maciaszek Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Dla Twojego Taty Trzymaj się, to trudny dzień... :( Quote
agaga21 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 przyszłam wieczorem zapalić świeczkę dla twojego taty tengusiu... Quote
marra Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Tengusia widziałam Twoje super skoki na Grzesiowym aparacie :) nawet mam zdjęcia na kompie :) Dobrze Wam idzie ! Napisałaś mi o takim wspaniałym pomyśle na wiosnę i teraz będzie mi sie ciągnął czas :D Dla taty [*] :( Quote
Alicja Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Widziałam Cypisa na koniu :grins: i małą żabę biegającą wokół dużego zwierza :) Quote
Tengusia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='understandme']Fajne tereny macie :loveu: Zdjęcia świetne :) dzieki ;) [quote name='maciaszek']Dla Twojego Taty Trzymaj się, to trudny dzień... :( dziekuje :calus: [quote name='Alicja']Dla Taty .... dziekuje :calus: [quote name='agaga21']przyszłam wieczorem zapalić świeczkę dla twojego taty tengusiu... dziekuje :calus: [quote name='marra']Tengusia widziałam Twoje super skoki na Grzesiowym aparacie :) nawet mam zdjęcia na kompie :) Dobrze Wam idzie ! Napisałaś mi o takim wspaniałym pomyśle na wiosnę i teraz będzie mi sie ciągnął czas :D Dla taty :( tez mam kilka jego fot ;) potem moze cosik wstawie :cool3: [quote name='Alicja']Widziałam Cypisa na koniu :grins: i małą żabę biegającą wokół dużego zwierza :) tia sila go musialam zmuszac co by wsiadl i chociaz do fotki popozowal :diabloti: Quote
Tengusia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 z kazdym dniem zabawy Nikonem utwierdzam sie w przekonaniu ze to kolejne marzenie ktore musze spelnic :grins: ... szkoda ze po weekendzie musze go oddac ... a teraz dla przypomnienia ... czyli sesja Fazy i Bolusia :grins: Quote
chita Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Kocham Twoj avatar:loveu::evil_lol: fotki rewelacyjne, w koncu agent Bolek sie zalapal:evil_lol: Quote
Tengusia Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='maciaszek']Pięknie wyglądają w tym słońcu! :) pogoda sprzyja fota i te kolorki ... nic tylko pstrykac :evil_lol: [quote name='chita']Kocham Twoj avatar:loveu::evil_lol: fotki rewelacyjne, w koncu agent Bolek sie zalapal:evil_lol: alez dziekuje :loveu: a to porownanie niunka z poczatku naszej znajomosci i z teraz :diabloti: chyba sie troszke zmienil jak dla mnie na lepsze :loveu::loveu::loveu: lipiec listopad Quote
marra Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 :mad:[quote name='Tengusia']pogoda sprzyja fota i te kolorki ... nic tylko pstrykac :evil_lol: alez dziekuje :loveu: a to porownanie niunka z poczatku naszej znajomosci i z teraz :diabloti: chyba sie troszke zmienil jak dla mnie na lepsze :loveu::loveu::loveu: lipiec listopad Spasł się poprostu :D:D:D ale komu jak komu ale jemu pasuje to idealnie :) Macie przepiękne tereny, piękny koń no i psy ;) bardzo mi się podoba ten biszkoptowy :D może go kiedyś wkońcu poznam. Fajnie się razem komponujecie. Tylko mam jedno pytanie...gdzie masz toczek:mad: Quote
Karro Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To zdjęcie bardzo fajne :loveu: http://img856.imageshack.us/img856/976/dsc0355q.jpg Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 unikatowydiament napisał(a):fajniusie psiaczki:) dzieki ;) marra napisał(a)::mad: Spasł się poprostu :D:D:D ale komu jak komu ale jemu pasuje to idealnie :) Macie przepiękne tereny, piękny koń no i psy ;) bardzo mi się podoba ten biszkoptowy :D może go kiedyś wkońcu poznam. Fajnie się razem komponujecie. Tylko mam jedno pytanie...gdzie masz toczek:mad: hmmm on wcale nie jest gruby choc na zdjeciach moze sie tak wydawac :evil_lol: understandme napisał(a):To zdjęcie bardzo fajne :loveu: http://img856.imageshack.us/img856/976/dsc0355q.jpg dzieki ;) Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 kilka fot ktore pstryknal mi ostatnio Grzes (wlasciciel Latarnika) Quote
Tengusia Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Alicja napisał(a):Bolesławek :grins: prawie bym przegapila twoje odwiedzinki hihi ... Boleslawek wiekszosc czasu w domciu siedzi ... ale to nie moja wina ze on taki aspoleczny jest :niewiem: Quote
Oscar Patric Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 wpadliśmy się przywitac i głaski dla psiaków przesłać:) Quote
Recommended Posts