileż ten psiaczek musi sie jeszcze nacierpieć:( Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Szkoda, bo kolejny zabieg, narkoza no i koszty :( Lumpo, trzymaj się biedaku!!! Quote
ewu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='__Lara']Szkoda, bo kolejny zabieg, narkoza no i koszty :( Lumpo, trzymaj się biedaku!!![/QUOTE] Biedny malutki:( Quote
ewu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='__Lara']ewu, Ty to jesteś wspaniała, kolejne złoto :) Lumpo, trzymaj się piesku :)[/QUOTE] Dziękuję ale nie wiem czym zasłużyłam....:oops: Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='ewu']Dziękuję ale nie wiem czym zasłużyłam....:oops: To jest mało Kochana: To ja w ramach zadośćuczynienia choć nie jestem niczemu winna:smile: przewiozę sunię z Katowic( albo Gliwic) do Wrocławia. Zawiozę ją pociągiem ale to nie problem ,najlepiej rano :smile: I to wszystko, co robisz dla Pszczyniaków :loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 [quote name='__Lara']To jest mało Kochana: I to wszystko, co robisz dla Pszczyniaków :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękuję , wszyscy robimy:) Biedny Lumpo, strasznie się martwię:( Tyle się maleństwo wycierpi...:( Quote
__Lara Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Zapraszam na bazarek dla Pszczyniaków: www.dogomania.pl/forum/threads/229507-Biżuteria-zabawki-gadżety-na-ratunek-Pszczyniakom!-Do-29-06-2012-godz-22-00 Quote
AtaO Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='_Niva_']I jak tam? Wiadomo co z psiakiem?[/QUOTE] Niestety, jak na razie nie mamy żadnych wiadomości. Też się martwimy.... Musimy czekać.....nie możemy sami dzwonić do Lecznicy :( Quote
ewu Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='AtaO']Niestety, jak na razie nie mamy żadnych wiadomości. Też się martwimy.... Musimy czekać.....nie możemy sami dzwonić do Lecznicy :([/QUOTE] Umieram z nerwów... Quote
Recommended Posts