Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
:calus:

mozna tylko ze w obawie o jego zdrowie wole cierpiec katusze niz zeby mial cierpiec potem pies :roll:

no tak to rzeczywiście zmienia postac rzeczy ;)
Ale widzę że już szcześliwie w domku, cieszę się. Teraz do Latarniczka !;)

Posted

Alicja napisał(a):
strasznie leniwe te twoje piesy :)

zupelnie nie wiem po kim one to maja :evil_lol:

maciaszek napisał(a):

kaganiec to powiedzmy tak profilaktycznie jak zostawaly same na podworku :roll: przynajmniej mialam pewnosc ze nawet jesli sie zerwie to jeszcze bedzie musial sie kaganca pozbyc :diabloti: a troche tez dlatego ze zaczal znow lapy wylizywac :mdleje:

marra napisał(a):
no tak to rzeczywiście zmienia postac rzeczy ;)
Ale widzę że już szcześliwie w domku, cieszę się. Teraz do Latarniczka !;)

wlasnie do niego pedze :grins: dwa kilo marcheweczki juz kupilam, teraz tylko szybciutko cos wrzuce do brzuszka i lece zobaczyc co tam u niego slychac :multi:

Posted

Alicja napisał(a):
Było u Was gradobicie ?? Bo u nas leciał grad wielkości śliwek :roll:

nie bylo ale solidnie sobie popadalo, co z tego ze wlasnie wtedy gdy smigalismy po lasach i polach z Latarnikiem, ze wrocilam calkiem przemoknieta, ze troche sie z zimna trzeslam ... ale terenik i tak byl super :grins: a galop w pelnym deszczu z widokiem na tecze bezcenny :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
nie bylo ale solidnie sobie popadalo, co z tego ze wlasnie wtedy gdy smigalismy po lasach i polach z Latarnikiem, ze wrocilam calkiem przemoknieta, ze troche sie z zimna trzeslam ... ale terenik i tak byl super :grins: a galop w pelnym deszczu z widokiem na tecze bezcenny :diabloti:

poczułaś się jako ta rusałka na jednorożcu :grins:

u nas tak waliło gradem że TZ czatował na balkonie ( zresztą nie on jeden :lol:) by wyłączać alarma samochodu

Posted

Ja tam nie lubie jazdy w deszczu...wręcz nie cierpię i nie mam z tego żadnych przyjemności;/ a to ze względu że mam okulary i nigdy nic nie widzę :D:D:D

Posted

Alicja napisał(a):
ja też chcę w bory :(

to co za rok jedziemy razem :cool3:

marra napisał(a):
Ja tam nie lubie jazdy w deszczu...wręcz nie cierpię i nie mam z tego żadnych przyjemności;/ a to ze względu że mam okulary i nigdy nic nie widzę :D:D:D

trza wycieraczki do okularkow zamontowac i jazda :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
dopsz:multi::multi:

tylko jak my Bolusia i Ozzulca w jednym aucie przewieziemy :hmmmm: :diabloti:

Alicja napisał(a):
Raczej Złota Rybka :)

no i kicha :shake: trzy zyczenia przepadly :splat:

Posted

[quote name='Tengusia']tylko jak my Bolusia i Ozzulca w jednym aucie przewieziemy :hmmmm: :diabloti:

kupimy przyczepkę :)

no i kicha :shake: trzy zyczenia przepadly :splat:

no widzisz :splat:

Posted

Tengusia napisał(a):
to co za rok jedziemy razem :cool3:

trza wycieraczki do okularkow zamontowac i jazda :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hahaha no każdy mi to mówi ale jeszcze nikt nie dał instrukcji montażu :D

Posted

Poznaj historię "agresorów", którym być może się uda- dostały swoją szansę i bardzo starają się ją wykorzystać!

Może i Ty znasz taką historię?

... zaprezentuj ją i pomagając Lincolnowi, pomóż innym agresywnym psiakom- głębokich ran w ich psychice nie widać...są jednak.
Może dzięki Tobie dostaną szansę na życie!
http://www.dogomania.pl/threads/213273-AGRESYWNY-a-ma-DOM!_-POKA%C5%BB-histori%C4%99-agresywnego-psiaka_-pom%C3%B3%C5%BC-LINCOLNOWI!-28.8

Posted

[quote name='Alicja']no widzisz :splat:

a moglo byc tak pieknie :diabloti:

[quote name='marra']hahaha no każdy mi to mówi ale jeszcze nikt nie dał instrukcji montażu :D

mowisz i masz :grins:

[quote name='zuzlikowa']

Poznaj historię "agresorów", którym być może się uda- dostały swoją szansę i bardzo starają się ją wykorzystać!

Może i Ty znasz taką historię?

... zaprezentuj ją i pomagając Lincolnowi, pomóż innym agresywnym psiakom- głębokich ran w ich psychice nie widać...są jednak.
Może dzięki Tobie dostaną szansę na życie!
http://www.dogomania.pl/threads/213273-AGRESYWNY-a-ma-DOM!_-POKA%C5%BB-histori%C4%99-agresywnego-psiaka_-pom%C3%B3%C5%BC-LINCOLNOWI!-28.8

zajrze w wolnej chwili ;)

Posted

[quote name='Tengusia']a moglo byc tak pieknie :diabloti:

mowisz i masz :grins:

:crazyeye::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ale jajca hahahahaha:evil_lol: