Tengusia Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 [quote name='Alicja']no właśnie ...a ja nie mam urlopu :( biedactwo :glaszcze: ja na urlopik musze do maja jeszcze poczekac :roll: szybko zleci :eviltong: Quote
YxNinaxY Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Witam się ;) I gratuluję 4 latek z Bolesławem:lol: Aleee muszę ponarzekać.. Nie było mnie tu dość długo a widzę tylko dwie nowe fotki:roll: Quote
Tengusia Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 YxNinaxY napisał(a):Witam się ;) I gratuluję 4 latek z Bolesławem:lol: Aleee muszę ponarzekać.. Nie było mnie tu dość długo a widzę tylko dwie nowe fotki:roll: ty nie narzekaj mi tutaj bo zaraz reszta zacznie i wtedy mus bedzie foty robic :mad: Quote
groszek83 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 To ja też narzekam:shiny: Urlop urlopem ale ja zawsze bystra dziewczynka byłam:evil_lol::siara: Quote
zaba14 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 pojemne ma te kieszenie http://img651.imageshack.us/img651/7687/p2289602.jpg :D :D ale co tam, ja mam gorzej w torebce :D Quote
Asiaczek Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No a jak dzisiaj ze zdrowiem tego chorego dziecka...? Pzdr. Quote
Tengusia Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Asiaczek napisał(a):No a jak dzisiaj ze zdrowiem tego chorego dziecka...? Pzdr. calkiem dobrze, zrobil sie tak wyrazny ze az oczy bola hihihi :roflt: Quote
Tengusia Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ktory kolorek sie wam widzi dla Roszady :diabloti: [FONT=Arial]http://img22.imageshack.us/img22/2185/bkitp.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]http://img198.imageshack.us/img198/2198/zieleh.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]http://img838.imageshack.us/img838/8206/granathg.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]http://img843.imageshack.us/img843/9315/fioleta.jpg[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial][/FONT] edit: bedzie chyba granat ... :roll: Quote
Tengusia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 groszek83 napisał(a):Link nie działa;) juz wsio poprawilam :grins: lece zjesc sniadanko i jade do mojej Roszady :multi: dzis jedziemy w teren, w sumie to ostatnio caly czas w teren jezdze :eviltong: a w niedziele z bestiami na lotnisko chce jechac bo wkoncu im tez sie nalezy moj cenny czas mam tylko nadzieje ze pogoda fajna bedzie :modla: to moze jakies focie pstrykne co by zaspokoic te kilka istot ktore do mnie czasem zaglada :diabloti: Quote
Tengusia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Alicja napisał(a):Zieleń albo granat ;) bedzie granat to juz postanowione :eviltong: tzn postanowione do czasu jak nie ubzduram sobie innego kolorka :evil_lol: bylam na targowisku z piesami co by marchewke dla mojej dziewczynki kupic i trafilam na stragan pana ktory tez ma amstaffke i tak od slowa do slowa Bolek zalapal sie na darmowa marchewke a ja dostalam wiecej niz zaplacilam :diabloti: Quote
groszek83 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Granat w porządku;) mnie się tam jeszcze fiolet podoba:oops: Wiesz aż się przyjemnie czyta te Twoje posty odkąd zaczełaś jeździć:lol: takie radosne:lol: Quote
Tengusia Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 groszek83 napisał(a):Granat w porządku;) mnie się tam jeszcze fiolet podoba:oops: Wiesz aż się przyjemnie czyta te Twoje posty odkąd zaczełaś jeździć:lol: takie radosne:lol: nie ukrywam ze wspoldzierzawa Roszady to byla jedna z lepszych decyzji w moim zacnym zyciu :grins: az nie wiem jak ja bez tej dziewczynki wytrzymam jak na urlop pojade hihihi chyba ze zapakuje ja do walizeczki i wezme ze soba :diabloti: Quote
maciaszek Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 A mnie się zielony najbardziej podoba :). Quote
Tengusia Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 maciaszek napisał(a):A mnie się zielony najbardziej podoba :). tym razem bedzie granat a potem sie pomysli :eviltong: Asiaczek napisał(a):Aleś zadowolona i radosna! Pzdr. wiosna przyszla nareszcie :multi: glupiiiiiiii ... i glupszaaaaa ... Quote
ania90 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 sliczne foteczki:) wpadnijcie do naszej galerii:) Quote
Tengusia Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 ania90 napisał(a):sliczne foteczki:) wpadnijcie do naszej galerii:) jak tylko znajde chwilke to z pewnoscia zajrze ;) zaba14 napisał(a):nie ma to jak wiosna :D :D niom ty sloneczko masz juz od dawna my dopiero co i choc jeszcze nie jest tak cieplo jakby sie chcialo zeby bylo to i tak jest pieknie :loveu: groszek83 napisał(a):Ale fotek nawrzucałaś:eviltong: nio co zaszalalam jak nigdy :evil_lol: ona :diabloti: i on :diabloti: Quote
maciaszek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Wyglądają jakby coraz głębszy dół wykopywały ;). Quote
Alicja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 maciaszek napisał(a):Wyglądają jakby coraz głębszy dół wykopywały ;). chyba że kogoś odkopały :diabloti: Quote
Tengusia Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 maciaszek napisał(a):Wyglądają jakby coraz głębszy dół wykopywały ;). Alicja napisał(a):chyba że kogoś odkopały :diabloti: dolka nie wykopaly tylko znalazly naszczescie bez zadnych niespodzianek w srodku :diabloti: za to za gorka bylo naturalne jeziorko ktorego byc tam normalnie nie powinno i zgadnijcie kto pierwszy sie w tym jeziorku znalazl mimo moich wrzaskow, grozb i podobnych zachowan :evil_lol: odbiegajac od tematu kupilam sobie wkoncu czapsy :multi: pojechalam specjalnie do sklepu jezdzieckiego i pani mi doradzila i dala dobry rozmiar (dzieciecy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:) i jutro bede pieknie sie na koniku prezentowac :grins: a jak tylko zamowie czapraczek i owijki do tego to wogole bedzie cud, miod :loveu: ooooo taki czapraczek sobie wybralam :loveu: Quote
Alicja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jak spadniesz do błota to białe ci się zabrudzi :diabloti: ale fajny ;) Quote
Recommended Posts