Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no takiego ruchu to tu dawno nie bylo :-o

[quote name='maciaszek']Piękne konisko :).
A Faza nie chciała go zjeść?

a i owszem chciala do czasu az kon na nia popatrzal :diabloti: potem juz tylko udawala odwazna przez ogrodzenie :evil_lol:

[quote name='Alicja']To juz u Ciebie ??

tak juz w nowej stajni :multi: dzisiaj tez bylam u niego, musialam wczesniej wrocic bo mus bylo zrobic zakup jeszcze ale jutro jade znow :multi: dzis zwolnilam sie z pracy dwie godziny wczesniej bo sie doczekac juz nie moglam :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Faza pewnie chciała się pobawić ;)

śliczny koń :loveu:
[/FONT]

on jest najpiekniejszy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='marra']Witaj Tengusia !!!! Cieszę się że Latarnik już z Tobą :) Magda podesłała mi linka do tego wątku :D to ja Marta, byłam z Wami w stajni jak jechaliście w trójkę w teren pamiętasz ?? opiekunka Liwca byłam z psem, nie no już musisz pamiętać Jestem teraz w pracy i tradycyjnie zdjęć nie widzę ale w domu nieomieszkam zobaczyć jak teraz nasz Latarek będzie żył. Słyszałam że zaaklimatyzował się jak to on błyskawicznie i tradycyjnie wszystko miał gdzieś :D Oby Wam się fajnie jeździło i wogóle żyło razem, tego Wam życzę no i będę zaglądać ;)

pamietam, pamietam i witam w swym blogasku :calus: ... zapraszam czesciej fotki Latarnika z pewnoscia beda sie czesto pojawiac :p

[quote name='marra']Imię powstało od Latarni na głowie :D czyli tej białej odmianie :D

no i teraz wszystko jasne :evil_lol:

[quote name='ania90']ladne fotki:)

dzieki ;)

[quote name='Kashdog']Ale mnie tu dawno nie było....aż wstyd :oops::oops:
Zazdroszczę możliwości jazdy konnej prawie codziennie! (ale może niedługo to się zmieni :loveu:)

tez sobie zazdroszcze :evil_lol:

[quote name='Coyote Ugly FCI']Tegusia podziwiam cie i zazdroszcze ,

dzieki ;)

[quote name='Asiaczek']Nie no, super foteczka:)
http://img32.imageshack.us/img32/1489/p6281688.jpg

Pzdr.

jakos przypadkiem sie pstryknela, reszta tradycyjnie beznadziejna :diabloti:

Posted

Tengusia muszę Ci napisać że Latarek w tym niebieskim kantarku to poprostu wymiata :D jego kolorkiem od zawsze był zielony a Liwiec nosił niebieski. Z przykrością muszę stwierdzić że wygląda lepiej niz mój Liwcio !!! skandal :D Bardzo sie przypasował :) a pozatym robisz fajne fotki ;)

Posted

[quote name='marra']Tengusia muszę Ci napisać że Latarek w tym niebieskim kantarku to poprostu wymiata :D jego kolorkiem od zawsze był zielony a Liwiec nosił niebieski. Z przykrością muszę stwierdzić że wygląda lepiej niz mój Liwcio !!! skandal :D Bardzo sie przypasował :) a pozatym robisz fajne fotki ;)[/QUOTE]

tyle komplementow w jednym poscie ... przestan bo jeszcze mi woda sodowa do glowy uderzy :diabloti:

a dzis Latarnik pokazal ze drzemie w nim ogier, tlumaczylam ze to juz sie nie da, ze jajeczek mu brak ale on nie chcial sluchac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']tyle komplementow w jednym poscie ... przestan bo jeszcze mi woda sodowa do glowy uderzy :diabloti:

a dzis Latarnik pokazal ze drzemie w nim ogier, tlumaczylam ze to juz sie nie da, ze jajeczek mu brak ale on nie chcial sluchac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

:megagrin:
hahaha to norma u niego ;) u nas zdarzało mu się pokryć Selwe :cool3: myślałam że już wyrósł z tych głupot ;)

Posted

[quote name='groszek83']Może słuchał ale chciał się jeszcze upewnić:evil_lol:
http://img26.imageshack.us/img26/259/p6281678.jpg
całkiem całkiem ten Twój quń:lol:

ktos tu nie dokladnie obejrzal focie :mad: moj to ten http://img801.imageshack.us/img801/9933/p6281707.jpg :loveu:

