Alicja Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Tengusia napisał(a):nie bralismy udzialu w zawodach, pojechalismy sobie popatrzec ;) a aparacik to zwykly kompakcik, musze usiasc i poszperac w jego ustawieniach moze uda mi sie go rozkminic :diabloti: ide wyprowadzic pieski i jade do taty :( :glaszcze: Jak przyjedziesz , przywieź aparacika to pokombinujemy ;) Quote
marra Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Piękny wiersz i absolutnie prawdziwy. Często nie umiemy się dogadac a potem po śmierci bliskiej osoby plujemy sobie w brodę że nie zdąrzyliśmy... Ja mam nadzieje że weźniecie udział kiedyś w zawodach i będzie mi dane Was zobaczyć :) a Latarnik oj nadaje się jak nikt i do skoków (polecam, jest bardzo skoczny i chętny) i do ujeżdżenia, jak sama wiesz jest mięciutki pod siodłem, delikatny na łydki i to naprawde pomaga :)Mi udawały się nawet piruety w galopie ! oczywiście nie idealne ale zaskoczył mnie tym wtedy :) Pojętna bestia, czasami leniwy :) poprostu wszechstronny koń bo gdyby się uprzeć to i na west się nadaje :D Quote
Tengusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Alicja napisał(a)::glaszcze: Jak przyjedziesz , przywieź aparacika to pokombinujemy ;) oki doki ;) marra napisał(a):Piękny wiersz i absolutnie prawdziwy. Często nie umiemy się dogadac a potem po śmierci bliskiej osoby plujemy sobie w brodę że nie zdąrzyliśmy... Ja mam nadzieje że weźniecie udział kiedyś w zawodach i będzie mi dane Was zobaczyć :) a Latarnik oj nadaje się jak nikt i do skoków (polecam, jest bardzo skoczny i chętny) i do ujeżdżenia, jak sama wiesz jest mięciutki pod siodłem, delikatny na łydki i to naprawde pomaga :)Mi udawały się nawet piruety w galopie ! oczywiście nie idealne ale zaskoczył mnie tym wtedy :) Pojętna bestia, czasami leniwy :) poprostu wszechstronny koń bo gdyby się uprzeć to i na west się nadaje :D on i moze sie nadaje ale ja nie koniecznie :eviltong: moze kiedys zobaczymy :roll: ... poki co zastanawiam sie nad Hubertusem 15 pazdziernika :roll: Quote
marra Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Tengusia napisał(a):oki doki ;) on i moze sie nadaje ale ja nie koniecznie :eviltong: moze kiedys zobaczymy :roll: ... poki co zastanawiam sie nad Hubertusem 15 pazdziernika :roll: brrrrr nie lubię Hubertusów, bylam kilka razy, dwa razy brałam udział i jak dla mnie nic przyjemniego;/ Tengusia napisał(a):moj tato :( :(:( Quote
maciaszek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Bardzo milo wspominam Twojego tatę - zawsze uśmiechnięty! Ech, niesprawiedliwe to życie :(. Quote
Tengusia Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 wszyscy milo go wspominaja :( 27.09 minal miesiac to byl bardzo ciezki dzien dla mnie :( czasem jest tak ze niby jest ok, rozmawiam, smieje sie a po chwili w oczach mam lzy i zaczynam chlipac po cichu ... wczoraj i przedwczoraj postanowilam dac sobie i Latarnikowi szanse i zaczelismy cos sobie tam skakac ... jemu zdecydowanie wychodzi to lepiej niz mi, ale chlopak jest dzielny i nie wzrusza go te 40 kg rzucajace sie w siodle :diabloti: pierwszy raz tez udalo mi sie zrobic wolte w galopie :grins: po przygodzie z Roszada ktora mialam problem zeby w klusie ladnie na wolcie wyprowadzic (w galopie probowalam pare razy z masakrycznym skutkiem) poczulam mega satysfakcje ze moge zrobic wolte w galopie bez wiekszego wysilku :grins: ... mala rzecz a cieszy ;) wolta to takie mniejsze kolko wykonanywane w roznych chodach - to tak gdyby ktos nie wiedzial z czego mialam satysfakcje :eviltong: http://www.blogkonie.pl/wp-content/uploads/2008/02/wolty.gif Quote
Izabela124. Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Hej Tengusia :) Widzę, że konie pochłonęły Cię do reszty :) Quote
Tengusia Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [quote name='Izabela124.']Hej Tengusia :) Widzę, że konie pochłonęły Cię do reszty :)[/QUOTE] oj tak :grins: to byla chyba najlepsza z mozliwych decyzji zeby wrocic do jezdziectwa :grins: no i ze trafilam na tak cudnego konia to do dzis uwierzyc nie moge :loveu: Quote
