Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwoniła pani doktor z lecznicy - to był fatalnie umiejscowiony ropień.
Lumpo musi pozostać w lecznicy około tygodnia jeszcze aż wszystko się zagoi !!!

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AtaO']Dzwoniła pani doktor z lecznicy - to był fatalnie umiejscowiony ropień.
Lumpo musi pozostać w lecznicy około tygodnia jeszcze aż wszystko się zagoi !!!

Biedny, kochany...

Posted

Dziewczyny, macie do mnie numer telefonu jeszcze jak coś - gdyby był potrzebny transport z Katowic znowu za jakiś czas to dajcie znać i będziemy myśleć.

Posted

[quote name='_Niva_']Dziewczyny, macie do mnie numer telefonu jeszcze jak coś - gdyby był potrzebny transport z Katowic znowu za jakiś czas to dajcie znać i będziemy myśleć.[/QUOTE]

Dzięki, mam zapisamy w komórce Twój nr :)

Posted

[quote name='ewu']Ja mam 230 zł ze sprzedaży ciuszków na pszczyniaki, miało być na TPPP. Wyślę przelew Lobarii , może na Lumpo się przyda.[/QUOTE]

Na razie możemy zaksięgowac na KPPPP / chyba tak będzie lepiej - Klub PPPP :) /
Zobaczymy, ile jeszcze będzie z darów na fb i ile do zapłaty...

W razie czego będzie zapas...

Posted

[quote name='Lobaria']Na razie możemy zaksięgowac na KPPPP / chyba tak będzie lepiej - Klub PPPP :) /

W razie czego będzie zapas...[/QUOTE]

Też tak myślę....zawsze możemy to zrobić....na razie wstrzymajmy się :)

Posted

[quote name='Lobaria']Na razie możemy zaksięgowac na KPPPP / chyba tak będzie lepiej - Klub PPPP :) /

Przelałam:) 230 zł na KPPPP i 10 zł deklaracji dla Lakiego:)
Jeden przelew na 240 zł ale opisałam:)

Posted

Słuchajcie, mamy poważny problem - musimy natychmiast ulokować Ikarka gdziekolwiek - nie może już w DT w Siemianowicach !!!!

Nie mam czasu opisywać sytuacji - pomózcie coś wymyślić!!! Sprawa na ostrzu noża!!!

Posted

Lobario kochana, czy Klubik ma już swój wątek może? :cool3:

Posted

[quote name='__Lara']Lobario kochana, czy Klubik ma już swój wątek może? :cool3:[/QUOTE]

Jak będzie miał, porozsyłam linki. Zobacz, co się dzieje - Ikarka trzeba zabrać... To najpilniejsze teraz. Wieczorem założę wątek.

Posted

[quote name='Kasiaw201']Co u maluszka, czy juz lepiej?[/QUOTE]

Niestety na razie nie mamy żadnych świeżych wiadomości.
Jak tylko się czegoś dowiemy, zaraz zamieścimy informację.

Posted (edited)

Dzisiaj zawiozłam do Wrocławia sunię, którą adoptowali ci Państwo z Jeleniej Góry , którzy starali się o Lumpo zanim zachorował.
Superfajni , młodzi, bardzo kulturalni ludzie. Sunia , będzie miała cudowny dom:) Oby nasz malutki wyzdrowiał i też szybko pojechał do swojego domu.
A domek Lumpo jest w kontakcie z kliniką?

Edited by ewu
Posted

[quote name='ewu']Dzisiaj zawiozłam do Wrocławia sunię, którą adoptowali ci Państwo z Jeleniej Góry , którzy starali się o Lumpo zanim zachorował.
Superfajni , młodzi, bardzo kulturalni ludzie. Sunia , będzie miała cudowny dom:) Oby nasz malutki wyzdrowiał i też szybko pojechał do swojego domu.
A domek Lumpo jest w kontakcie z kliniką?[/QUOTE]
Ewu, a jaką sunieczkę wiozłaś, jakąś z punktu?

Posted

[quote name='asiuniab']Ewu, a jaką sunieczkę wiozłaś, jakąś z punktu?[/QUOTE]
Nie , wiozłam sunię ze schroniska w Racławicach. Dali jej dom Państwo z Jeleniej Góry, ci z którymi wyszło zamieszanie w sprawie Lumpo- bardzo chcieli go adoptować.

Posted (edited)

[quote name='elize']Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Joanna, zarejestrowałam się specjalnie tylko po to aby odpowiedzieć pod tym wątkiem... cóż JESTEM W SZOKU.
Od około 2 tygodni staram się o adopcję Lumpo, na początku tego tygodnia dzowniłam do pani która jak widać teoretycznie zajmuje się adopcją szczeniaka... poinformowała mnie o chorobie pieska i kazała dzwonić za tydzień bo dopiero wtedy będzie wiadomo co i jak.
Byłam i nadal jestem zdecydowana na adopcje psiaka :( jest mi cholernie przykro że za moimi plecami, bez słowa pies odjeżdża do innego domu. O całej sytuacji dowiedziałam się przypadkiem przeglądając ogłoszenia o Lumpo.
Rozumiem, że nic już nie zrobicie w tej sprawie? Nie wiem już z kim mam rozmawiać, kto tu jest kompetentny ;(

P.s. cieszy mnie ogromnie fakt wyzdrowienia malucha i najważniejsze dla mnie aby znalazł odpowiedni dom, jeśli nie ze mną to z kimś innym. Niemniej jednak będzie mi baaaaardzo smutno.[/QUOTE]
O to ta Pani:)
Odebrali ode mnie sunię na dworcu we Wrocławiu i szczęśliwi pojechali do Jeleniej Góry:) Sunia cudeńko, 3 miesięczny bobas, tak jak Lumpo:)

Edited by ewu