Tengusia Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='Alicja']To teraz musisz często na Targowisko biegać ;)....z Bolkiem oczywiście ;) Będziesz jutro na Marszu ?? Kuba na 99% będzie ... na marszu nie bylam :shake: [quote name='Asiaczek']Czy to na pysku to kantarek? Ładne kolorki:) http://img848.imageshack.us/img848/1293/p4029927.jpg Pzdr. niom niowiusi ktory jej kupilam :loveu: [quote name='ania90']piekny kon:loveu: bardzo mi sie podoba tez to co ma kon na pysku(nie znam sie na sprzecie do koni i nie wiem jak sie to zwie):shake: piekna, rozkoszna i kaprysna (taka wlasnie byla w sobote chyba miala jakies kobiece dni czy cus :hmmmm: ) [quote name='Basia&Safi']tak to jest kantar bądź ogłowie :) ślicznyyy kantarek jak najbardziej, oglowie to cosik innego ;) [quote name='Alicja']:) Basiu , czyli będziecie maszerować w Katowicach ?? ja nie mogę być , mam L4 , a licho nie śpi :diabloti: ale wysyłam Kubę , już sie szykuje do wyjazdu to prawda licho nie spi :diabloti: [quote name='Basia&Safi']tak tak :) jade z przystania ocalenie :) pewnie bedziemy miec szyld :) a ozzulek jedzie :) widze ze calkowicie wsiaklas w tej przystani i bardzo dobrze ;) tylko moze bys znalazla jakis wolny dzionek co bysmy sie mogly spotkac :cool3: wiem wiem ostatnio ja wystawilam cie do wiatru :siara: [quote name='Alicja']nie , Ozzulek w domu ze mną .. Ja bym pojechała , ale nie chciałabym mieć nieprzyjemności gdyby ktoś tam mnie w tłumie dojrzał ...jestem na L4 , w czwartek ide już do szpitala to juz tuz tuz ... jak ci sie bedzie nudzic w szpitalu to dzwon z checia dotrzymam ci telefonicznego towarzystwa :p [quote name='groszek83']Cześć amazonko:hand: czesc sloneczko :hand: Quote
jonQuilla Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [FONT="Georgia"]dzień dobry :loveu::multi: trochę mnie nie było i widzę że dorobiłaś się kilku dziwnych dużych psów z kopytami :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://img692.imageshack.us/img692/2222/p4029916.jpg [/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Juz tak późno, że tylko Dobranockę mogę życzyć...:) Pzdr. Quote
Aga&Ganja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 piękna, słodka mordka! :loveu: http://img863.imageshack.us/img863/4152/p3279880.jpg Pozdrowionka i zapraszamy. Quote
Tengusia Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]dzień dobry :loveu::multi: trochę mnie nie było i widzę że dorobiłaś się kilku dziwnych dużych psów z kopytami :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://img692.imageshack.us/img692/2222/p4029916.jpg [/FONT] niom dorobilam sie a cio :evil_lol: wkoncu zycie po to jest zeby garsciami brac :diabloti: Asiaczek napisał(a):Juz tak późno, że tylko Dobranockę mogę życzyć...:) Pzdr. ciocia dotarly figurki :hmmmm: ania90 napisał(a):Witam sie z Wami:) hej :hand: Aga&Ganja napisał(a):piękna, słodka mordka! :loveu: http://img863.imageshack.us/img863/4152/p3279880.jpg Pozdrowionka i zapraszamy. piekna i slodka a jaka glupia przy tym :roflt: Quote
Tengusia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Alicja napisał(a)::grins: wpadłam popatrzeć co u Was u nas cisza i pustka dookola hihihi :eviltong: jeszcze tylko 18 dni i bede miec urlopa :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT=Arial]a ja na 8 jutro jadę dowiedzieć się czy będę cięta czy jeszcze czekam :diabloti:[/FONT] Quote
Tengusia Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]a ja na 8 jutro jadę dowiedzieć się czy będę cięta czy jeszcze czekam :diabloti:[/FONT] nie wiem dlaczego ale przeczytalam "jade dowiedziec sie czy bede w ciazy" :roflt: chyba musze juz isc spac :diabloti: wlasnie ogladalam swietny filmik http://www.filmweb.pl/Ktos.Calkiem.Obcy co z tego ze jutro musze o 5 rano wstac :mdleje: Quote
groszek83 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ja sobie postanowiłam że już nigdy przenigdy nie będe wstawać do pracy o takich porach:shake: no i zarobki muszą mi starczać na życie pewnie dlatego tak długo szukam i szukam... ale co sie odwlecze..:grins: Quote