marra Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Tengusia']wszyscy milo go wspominaja :( 27.09 minal miesiac to byl bardzo ciezki dzien dla mnie :( czasem jest tak ze niby jest ok, rozmawiam, smieje sie a po chwili w oczach mam lzy i zaczynam chlipac po cichu ... wczoraj i przedwczoraj postanowilam dac sobie i Latarnikowi szanse i zaczelismy cos sobie tam skakac ... jemu zdecydowanie wychodzi to lepiej niz mi, ale chlopak jest dzielny i nie wzrusza go te 40 kg rzucajace sie w siodle :diabloti: pierwszy raz tez udalo mi sie zrobic wolte w galopie :grins: po przygodzie z Roszada ktora mialam problem zeby w klusie ladnie na wolcie wyprowadzic (w galopie probowalam pare razy z masakrycznym skutkiem) poczulam mega satysfakcje ze moge zrobic wolte w galopie bez wiekszego wysilku :grins: ... mala rzecz a cieszy ;) wolta to takie mniejsze kolko wykonanywane w roznych chodach - to tak gdyby ktos nie wiedzial z czego mialam satysfakcje :eviltong: http://www.blogkonie.pl/wp-content/uploads/2008/02/wolty.gif Gratuluje moja droga :) ja wiem jak cieszy mały postęp w jeździectwie :D a Latarnikowe skoki są super ;) Zapraszam czasem do mnie http://www.dogomania.pl/threads/211533-Otwórz-czasem-szeroko-oczy-bo-szczęście-może-być...tuż-za-płotem-czyli-moja-ferajna-)?p=17737011#post17737011 Latarnik też się pojawia :D Muszę kiedyś Was odwiedzić z Magdą i Grzesiem :) Quote
Tengusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='marra']Gratuluje moja droga :) ja wiem jak cieszy mały postęp w jeździectwie :D a Latarnikowe skoki są super ;) Zapraszam czasem do mnie http://www.dogomania.pl/threads/211533-Otwórz-czasem-szeroko-oczy-bo-szczęście-może-być...tuż-za-płotem-czyli-moja-ferajna-)?p=17737011#post17737011 Latarnik też się pojawia :D Muszę kiedyś Was odwiedzić z Magdą i Grzesiem :) lecem do ciebie ;) i zapraszam w odwiedzinki do Latarnika :) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 A mnie jakos nigdy nie ciągneło do koni... ciekawe... Pzdr. Quote
groszek83 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja jeździłam na koniach jak byłam mała a teraz jakoś tak się boję troche:lol: Quote
marra Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='Asiaczek']A mnie jakos nigdy nie ciągneło do koni... ciekawe... Pzdr.[/QUOTE] A mnie przeciwnie, zawsze ciągnęło a nigdy nie mogłam bo to zawsze był drogi interes. Dopiero od 5 lat zaczęło się coś dziać w tym kierunku no i teraz bez tego ani rusz :) a dodam że mnie się udało jak mało komu ;) Quote
Tengusia Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='Asiaczek']A mnie jakos nigdy nie ciągneło do koni... ciekawe... Pzdr.[/QUOTE] tak to bywa w zyciu, kazdy ma swojego bzika na punkcie .... ;) [quote name='groszek83']Ja jeździłam na koniach jak byłam mała a teraz jakoś tak się boję troche:lol:[/QUOTE] eeeee tam napewno bys sie szybko przekonala ze to nic strasznego ;) [quote name='marra']A mnie przeciwnie, zawsze ciągnęło a nigdy nie mogłam bo to zawsze był drogi interes. Dopiero od 5 lat zaczęło się coś dziać w tym kierunku no i teraz bez tego ani rusz :) a dodam że mnie się udało jak mało komu ;)[/QUOTE] ja z koniami mam do czynienia od dziecka i ani mi sie sni z tego rezygnowac :diabloti: Quote
Tengusia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 szukalam dzis zdjecia taty zeby wywolac i dac do ramki dla mamy ... trafilam przypadkiem na zdjecie mlodego z dziadkiem, pomyslec ze ten slodki dzieciak juz jest wiekszy odemnie i ma rozmiar buta 40 :evil_lol: Quote
groszek83 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Mały Cypis:evil_lol: nieźle. Domi na dniach będe wiedzieć dokładnie co z urlopikiem i dam znać;) Quote
Tengusia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [quote name='groszek83']Mały Cypis:evil_lol: nieźle. Domi na dniach będe wiedzieć dokładnie co z urlopikiem i dam znać;)[/QUOTE] czekam wiec z niecierpliwoscia na info :grins: Quote
Alicja Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 chłopaki podobne przez te okulary ;) fajny mały Cypis :) http://img692.imageshack.us/img692/7742/dsc00223iny.jpg Quote
Oscar Patric Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 piękne zwierzaki:) zapraszam do Nas Quote
Tengusia Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='Alicja']chłopaki podobne przez te okulary ;) fajny mały Cypis :) http://img692.imageshack.us/img692/7742/dsc00223iny.jpg male to zawsze takie sweetasne a potem rosnie i rosnie i nie wiadomo co z niego wyrosnie :eviltong: [quote name='unikatowydiament']piękne zwierzaki:) zapraszam do Nas dzieki ;) zajrze z pewnoscia kiedys ;) [quote name='Asiaczek']Witamy się wieczorkiem... pzdr. witaj cioteczka :hand: jako ze galeryjka mi ostatnio podupadla to dla odswiezenia swiezutkie foty Fazulca i Bolusia :diabloti: Quote
agaga21 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 http://img692.imageshack.us/img692/9141/pa162381.jpg hmmm.....miło cię widzieć bolusiu:diabloti: http://img94.imageshack.us/img94/6743/pa162380.jpg widzę oko:razz: w końcu zdjęcia zwierząt, których wielkość mnie nie przeraża!:multi::multi::evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 No tak, zima idzie, zaczynają się podkołderniki ;). Quote
Recommended Posts