ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 A ten szczeniaczek z punktu, kolega Lumpo był zdrowy? Czy wiadomo coś o nim? Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__']No niestety - parwo jest wszędzie... - w Toruniu także. Chyba za długo żeby zaraziły się w punkcie? Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 (edited) Matko umieram z nerwów o te maluszki... Jeszcze Czekoladka, Marcelka i Frania... Oby one też nie zachorowały... Edited July 10, 2012 by ewu Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__']Który szczeniaczek? Kolega Lumpo , był razem w boksie, czarny puchaty. Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Nie zauważyłam,żeby był chory. Jakbym miała wcześniej takie podejrzenia - pojechałby do lecznicy z Lumpo. Zresztą widziała Go Pani tak jak ja w piątek. Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__']Nie zauważyłam,żeby był chory. Jakbym miała wcześniej takie podejrzenia - pojechałby do lecznicy z Lumpo. Zresztą widziała Go Pani tak jak ja w piątek. Wiem ale do poniedziałku mógł niestety zachorować dlatego pytam. On został adoptowany, czy dobrze zrozumiałam? Quote
Klaudus__ Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Tak jak napisałam - został zabrany do nowego domu. Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Klaudus__']Tak jak napisałam - został zabrany do nowego domu. Dziękuję, wolałam się upewnić.Oby do dobrego.... Quote
__Lara Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']To nie koniec złych wieści... Dwie 4 -tyg. sunie / siostry Czekoladki /, które pojechaly do Torunia do dt są chore, prawdopodobnie parwo...:([/QUOTE] Matko :( :( tragedia goni tragedię :( ten punkt trzeba odkazić, bo będzie coraz gorzej :( Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='__Lara']Matko :( :( tragedia goni tragedię :( ten punkt trzeba odkazić, bo będzie coraz gorzej :([/QUOTE] Mało prawdopodobne, ze te sunie zaraziły sie w punkcie, ale i tak odkażenie bardzo by się w punkcie przydało... Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Mało prawdopodobne, ze te sunie zaraziły sie w punkcie, ale i tak odkażenie bardzo by się w punkcie przydało...[/QUOTE] Przydałoby się.... Quote
AtaO Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Od Pani Krystyny Ch. 100 zł, od Pani Bożeny 20 zł do mnie - wysłałam skarbnikowi i dopisałam do opisu wydaerzenia. Dziękuję wpłaty dotarły - dopisuję do rozliczenia na wątku :) SERDECZNIE DZIĘKUJEMY :) Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Możemy odetchnąć - alarm z suniami w Toruniu odwolany :)))) To nie parwo :) Są zdrowe:) Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Możemy odetchnąć - alarm z suniami w Toruniu odwolany :)))) To nie parwo :) Są zdrowe:)[/QUOTE] Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:) Quote
__Lara Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 No to rzeczywiście wielkie uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. Quote
Lobaria Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy :Rose::Rose::Rose: Klaudia zapewne bęedzie wiedziała, jakie są najpilniejsze potrzeby. Nie wiem, ile wyniesie faktura za leczenie Lumpo... Brakuje smyczy... Niektóre psiaki nie mają wykupu zapłaconego / Fugo już załatwię /. Tyle potrzeb... Quote
AtaO Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Bardzo dziękujemy p. Joannie B. z fb - konto Lumpo zasilone zostało kwotą 30,00 :) Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy :Rose::Rose::Rose: Klaudia zapewne bęedzie wiedziała, jakie są najpilniejsze potrzeby. Nie wiem, ile wyniesie faktura za leczenie Lumpo... Brakuje smyczy... Niektóre psiaki nie mają wykupu zapłaconego / Fugo już załatwię /. Tyle potrzeb... Mariolak dzisiaj przyniosła paczkę z ciuchami na bazarek:)Dziękujemy:) Quote
__Lara Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='Lobaria']Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy :Rose::Rose::Rose: Klaudia zapewne bęedzie wiedziała, jakie są najpilniejsze potrzeby. Nie wiem, ile wyniesie faktura za leczenie Lumpo... Brakuje smyczy... Niektóre psiaki nie mają wykupu zapłaconego / Fugo już załatwię /. Tyle potrzeb... Bardzo dziękujemy!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Dziewczyna z zoologicznego obiecała mi używane obroże, zawsze to coś. Quote
AtaO Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Na konto Lumpo dotarła wpłata od p. Jerzego D. z fb :crazyeye:500,00 :crazyeye:. Z całego serca dziękujemy:multi::multi::multi: Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 [quote name='AtaO']Na konto Lumpo dotarła wpłata od p. Jerzego D. z fb :crazyeye:500,00 :crazyeye:. Z całego serca dziękujemy:multi::multi::multi: Wow:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Panie Jurku baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy:calus: Quote
ewu Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jak duży może być Lumpo w przyszłości, muszę coś napisać w mailu... Quote
Recommended Posts