Tengusia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ania90 napisał(a):wpadam sie z Wami przywitac:) :hand: groszek83 napisał(a):Ja sobie postanowiłam że już nigdy przenigdy nie będe wstawać do pracy o takich porach:shake: no i zarobki muszą mi starczać na życie pewnie dlatego tak długo szukam i szukam... ale co sie odwlecze..:grins: a ja jutro znow wstane o 5 rano :mdleje: dzis przyszedl kaganiec specjalnie zamowiony na okazje wyjazdu urlopowego - bo to juz tylko 16 dni i bede miec urlopa :multi::multi::multi: ze niby taki grozny jestem :diabloti: zamkne oczka to moze kaganiec zniknie :evil_lol: Faza w rozmiarze XXL :eviltong: co ja takiego zrobilam :roll: Quote
chita Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 ło matulu, psiaki widze zachwycone...:evil_lol: a gdzie ty sie z takimi namordnikami wybierasz:razz: Quote
jonQuilla Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [FONT="Georgia"]no i się dorobiły koszy na pyskach :evil_lol: Faza ma ast'a suczego? [/FONT] Quote
Tengusia Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 chita napisał(a):ło matulu, psiaki widze zachwycone...:evil_lol: a gdzie ty sie z takimi namordnikami wybierasz:razz: a jade sobie na wycieczke mam tylko nadzieje ze starczy mi cierpliwosci zeby dojechac z tym wyjcem do celu :evil_lol: i ze sie nie strace gdzies po drodze :roflt: jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]no i się dorobiły koszy na pyskach :evil_lol: Faza ma ast'a suczego? [/FONT] Faza nie potrzebuje namordnika bo ona cywilizowana dziewczynka jest :loveu: ... kaganiec jest Bolka zalozony Fazulcowi na potrzeby foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
maciaszek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 To fajne kagańce są. Powinien się szybko przyzwyczaić. Quote
jonQuilla Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [FONT="Georgia"]Normalnie jestem ślepa ;) jak wół napisane a ja głupie pytania zadaję :evil_lol: ja chciałam kupić Salsie taki kosz ale nie wiem jaki rozmiar, ona ma taką jakąś niewymiarową tą kufę[/FONT] Quote
groszek83 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 http://img84.imageshack.us/img84/8411/p4130046.jpg no nie jak ludzie we wsi zobaczą...:roflt: Quote
Tengusia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='maciaszek']To fajne kagańce są. Powinien się szybko przyzwyczaić. ja rzadko prowadzam psy w kagancu, ten kupilam z mysla o naszym wypadzie majowkowym :evil_lol: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Normalnie jestem ślepa ;) jak wół napisane a ja głupie pytania zadaję :evil_lol: ja chciałam kupić Salsie taki kosz ale nie wiem jaki rozmiar, ona ma taką jakąś niewymiarową tą kufę[/FONT] zawsze mozesz podac jej wymiary pysia to jakos tam dopasuja ;) [quote name='groszek83']http://img84.imageshack.us/img84/8411/p4130046.jpg no nie jak ludzie we wsi zobaczą...:roflt: ze niby cio :diabloti: jeszcze tylko 14 dni :multi::multi::multi: i urlop :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [FONT="Georgia"]no właśnie muszę w ogóle się zorientować w temacie, zmierzyć jej pysk, zebrać się w sobie i kupić [/FONT] Quote
Alicja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Tengusia napisał(a):nie wiem dlaczego ale przeczytalam "jade dowiedziec sie czy bede w ciazy" :roflt: głodnemu chleb na myśli :lol: Quote
Tengusia Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]no właśnie muszę w ogóle się zorientować w temacie, zmierzyć jej pysk, zebrać się w sobie i kupić [/FONT] ja sie zbieralam odkad mam Bolka a i tak nie wiem na ile ten kaganiec bedzie uzywany :eviltong: [quote name='Alicja']głodnemu chleb na myśli :lol: ty wypluj te slowa ja cie prosze :mad::eviltong::diabloti: Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Tengusia napisał(a): ty wypluj te slowa ja cie prosze :mad::eviltong::diabloti: ................... :siara: Quote
Recommended Posts