Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
widzę że wsio oki ;)

a i owszem powoli wsio idzie ku lepszemu ... tfu tfu tfu ;)

we wtorek przewozimy Latarnika juz sie doczekac nie moge :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[FONT=Georgia]o kurcze Ty masz psy :crazyeye::evil_lol:
widzę że zadowolone głupolki ze spacerku w pełnym słońcu :)

:multi::multi: to życzę żeby wtorek nadszedł szybko
[/FONT]

Posted

maciaszek napisał(a):
Byłam, pooglądałam z przyjemnością :).

fajnie :p

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]o kurcze Ty masz psy :crazyeye::evil_lol:
widzę że zadowolone głupolki ze spacerku w pełnym słońcu :)

:multi::multi: to życzę żeby wtorek nadszedł szybko
[/FONT]

tez bylam zaskoczona, przyszlam wczoraj z pracy i one juz byly :crazyeye:

Posted

Tengusia napisał(a):

a tego nie wiem ... przeważnie nadaje sie źrebakowi imie na pierwsza litere imienia matki cala reszta imienia to pomysl wlasciciela ;)

Ja to nawet słyszałam, że na pierwszą sylabę imienia matki. Ale może źle usłyszałam...

Pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
ależ synuś podobny do Ciebie

niestety z charakteru tez :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Ja to nawet słyszałam, że na pierwszą sylabę imienia matki. Ale może źle usłyszałam...

Pzdr.

a moze i tak byc nie wiem dokladnie :roll:

Posted

[quote name='groszek83']http://img849.imageshack.us/img849/1047/p6221669.jpg
życie jest piękne:lol:
Ktoś Ci psy podrzucił?:evil_lol:

nastepnym razem zostawie karteczke "jesli podrzucasz mi psa, sprawdz czy potrafi jezdzic autem :evilbat:"

[quote name='Asiaczek']Hahaha, i to takie duże....

pzdr.

no co ty :evil_lol: to wlasnie bardzo dobrze, nie znioslabym dwoch siusiumajtkow jednoczesnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

od dzis Latarnik stoi w stajni blizej mnie :multi::multi::multi: dzieki czemu jutro po pracy jade do niego :multi::multi::multi: i w czwartek tez :multi::multi::multi: i w sobote i w niedziele :multi::multi::multi: i wogole najchetniej to teraz pojechalabym znow ale piwko juz wypilam :diabloti:

pare fotek z dzis ...

Posted

Witaj Tengusia !!!! Cieszę się że Latarnik już z Tobą :) Magda podesłała mi linka do tego wątku :D to ja Marta, byłam z Wami w stajni jak jechaliście w trójkę w teren pamiętasz ?? opiekunka Liwca :D byłam z psem, nie no już musisz pamiętać :D Jestem teraz w pracy i tradycyjnie zdjęć nie widzę ale w domu nieomieszkam zobaczyć jak teraz nasz Latarek będzie żył. Słyszałam że zaaklimatyzował się jak to on błyskawicznie i tradycyjnie wszystko miał gdzieś :D Oby Wam się fajnie jeździło i wogóle żyło razem, tego Wam życzę :D no i będę zaglądać ;)

Posted

Ale mnie tu dawno nie było....aż wstyd :oops::oops:
Zazdroszczę możliwości jazdy konnej prawie codziennie! (ale może niedługo to się zmieni :loveu:)