Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

YxNinaxY napisał(a):
Witam się ;)
I gratuluję 4 latek z Bolesławem:lol:
Aleee muszę ponarzekać.. Nie było mnie tu dość długo a widzę tylko dwie nowe fotki:roll:

ty nie narzekaj mi tutaj bo zaraz reszta zacznie i wtedy mus bedzie foty robic :mad:

Posted

ktory kolorek sie wam widzi dla Roszady :diabloti:

[FONT=Arial]http://img22.imageshack.us/img22/2185/bkitp.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]http://img198.imageshack.us/img198/2198/zieleh.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]http://img838.imageshack.us/img838/8206/granathg.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]

[/FONT]
[FONT=Arial]http://img843.imageshack.us/img843/9315/fioleta.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT]

edit:
bedzie chyba granat ... :roll:

Posted

groszek83 napisał(a):
Link nie działa;)

juz wsio poprawilam :grins: lece zjesc sniadanko i jade do mojej Roszady :multi: dzis jedziemy w teren, w sumie to ostatnio caly czas w teren jezdze :eviltong: a w niedziele z bestiami na lotnisko chce jechac bo wkoncu im tez sie nalezy moj cenny czas mam tylko nadzieje ze pogoda fajna bedzie :modla: to moze jakies focie pstrykne co by zaspokoic te kilka istot ktore do mnie czasem zaglada :diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
Zieleń albo granat ;)

bedzie granat to juz postanowione :eviltong: tzn postanowione do czasu jak nie ubzduram sobie innego kolorka :evil_lol:

bylam na targowisku z piesami co by marchewke dla mojej dziewczynki kupic i trafilam na stragan pana ktory tez ma amstaffke i tak od slowa do slowa Bolek zalapal sie na darmowa marchewke a ja dostalam wiecej niz zaplacilam :diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
Granat w porządku;) mnie się tam jeszcze fiolet podoba:oops:
Wiesz aż się przyjemnie czyta te Twoje posty odkąd zaczełaś jeździć:lol: takie radosne:lol:

nie ukrywam ze wspoldzierzawa Roszady to byla jedna z lepszych decyzji w moim zacnym zyciu :grins: az nie wiem jak ja bez tej dziewczynki wytrzymam jak na urlop pojade hihihi chyba ze zapakuje ja do walizeczki i wezme ze soba :diabloti:

Posted

maciaszek napisał(a):
A mnie się zielony najbardziej podoba :).

tym razem bedzie granat a potem sie pomysli :eviltong:

Asiaczek napisał(a):
Aleś zadowolona i radosna!

Pzdr.

wiosna przyszla nareszcie :multi:

glupiiiiiiii ...

i glupszaaaaa ...

Posted

ania90 napisał(a):
sliczne foteczki:)
wpadnijcie do naszej galerii:)

jak tylko znajde chwilke to z pewnoscia zajrze ;)

zaba14 napisał(a):
nie ma to jak wiosna :D :D

niom ty sloneczko masz juz od dawna my dopiero co i choc jeszcze nie jest tak cieplo jakby sie chcialo zeby bylo to i tak jest pieknie :loveu:

groszek83 napisał(a):
Ale fotek nawrzucałaś:eviltong:

nio co zaszalalam jak nigdy :evil_lol:

ona :diabloti:

i on :diabloti:

Posted

maciaszek napisał(a):
Wyglądają jakby coraz głębszy dół wykopywały ;).

Alicja napisał(a):
chyba że kogoś odkopały :diabloti:

dolka nie wykopaly tylko znalazly naszczescie bez zadnych niespodzianek w srodku :diabloti: za to za gorka bylo naturalne jeziorko ktorego byc tam normalnie nie powinno i zgadnijcie kto pierwszy sie w tym jeziorku znalazl mimo moich wrzaskow, grozb i podobnych zachowan :evil_lol:

odbiegajac od tematu kupilam sobie wkoncu czapsy :multi: pojechalam specjalnie do sklepu jezdzieckiego i pani mi doradzila i dala dobry rozmiar (dzieciecy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i jutro bede pieknie sie na koniku prezentowac :grins: a jak tylko zamowie czapraczek i owijki do tego to wogole bedzie cud, miod :loveu:

ooooo taki czapraczek sobie wybralam :loveu: