marra Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Masz bardzo piękny czapraczyk :) tym bardziej że mam taki sam :D a ochraniacze dokupisz też w kratkę ? Quote
Tengusia Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 marra napisał(a):Masz bardzo piękny czapraczyk :) tym bardziej że mam taki sam :D a ochraniacze dokupisz też w kratkę ? no pewnie ze w krate wkoncu musi pasowac wszystko do siebie :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ale cudowny koń,a Ty świetnie wyglądasz Quote
Alicja Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 w kapelutku :) http://img560.imageshack.us/img560/5526/img0071z.jpg Quote
marra Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Tengusia napisał(a):no pewnie ze w krate wkoncu musi pasowac wszystko do siebie :diabloti: Ale fajnie, nie wiedziałam że są ochraniacze w kratkę :) Quote
Tengusia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='unikatowydiament']ale cudowny koń,a Ty świetnie wyglądasz moj niuniek jest poprostu the best pod kazdym wzgledem :loveu: [quote name='Alicja']w kapelutku :) http://img560.imageshack.us/img560/5526/img0071z.jpg trza dbac o glowke i to co w niej pozostalo :diabloti::evil_lol: [quote name='marra']Ale fajnie, nie wiedziałam że są ochraniacze w kratkę :) pewnie ze sa :grins: ... z poczatkiem listopada maja byc dostepne wiec jak tylko bede miec caly komplet to z pewnoscia machne fotke ;) ... poki co mamy nowa czarna futrzana podkladke pod siodlo i czarne futerko na siodlo co by mi w pupcie cieplej bylo :evil_lol: Quote
Karro Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 witamy się! Jaki piękny konik. Ja kiedyś jeździłam konno, lecz teraz nie ma już gdzie ;) Będę napewno tu zaglądać :) Quote
Tengusia Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 understandme napisał(a):witamy się! Jaki piękny konik. Ja kiedyś jeździłam konno, lecz teraz nie ma już gdzie ;) Będę napewno tu zaglądać :) ja po kilkunastoletniej przerwie postanowilam wrocic do jezdziectwa i bardzo sie z tego ciesze :grins: Quote
marra Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tengusia napisał(a):moj niuniek jest poprostu the best pod kazdym wzgledem :loveu: trza dbac o glowke i to co w niej pozostalo :diabloti::evil_lol: pewnie ze sa :grins: ... z poczatkiem listopada maja byc dostepne wiec jak tylko bede miec caly komplet to z pewnoscia machne fotke ;) ... poki co mamy nowa czarna futrzana podkladke pod siodlo i czarne futerko na siodlo co by mi w pupcie cieplej bylo :evil_lol: Tengusia jak się spisuje takie futerko na siodle ? też myślę o tym żeby zakupić, niekoniecznie po to żeby mi tyłek nie zamarzł:D ale żeby miec lepszą przyczepność :) Quote
Tengusia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 marra napisał(a):Tengusia jak się spisuje takie futerko na siodle ? też myślę o tym żeby zakupić, niekoniecznie po to żeby mi tyłek nie zamarzł:D ale żeby miec lepszą przyczepność :) sama nie wiem futerko kupilam dla wygody :diabloti: ja jestem zadowolona ;) ania90 napisał(a):ladnie razem wygladacie:) alez dziekuje ;) po weekendzie beda nowe fotki bo zmusilam mlodego do roli fotografa :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tengusia napisał(a): po weekendzie beda nowe fotki bo zmusilam mlodego do roli fotografa :diabloti: Ooooo, zaglądnę na pewno:) pzdr. Quote
Tengusia Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Asiaczek napisał(a):Ooooo, zaglądnę na pewno:) pzdr. zapraszamy tym bardziej ze udalo mi sie dorwac w lapki Nikona i bede mogla przez weekend sobie z nim szalec :diabloti: Quote
Alicja Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Tengusia napisał(a):zapraszamy tym bardziej ze udalo mi sie dorwac w lapki Nikona i bede mogla przez weekend sobie z nim szalec :diabloti: szalej owocnie :) Quote
Tengusia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 Alicja napisał(a):szalej owocnie :) szlac to se moze szalalam ale malo owocnie :eviltong: understandme napisał(a):Czekam na nowe zdjęcia ;) zaraz dam troszke ale jakos kiepska bo uparcie staralam sie sama poustawiac tego Nikona co by na automacie nie jechac i jeszcze go nie wyczulam :diabloti: ale luzik mam go przez caly tydzien wiec mam czas zeby go opanowac :multi: Quote
Tengusia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 no dopsz wiec najpierw ... niuniek i przyjaciele w wersji pastwiskowej :loveu: Quote
Tengusia Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 niuniek w nowym czapraczku :loveu: Quote
Alicja Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 :cool2: elegant http://img259.imageshack.us/img259/9751/dsc0090i.jpg Quote
Recommended Posts