asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 no nie, załamałam się dopiero teraz mogłam wejść na internet, malutki Lumpo, trzymaj się psiaku; w poniedziałek zrobię coś z niczego i coś dla malutkiego przeleję; Quote
Maruda666 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Trzymaj się malutki, musi być dobrze. A cioteczki zapraszam na mały bazarek biżuteryjno - różnościowy dla psiaków z Pszczyny - fanty podarowała Klaudus - podnoszenie i reklama mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/threads/229054-Biżuteria-i-rózności-dla-podopiecznych-Klaudus-zapraszam-do-15-lipca?p=19343725&posted=1#post19343725 Edited July 7, 2012 by Maruda666 Quote
Lobaria Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Maruda666']Trzymaj się malutki, musi być dobrze. A cioteczki zapraszam na mały bazarek biżuteryjno - różnościowy dla psiaków z Pszczyny - fanty podarowała Klaudus - podnoszenie i reklama mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/thread...am-do-15-lipca link się nie otwiera.... Quote
asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Lobaria']link się nie otwiera....[/QUOTE] no dokładnie, nie otwiera się; Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='bakusiowa']Moge przesłać 20 zł za wykup Frani. Czy państwo Marcelki nie partycypowali w wykupie?[/QUOTE] Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani... Quote
bakusiowa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani...[/QUOTE] To dobrze zrobiłaś. W takim razie dam 4 dyszki na wykup Frani. Może przelać na Twoje konto? Quote
asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani...[/QUOTE] Ewu rozumiem Cię doskonale, też bym tak zrobiła; Quote
Lobaria Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 ewu zawsze wie, jak się pięknie zachować :) Wieści z lecznicy optymistyczne, chłopak reaguje na leki, jest lepiej :) Quote
asiuniab Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Lobaria'] Wieści z lecznicy optymistyczne, chłopak reaguje na leki, jest lepiej :)[/QUOTE] niech już będzie tylko lepiej..... a co z tym drugim szczeniakiem dowiemy się najwcześniej w poniedziałek? Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) [quote name='bakusiowa']To dobrze zrobiłaś. W takim razie dam 4 dyszki na wykup Frani. Może przelać na Twoje konto?[/QUOTE] Dziękuję:) Można na moje a ja przeleję za obie Klaudii. Edited July 7, 2012 by ewu Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Lupusiu w lepszej formie, to jest najważniejsze:) (tfu, tfu:)) Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='asiuniab']niech już będzie tylko lepiej..... a co z tym drugim szczeniakiem dowiemy się najwcześniej w poniedziałek?[/QUOTE] Niestety w poniedziałek... Quote
Maruda666 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='asiuniab']no dokładnie, nie otwiera się;[/QUOTE] Już poprawiłam :) Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']Niestety w poniedziałek...[/QUOTE] W poniedziałek i to wieczorem..... Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Maruda666']Trzymaj się malutki, musi być dobrze. A cioteczki zapraszam na mały bazarek biżuteryjno - różnościowy dla psiaków z Pszczyny - fanty podarowała Klaudus - podnoszenie i reklama mile widziane http://www.dogomania.pl/forum/threads/229054-Biżuteria-i-rózności-dla-podopiecznych-Klaudus-zapraszam-do-15-lipca A ja właśnie dostałam na pw zapytanie czy można mi dostarczyć na trenie Gliwic ciuszki na bazarek, niektóre jeszcze z metkami - na pieski z Pszczyny. Wyślę jak tylko dostanę paczuszkę i dołożymy do tego bazarku albo Cioteczka zrobi nowy :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='AtaO']W poniedziałek i to wieczorem.....[/QUOTE] Klaudia pewnie zadzwoni w dzień i wypyta. Oby nie zachorował...... Quote
AtaO Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']Klaudia pewnie zadzwoni w dzień i wypyta. Oby nie zachorował......[/QUOTE] Wiarygodne informacje dostaniemy jak Klaudia dojedzie do Punktu i to niestety dopiero w poniedziałek wieczorem. No chyba, że p. Józek będzie w pracy, to mamy szansę na wcześniejsze wieści.... Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='AtaO']Wiarygodne informacje dostaniemy jak Klaudia dojedzie do Punktu i to niestety dopiero w poniedziałek wieczorem. No chyba, że p. Józek będzie w pracy, to mamy szansę na wcześniejsze wieści....[/QUOTE] W piątek nie było Pana Józka , to może będzie w poniedziałek... Quote
Maruda666 Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='ewu']A ja właśnie dostałam na pw zapytanie czy można mi dostarczyć na trenie Gliwic ciuszki na bazarek, niektóre jeszcze z metkami - na pieski z Pszczyny. Wyślę jak tylko dostanę paczuszkę i dołożymy do tego bazarku albo Cioteczka zrobi nowy :bigcool::bigcool::bigcool: I dołożę jeszcze resztę Twojej biżuterii którą cały czas mam :) Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='Maruda666']I dołożę jeszcze resztę Twojej biżuterii którą cały czas mam :)[/QUOTE] Super:) Do ciuszków bizu niezbędne:razz: Quote
ewu Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 (edited) Śpij dobrze kochany Lumpo, śpij i śnij o domku.... A to dla Ciebie i wszystkich szczeniaczków, które szukają swojego człowieka....Wszystkich zagubionych,samotnych psiaków.....żeby znalazły swoje poduszeczki..... http://www.youtube.com/watch?v=XUSfE6bRy6c&feature=player_embedded Edited July 8, 2012 by ewu Quote
Lobaria Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Aktualne wieści z lecznicy - Lumpo raz lepiej, raz gorzej. W nocy były rzygolinki i biegunka / większe, niż poprzedniej / :(. Rano merdał ogonkiem na widok Pani doktor i był na spacerze. :) Pani dr powiedziała, że Lumpo trafił w początkowej, bardzo ostrej fazie choroby i ona próbuje się w organiźmie rozwijać, i teraz trwa walka o opanowanie tego. Bądźmy dobrej myśli, Pani dr ostrożnie dobrze rokuje. Biedaku, ile Ty się wycierpisz!!!! Walcz, dobre myśli biegną do Ciebie z całej Polski i nie tylko :) Quote
ewu Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 [quote name='Lobaria']Aktualne wieści z lecznicy - Lumpo raz lepiej, raz gorzej. W nocy były rzygolinki i biegunka / większe, niż poprzedniej / :(. Rano merdał ogonkiem na widok Pani doktor i był na spacerze. :) Pani dr powiedziała, że Lumpo trafił w początkowej, bardzo ostrej fazie choroby i ona próbuje się w organiźmie rozwijać, i teraz trwa walka o opanowanie tego. Bądźmy dobrej myśli, Pani dr ostrożnie dobrze rokuje. Biedaku, ile Ty się wycierpisz!!!! Walcz, dobre myśli biegną do Ciebie z całej Polski i nie tylko :)[/QUOTE] Daj radę maluszku, kochamy Cię. Quote
Recommended Posts