Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia widziałam Twoje super skoki na Grzesiowym aparacie :) nawet mam zdjęcia na kompie :) Dobrze Wam idzie !
Napisałaś mi o takim wspaniałym pomyśle na wiosnę i teraz będzie mi sie ciągnął czas :D

Dla taty
[*] :(

Posted

[quote name='understandme']Fajne tereny macie :loveu:

Zdjęcia świetne :)

dzieki ;)

[quote name='maciaszek']Dla Twojego Taty

Trzymaj się, to trudny dzień... :(

dziekuje :calus:

[quote name='Alicja']Dla Taty ....

[quote name='agaga21']przyszłam wieczorem zapalić świeczkę dla twojego taty tengusiu...

[quote name='marra']Tengusia widziałam Twoje super skoki na Grzesiowym aparacie :) nawet mam zdjęcia na kompie :) Dobrze Wam idzie !
Napisałaś mi o takim wspaniałym pomyśle na wiosnę i teraz będzie mi sie ciągnął czas :D

Dla taty

• :(

• tez mam kilka jego fot ;) potem moze cosik wstawie :cool3:

[quote name='Alicja']Widziałam Cypisa na koniu :grins: i małą żabę biegającą wokół dużego zwierza :)

tia sila go musialam zmuszac co by wsiadl i chociaz do fotki popozowal :diabloti:

Posted

z kazdym dniem zabawy Nikonem utwierdzam sie w przekonaniu ze to kolejne marzenie ktore musze spelnic :grins: ... szkoda ze po weekendzie musze go oddac ...

a teraz dla przypomnienia ... czyli sesja Fazy i Bolusia :grins:

Posted

[quote name='maciaszek']Pięknie wyglądają w tym słońcu! :)

pogoda sprzyja fota i te kolorki ... nic tylko pstrykac :evil_lol:

[quote name='chita']Kocham Twoj avatar:loveu::evil_lol:

fotki rewelacyjne, w koncu agent Bolek sie zalapal:evil_lol:

alez dziekuje :loveu:

a to porownanie niunka z poczatku naszej znajomosci i z teraz :diabloti: chyba sie troszke zmienil jak dla mnie na lepsze :loveu::loveu::loveu:

lipiec

listopad

Posted

:mad:[quote name='Tengusia']pogoda sprzyja fota i te kolorki ... nic tylko pstrykac :evil_lol:

alez dziekuje :loveu:

a to porownanie niunka z poczatku naszej znajomosci i z teraz :diabloti: chyba sie troszke zmienil jak dla mnie na lepsze :loveu::loveu::loveu:

lipiec

listopad

Spasł się poprostu :D:D:D ale komu jak komu ale jemu pasuje to idealnie :)
    Macie przepiękne tereny, piękny koń no i psy ;) bardzo mi się podoba ten biszkoptowy :D może go kiedyś wkońcu poznam. Fajnie się razem komponujecie. Tylko mam jedno pytanie...gdzie masz toczek:mad:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
    fajniusie psiaczki:)

dzieki ;)

marra napisał(a):
    :mad:

Spasł się poprostu :D:D:D ale komu jak komu ale jemu pasuje to idealnie :)
    Macie przepiękne tereny, piękny koń no i psy ;) bardzo mi się podoba ten biszkoptowy :D może go kiedyś wkońcu poznam. Fajnie się razem komponujecie. Tylko mam jedno pytanie...gdzie masz toczek:mad:

hmmm on wcale nie jest gruby choc na zdjeciach moze sie tak wydawac :evil_lol:

understandme napisał(a):

dzieki ;)

Posted

Alicja napisał(a):
    Bolesławek :grins:

prawie bym przegapila twoje odwiedzinki hihi ... Boleslawek wiekszosc czasu w domciu siedzi ... ale to nie moja wina ze on taki aspoleczny jest :niewiem: