Asiaczek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Figurynki dotarły:) I taki spam... I jeszcze takie coś, możną na stronki powstawiać, czy gdzieś. Ja zaraz na swoją wrzucę. Pzdr. Quote
jonQuilla Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [FONT="Georgia"]Salsa bardzo dużo w kagańcu chodzi, praktycznie zawsze ma namordnik na ulicy.[/FONT] Quote
Tengusia Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja']................... :siara: zeby mi to bylo ostatni raz :diabloti: [quote name='Asiaczek']Figurynki dotarły:) I taki spam... I jeszcze takie coś, możną na stronki powstawiać, czy gdzieś. Ja zaraz na swoją wrzucę. Pzdr. offuj ciotka ile chcesz mam nadzieje ze chlopak sie znajdzie ;) [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Salsa bardzo dużo w kagańcu chodzi, praktycznie zawsze ma namordnik na ulicy.[/FONT] no to taki kaganiec napewno jej sie przyda :p szczegolnie latem bo bedzie mogla swobodnie mordke sobie otwierac ;) edit: zapomnialam dodac ze do urlopu juz tylko 12 dni :grins: Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 skreślaj sobie w kalendarzu żeby nie przeoczyć :) Quote
Asiaczek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Dzisiaj z rana nadal prosze o szeroko otwarte oczy w W-wie... Pzdr. Quote
Tengusia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='Alicja']skreślaj sobie w kalendarzu żeby nie przeoczyć :) kolejny dzionek blizej urlopu :bigcool: [quote name='Asiaczek']Dzisiaj z rana nadal prosze o szeroko otwarte oczy w W-wie... Pzdr. trzymam kciuki bo nic ponadto zrobic nie moge :shake: Quote
Tengusia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 a to kilka fot z dzis ... nie mojego autorstwa ale z moja osobka mega niefotogeniczna zreszta :diabloti: Roszada i Gordana :loveu: Gordana i prawie ja :eviltong: robienie mi zdjec to nie jest dobry pomysl :evil_lol: i pomijajac moja niefotogeniczna twarzyczke to powiem wam ze blada jestem okrutnie :evil_lol: Quote
Tengusia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Medorowa napisał(a):Ale fajne kuniki;):loveu: fajne fajne pewnie ze fajne :grins: w swieta postaram sie o jakies psie foty co by wam przypomniec jak wygladaja te moje dwa spaslaki :diabloti: Quote
chita Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 to bierz spaslaki ze soba i niech wyginają za konikiem:cool3::diabloti: koniki cudne:loveu: Quote
Tengusia Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 chita napisał(a):to bierz spaslaki ze soba i niech wyginają za konikiem:cool3::diabloti: koniki cudne:loveu: tia Bolus by mial ubaw takie duze pieski do upolowania :diabloti: Quote
groszek83 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Usiądziemy na balkonie i opalimy blade twarze:evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Nie przejmuj się, że ś blada. My wszystkie takie som...;) Pzdr. Quote
Cola Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 a ja mam opalone dłonie i twarz bez czoła :evil_lol: nie pytajcie dlaczego, bo nie wiem :roll: fiu fiu jaki namordnik, w sam raz na kartofle ;):evil_lol: P.S. Już nie muszę Ci zazdrościć obcowania z konikami :grins: Sezon wyścigowy rozpoczęty :sweetCyb: i śmigam po torach.... Quote
Tengusia Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 [quote name='Alicja']A gdzie masz czapkę na koonia ?? czapki narazie nie mam, jak cos to pozyczam ze stajni ;) ale to jest kolejny planowany zakup :p [quote name='groszek83']Usiądziemy na balkonie i opalimy blade twarze:evil_lol::evil_lol: trza bedzie :diabloti: [quote name='Asiaczek']Nie przejmuj się, że ś blada. My wszystkie takie som...;) Pzdr. widze ze chlopak sie dalej nie znalazl :shake: [quote name='Cola']a ja mam opalone dłonie i twarz bez czoła :evil_lol: nie pytajcie dlaczego, bo nie wiem :roll: fiu fiu jaki namordnik, w sam raz na kartofle ;):evil_lol: P.S. Już nie muszę Ci zazdrościć obcowania z konikami :grins: Sezon wyścigowy rozpoczęty :sweetCyb: i śmigam po torach.... konie to naprawde cudne zwierzaki :loveu: Quote
Tengusia Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Alicja napisał(a):Cola , poka te dwukolorową twarz :grins: Cola nie wstydz sie nie bedziemy sie smiac :diabloti: ... zbyt glosno :eviltong: Quote
Alicja Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Tengusia napisał(a):Cola nie wstydz sie nie bedziemy sie smiac :diabloti: ... zbyt glosno :eviltong: tak ...tak ...będziemy dyskretne :diabloti: Quote
Cola Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 hahaha jakoś wam nie wierzę :eviltong: na szczęście blade czoło da się wyrównać pudrem i zakryć grzywką :grins: Quote
Tengusia Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Alicja napisał(a):tak ...tak ...będziemy dyskretne :diabloti: no wlasnie :diabloti: Cola napisał(a):hahaha jakoś wam nie wierzę :eviltong: na szczęście blade czoło da się wyrównać pudrem i zakryć grzywką :grins: no co ty nam nie wierzysz hihihi Quote
Tengusia Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Dragon "terrorysta" :diabloti: znalam jego matka i powiem ze powiedzenie nie daleko pada jablko od jabloni w tym wypadku sprawdza sie w 100% :diabloti: Quote
Tengusia Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Gordana "cicha woda brzegi rwie" :diabloti: Quote
Recommended Posts