Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no nie, załamałam się dopiero teraz mogłam wejść na internet, malutki Lumpo, trzymaj się psiaku; w poniedziałek zrobię coś z niczego i coś dla malutkiego przeleję;

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bakusiowa']Moge przesłać 20 zł za wykup Frani. Czy państwo Marcelki nie partycypowali w wykupie?[/QUOTE]
Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani...

Posted

[quote name='ewu']Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani...[/QUOTE]
To dobrze zrobiłaś. W takim razie dam 4 dyszki na wykup Frani. Może przelać na Twoje konto?

Posted

[quote name='ewu']Nie, jak rano zadzwonili ,że wezmą na dt Franię bo im żal ,to postanowiłam,że im powiem,że są zwolnieni z tej opłaty. To skromni ludzie, przyjęli Franię z serca i za darmo. Pomyślałam,że tak będzie uczciwie.Za ratowanie Frani...[/QUOTE]
Ewu rozumiem Cię doskonale, też bym tak zrobiła;

Posted

[quote name='Lobaria']

Wieści z lecznicy optymistyczne, chłopak reaguje na leki, jest lepiej :)[/QUOTE]

niech już będzie tylko lepiej.....
a co z tym drugim szczeniakiem dowiemy się najwcześniej w poniedziałek?

Posted (edited)

[quote name='bakusiowa']To dobrze zrobiłaś. W takim razie dam 4 dyszki na wykup Frani. Może przelać na Twoje konto?[/QUOTE]
Dziękuję:) Można na moje a ja przeleję za obie Klaudii.

Edited by ewu
Posted

[quote name='asiuniab']niech już będzie tylko lepiej.....
a co z tym drugim szczeniakiem dowiemy się najwcześniej w poniedziałek?[/QUOTE]
Niestety w poniedziałek...

Posted

[quote name='Maruda666']Trzymaj się malutki, musi być dobrze.

A cioteczki zapraszam na mały bazarek biżuteryjno - różnościowy dla psiaków z Pszczyny - fanty podarowała Klaudus - podnoszenie i reklama mile widziane

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229054-Biżuteria-i-rózności-dla-podopiecznych-Klaudus-zapraszam-do-15-lipca
A ja właśnie dostałam na pw zapytanie czy można mi dostarczyć na trenie Gliwic ciuszki na bazarek, niektóre jeszcze z metkami - na pieski z Pszczyny. Wyślę jak tylko dostanę paczuszkę i dołożymy do tego bazarku albo Cioteczka zrobi nowy :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='AtaO']W poniedziałek i to wieczorem.....[/QUOTE]
Klaudia pewnie zadzwoni w dzień i wypyta. Oby nie zachorował......

Posted

[quote name='ewu']Klaudia pewnie zadzwoni w dzień i wypyta. Oby nie zachorował......[/QUOTE]

Wiarygodne informacje dostaniemy jak Klaudia dojedzie do Punktu i to niestety dopiero w poniedziałek wieczorem.
No chyba, że p. Józek będzie w pracy, to mamy szansę na wcześniejsze wieści....

Posted

[quote name='AtaO']Wiarygodne informacje dostaniemy jak Klaudia dojedzie do Punktu i to niestety dopiero w poniedziałek wieczorem.
No chyba, że p. Józek będzie w pracy, to mamy szansę na wcześniejsze wieści....[/QUOTE]
W piątek nie było Pana Józka , to może będzie w poniedziałek...

Posted

[quote name='ewu']A ja właśnie dostałam na pw zapytanie czy można mi dostarczyć na trenie Gliwic ciuszki na bazarek, niektóre jeszcze z metkami - na pieski z Pszczyny. Wyślę jak tylko dostanę paczuszkę i dołożymy do tego bazarku albo Cioteczka zrobi nowy :bigcool::bigcool::bigcool:

I dołożę jeszcze resztę Twojej biżuterii którą cały czas mam :)

Posted

[quote name='Maruda666']I dołożę jeszcze resztę Twojej biżuterii którą cały czas mam :)[/QUOTE]
Super:) Do ciuszków bizu niezbędne:razz:

Posted

Aktualne wieści z lecznicy - Lumpo raz lepiej, raz gorzej. W nocy były rzygolinki i biegunka / większe, niż poprzedniej / :(.
Rano merdał ogonkiem na widok Pani doktor i był na spacerze. :)
Pani dr powiedziała, że Lumpo trafił w początkowej, bardzo ostrej fazie choroby i ona próbuje się w organiźmie rozwijać, i teraz trwa walka o opanowanie tego.
Bądźmy dobrej myśli, Pani dr ostrożnie dobrze rokuje.

Biedaku, ile Ty się wycierpisz!!!!
Walcz, dobre myśli biegną do Ciebie z całej Polski i nie tylko :)

Posted

[quote name='Lobaria']Aktualne wieści z lecznicy - Lumpo raz lepiej, raz gorzej. W nocy były rzygolinki i biegunka / większe, niż poprzedniej / :(.
Rano merdał ogonkiem na widok Pani doktor i był na spacerze. :)
Pani dr powiedziała, że Lumpo trafił w początkowej, bardzo ostrej fazie choroby i ona próbuje się w organiźmie rozwijać, i teraz trwa walka o opanowanie tego.
Bądźmy dobrej myśli, Pani dr ostrożnie dobrze rokuje.

Biedaku, ile Ty się wycierpisz!!!!
Walcz, dobre myśli biegną do Ciebie z całej Polski i nie tylko :)[/QUOTE]
Daj radę maluszku, kochamy Cię.