[quote name='Alicja']stare foty tylko :diabloti:

ciocia zerkalas ostatnio przez okienko prawda :roll: przyjdzie sloneczko to i focie beda ;)

[quote name='marra']:megagrin:
hahaha to norma u niego ;) u nas zdarzało mu się pokryć Selwe :cool3: myślałam że już wyrósł z tych głupot ;)

faceci nigdy z tego nie wyrastaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

melduje ze Żaba miala dzis operacje :grins: , potem w nagrode pojechalismy zobaczyc co slychac u mojego ogierka bez jajeczek :diabloti: i podjechalismy na stacje benzynowa ... po raz pierwszy odkad Żabulec jest ze mna zatankowalam do pelna i zaplacilam jedyne 80zl - alez to wspaniale uczucie :grins: :grins: :grins:

Posted

A u mnie nie ma słonka.. tylko wieje i leje ewentualnie zagrzmi i błyśnie:placz::placz:
Już mi się na mózg ta pogoda rzuca, na oczy też bo Quni nie rozróżniam:roll:
Czym tankowałaś gazem?

Posted

[quote name='Alicja']u nas też troszkę ...wykosiliśmy Bezludzie

Ciotki zapraszam na bazarek
http://www.dogomania.pl/threads/210298-CIUSZKOWY-bazarek-na-sterylk%C4%99-SHARUNI-do-07.07-godz.21i?p=17160252#post17160252

bede zagladac ;)

[quote name='groszek83']A u mnie nie ma słonka.. tylko wieje i leje ewentualnie zagrzmi i błyśnie:placz::placz:
Już mi się na mózg ta pogoda rzuca, na oczy też bo Quni nie rozróżniam:roll:
Czym tankowałaś gazem?

tak, przerobilam Zabulca na gaz :diabloti:

[quote name='Alicja']u nas też LEJE , WIEJE i jest ZIMNO :(

nawet nie mow ... oszalec mozna przez ten deszcz :motz:

Posted

[quote name='Tengusia']melduje ze Żaba miala dzis operacje :grins: , potem w nagrode pojechalismy zobaczyc co slychac u mojego ogierka bez jajeczek :diabloti: i podjechalismy na stacje benzynowa ... po raz pierwszy odkad Żabulec jest ze mna zatankowalam do pelna i zaplacilam jedyne 80zl - alez to wspaniale uczucie :grins: :grins: :grins:[/QUOTE]
Hahaha, Żabka nakarmiona i napojona za jedyne 80 zetów. Mądra decyzja:)

Pzdr.

Posted

U nas dziś bezchmurne niebo :) no...przynajmniej z tej strony gdzie mam okno :P druga strona narazie mnie nie interesuje ;) jak Latarnik ogr ?

Posted

marra napisał(a):
Pogoda jest beznadziejna a wczoraj to juz bez komentarza :( tylko w domu siedziec i spać :(

naszczescie sloneczko wrocilo :multi:

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, Żabka nakarmiona i napojona za jedyne 80 zetów. Mądra decyzja:)

Pzdr.

ano madra ... czasem i takie mi sie trafiaja :diabloti:

Kashdog napisał(a):
U nas się zaczyna rozpogadzać, więc mam nadzieję, że to koniec deszczu na najbliższy tydzień:loveu:

no i jak tam ze sloneczkiem u ciebie bo u nas jest supcio :loveu:

Asiaczek napisał(a):
Na najbliższy weekend zapowiadają upały do 30 stopni:)

Pzdr.

i tak byc powinno w lato :p

marra napisał(a):
U nas dziś bezchmurne niebo :) no...przynajmniej z tej strony gdzie mam okno :P druga strona narazie mnie nie interesuje ;) jak Latarnik ogr ?

a Latarnik - wspanialy ogier bezjajeczny dalej rozrabia ale coraz mniej ... kobiety go do pionu zaczely sprowadzac i od razu dzisiaj byl spokojniejszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Jeździłas ??

pewnie ze jezdzilam :grins: poczatki byly rozne ale teraz czerpie 100% satysfakcji z mojego ogra bezjajecznego :diabloti: wkoncu znalazlam konia w sam raz dla siebie i swoich wymagan :multi:

Posted

swiezutkie fotki z dzis :grins: robione przez mojego syna :)

ze niby tak spokojnie biegnie obok :evil_lol: chwile pozniej dostala po uchu ode mnie za podgryzanie Latarnikowego pyska :diabloti: ... dobrze ze sierota nie umiala sie oderwac od ziemi zeby go dosiegnac a Latarnik nic sobie z niej nie robil :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

atak bestii :diabloti: