Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Matko umieram z nerwów o te maluszki... Jeszcze Czekoladka, Marcelka i Frania... Oby one też nie zachorowały...

Edited by ewu
Posted

[quote name='Klaudus__']Nie zauważyłam,żeby był chory.
Jakbym miała wcześniej takie podejrzenia - pojechałby do lecznicy z Lumpo.
Zresztą widziała Go Pani tak jak ja w piątek.

Wiem ale do poniedziałku mógł niestety zachorować dlatego pytam. On został adoptowany, czy dobrze zrozumiałam?

Posted

[quote name='Lobaria']To nie koniec złych wieści...
Dwie 4 -tyg. sunie / siostry Czekoladki /, które pojechaly do Torunia do dt są chore, prawdopodobnie parwo...:([/QUOTE]

Matko :( :( tragedia goni tragedię :( ten punkt trzeba odkazić, bo będzie coraz gorzej :(

Posted

[quote name='__Lara']Matko :( :( tragedia goni tragedię :( ten punkt trzeba odkazić, bo będzie coraz gorzej :([/QUOTE]

Mało prawdopodobne, ze te sunie zaraziły sie w punkcie, ale i tak odkażenie bardzo by się w punkcie przydało...

Posted

[quote name='Lobaria']Mało prawdopodobne, ze te sunie zaraziły sie w punkcie, ale i tak odkażenie bardzo by się w punkcie przydało...[/QUOTE]
Przydałoby się....

Posted

[quote name='Lobaria']Od Pani Krystyny Ch. 100 zł, od Pani Bożeny 20 zł do mnie - wysłałam skarbnikowi i dopisałam do opisu wydaerzenia.

Dziękuję wpłaty dotarły - dopisuję do rozliczenia na wątku :)

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY :)

Posted

[quote name='Lobaria']Możemy odetchnąć - alarm z suniami w Toruniu odwolany :))))
To nie parwo :)
Są zdrowe:)[/QUOTE]
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:)

Posted

Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy
:Rose::Rose::Rose:

Klaudia zapewne bęedzie wiedziała, jakie są najpilniejsze potrzeby.
Nie wiem, ile wyniesie faktura za leczenie Lumpo... Brakuje smyczy... Niektóre psiaki nie mają wykupu zapłaconego / Fugo już załatwię /. Tyle potrzeb...

Posted

[quote name='Lobaria']Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy

Nie wiem, ile wyniesie faktura za leczenie Lumpo... Brakuje smyczy... Niektóre psiaki nie mają wykupu zapłaconego / Fugo już załatwię /. Tyle potrzeb...
Mariolak dzisiaj przyniosła paczkę z ciuchami na bazarek:)Dziękujemy:)

Posted

[quote name='Lobaria']Dziś nasz kochany Anioł Stróż, z fb, czyli Małgosia, czyli shinna przesłała na moje konto 200 zł na pszczyniaki. - bardzo dziekujemy

Bardzo dziękujemy!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AtaO']Na konto Lumpo dotarła wpłata od p. Jerzego D. z fb :crazyeye:500,00 :crazyeye:.
Z całego serca dziękujemy:multi::multi::multi:
Wow:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Panie Jurku baaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy:calus: