Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']To teraz musisz często na Targowisko biegać ;)....z Bolkiem oczywiście ;)

Będziesz jutro na Marszu ?? Kuba na 99% będzie ...

na marszu nie bylam :shake:

[quote name='Asiaczek']Czy to na pysku to kantarek? Ładne kolorki:)
http://img848.imageshack.us/img848/1293/p4029927.jpg

Pzdr.

niom niowiusi ktory jej kupilam :loveu:

[quote name='ania90']piekny kon:loveu:
bardzo mi sie podoba tez to co ma kon na pysku(nie znam sie na sprzecie do koni i nie wiem jak sie to zwie):shake:

piekna, rozkoszna i kaprysna (taka wlasnie byla w sobote chyba miala jakies kobiece dni czy cus :hmmmm: )

[quote name='Basia&Safi']tak to jest kantar bądź ogłowie :) ślicznyyy

kantarek jak najbardziej, oglowie to cosik innego ;)

[quote name='Alicja']:)

Basiu , czyli będziecie maszerować w Katowicach ?? ja nie mogę być , mam L4 , a licho nie śpi :diabloti: ale wysyłam Kubę , już sie szykuje do wyjazdu

to prawda licho nie spi :diabloti:

[quote name='Basia&Safi']tak tak :) jade z przystania ocalenie :) pewnie bedziemy miec szyld :) a ozzulek jedzie :)

widze ze calkowicie wsiaklas w tej przystani i bardzo dobrze ;) tylko moze bys znalazla jakis wolny dzionek co bysmy sie mogly spotkac :cool3: wiem wiem ostatnio ja wystawilam cie do wiatru :siara:

[quote name='Alicja']nie , Ozzulek w domu ze mną ..
Ja bym pojechała , ale nie chciałabym mieć nieprzyjemności gdyby ktoś tam mnie w tłumie dojrzał ...jestem na L4 , w czwartek ide już do szpitala

to juz tuz tuz ... jak ci sie bedzie nudzic w szpitalu to dzwon z checia dotrzymam ci telefonicznego towarzystwa :p

[quote name='groszek83']Cześć amazonko:hand:

czesc sloneczko :hand:

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]dzień dobry :loveu::multi:
trochę mnie nie było i widzę że dorobiłaś się kilku dziwnych dużych psów z kopytami :evil_lol:
:loveu::loveu::loveu:
http://img692.imageshack.us/img692/2222/p4029916.jpg
[/FONT]

niom dorobilam sie a cio :evil_lol: wkoncu zycie po to jest zeby garsciami brac :diabloti:

Asiaczek napisał(a):
Juz tak późno, że tylko Dobranockę mogę życzyć...:)

Pzdr.

ciocia dotarly figurki :hmmmm:

ania90 napisał(a):
Witam sie z Wami:)

hej :hand:

Aga&Ganja napisał(a):
piękna, słodka mordka! :loveu:
http://img863.imageshack.us/img863/4152/p3279880.jpg

Pozdrowionka i zapraszamy.

piekna i slodka a jaka glupia przy tym :roflt:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]a ja na 8 jutro jadę dowiedzieć się czy będę cięta czy jeszcze czekam :diabloti:[/FONT]

nie wiem dlaczego ale przeczytalam "jade dowiedziec sie czy bede w ciazy" :roflt:

chyba musze juz isc spac :diabloti:

wlasnie ogladalam swietny filmik http://www.filmweb.pl/Ktos.Calkiem.Obcy co z tego ze jutro musze o 5 rano wstac :mdleje:

Posted

Ja sobie postanowiłam że już nigdy przenigdy nie będe wstawać do pracy o takich porach:shake: no i zarobki muszą mi starczać na życie pewnie dlatego tak długo szukam i szukam... ale co sie odwlecze..:grins:

Posted

ania90 napisał(a):
wpadam sie z Wami przywitac:)

:hand:

groszek83 napisał(a):
Ja sobie postanowiłam że już nigdy przenigdy nie będe wstawać do pracy o takich porach:shake: no i zarobki muszą mi starczać na życie pewnie dlatego tak długo szukam i szukam... ale co sie odwlecze..:grins:

a ja jutro znow wstane o 5 rano :mdleje:

dzis przyszedl kaganiec specjalnie zamowiony na okazje wyjazdu urlopowego - bo to juz tylko 16 dni i bede miec urlopa :multi::multi::multi:

ze niby taki grozny jestem :diabloti:

zamkne oczka to moze kaganiec zniknie :evil_lol:

Faza w rozmiarze XXL :eviltong:

co ja takiego zrobilam :roll:

Posted

chita napisał(a):
ło matulu, psiaki widze zachwycone...:evil_lol:
a gdzie ty sie z takimi namordnikami wybierasz:razz:

a jade sobie na wycieczke mam tylko nadzieje ze starczy mi cierpliwosci zeby dojechac z tym wyjcem do celu :evil_lol: i ze sie nie strace gdzies po drodze :roflt:

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]no i się dorobiły koszy na pyskach :evil_lol:

Faza ma ast'a suczego?
[/FONT]

Faza nie potrzebuje namordnika bo ona cywilizowana dziewczynka jest :loveu: ... kaganiec jest Bolka zalozony Fazulcowi na potrzeby foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[FONT="Georgia"]Normalnie jestem ślepa ;) jak wół napisane a ja głupie pytania zadaję :evil_lol:
ja chciałam kupić Salsie taki kosz ale nie wiem jaki rozmiar, ona ma taką jakąś niewymiarową tą kufę
[/FONT]

Posted

[quote name='maciaszek']To fajne kagańce są. Powinien się szybko przyzwyczaić.

ja rzadko prowadzam psy w kagancu, ten kupilam z mysla o naszym wypadzie majowkowym :evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Normalnie jestem ślepa ;) jak wół napisane a ja głupie pytania zadaję :evil_lol:
ja chciałam kupić Salsie taki kosz ale nie wiem jaki rozmiar, ona ma taką jakąś niewymiarową tą kufę
[/FONT]

zawsze mozesz podac jej wymiary pysia to jakos tam dopasuja ;)

[quote name='groszek83']http://img84.imageshack.us/img84/8411/p4130046.jpg
no nie jak ludzie we wsi zobaczą...:roflt:

ze niby cio :diabloti:

jeszcze tylko 14 dni :multi::multi::multi: i urlop :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no właśnie muszę w ogóle się zorientować w temacie, zmierzyć jej pysk, zebrać się w sobie i kupić [/FONT]

ja sie zbieralam odkad mam Bolka a i tak nie wiem na ile ten kaganiec bedzie uzywany :eviltong:

[quote name='Alicja']głodnemu chleb na myśli :lol:

ty wypluj te slowa ja cie prosze :mad::eviltong::diabloti: