Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='YxNinaxY']Zebrowaty :)

A fotki "głupi i głupsza" świetne :)

dzieki ;)

[quote name='groszek83']Fajny czaprak;)
I jak tam dzisiejsze jazdy?
Ja ciągle czekam na dużo fotek lotniskowych:mad:

srednio mi jakos dzisiaj szlo i autem i koniem :roll: malo brakowalo a zgubilabym sie w lesie, srednio przyjemne uczucie :shake: ale naszczescie udalo mi sie trafic na droge prowadzaca do stajni ;)

no to ciag dalszy lotniskowych :diabloti:

"spadaj mi z tym aparatem :evil_lol:"

"mamusiu ta smycz jest taka straszna :lol:"

co do reszty fot to przyznaje sie bez bicia ze byly na tyle beznadziejne ze nie nadaja sie do publikacji, jednak zbyt dlugo przerwa w zabawie aparatem byla widoczna na kazdym ze zdjec :roll: ale wiosna sie zaczyna, autko jest wiec i wycieczki beda to i fotografowac sie bedzie chcialo :p bo nie ukrywam ze pstrykanie monotonnych fot psow biegnacych przez lotnisko, psow skaczacych przez trawke, psow scigajacych sie po lotnisku itp itd poprostu mi sie znudzilo :eviltong: stad wlasnie proby zrobienia jakis fajnych fot na gorce, niestety bylam sama a psy nijak nie mialy ochoty pozowac wiec wyszlo co wyszlo :diabloti:

Posted

Bolek to taki paker mały jest;) Natomiast Fazula ma bardzo ładną sylwetkę ;)

A tak w ogóle to mi się tam nigdy nie znudzą się zdjęcia biegających, skaczących czy ścigających się psów. Zatem proszę o częstrze pstrykanie zdjęć i umieszczanie je na wątku :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']...gdyby nie to, górnicy chilijscy juz odkopani, to bym zasugerowała, że to właśnie ich znalazły...;)

Pzdr.

:roll:

[quote name='YxNinaxY']Bolek to taki paker mały jest;) Natomiast Fazula ma bardzo ładną sylwetkę ;)

A tak w ogóle to mi się tam nigdy nie znudzą się zdjęcia biegających, skaczących czy ścigających się psów. Zatem proszę o częstrze pstrykanie zdjęć i umieszczanie je na wątku :cool3:

niestety ale mi pstrykanie takich fot zdecydowanie sie znudzilo takze nic z tego :eviltong:

[quote name='kiti7']http://img405.imageshack.us/img405/2254/p3279890.jpg jaki szczesliwy Bolesław nawet oczka mu sie smieją:loveu:

http://img859.imageshack.us/img859/3079/p3279796.jpg z jaką gracją pomyka:loveu::razz:

Pozdrawiamy:multi:

jemu sie smieje ten orzeszek ktory ma pelnic role jego mózgu :evil_lol:

[quote name='groszek83']GPS sobie spraw:evil_lol:
http://img405.imageshack.us/img405/2254/p3279890.jpg
pies na górce wyszedł całkiem całkiem:lol:

trza bedzie :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']a co wozisz koniu za smakołyki ??[/QUOTE]

marcheweczke albo jabluszka :loveu:

[quote name='chita']super, mam nadzieje ze w blotko nie wpadłyscie bo Roszadka jakas brudna:evil_lol:[/QUOTE]

ciocia ublocona nie jest Roszada tylko jej kolezanki i kolega ze stajni :eviltong: Roszadka rano wprost ze stajni pojechala na dlugi teren i nie miala czasu zrobic sobie blotnej maseczki :diabloti:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
tak to jest kantar bądź ogłowie :) ślicznyyy

:)

Basiu , czyli będziecie maszerować w Katowicach ?? ja nie mogę być , mam L4 , a licho nie śpi :diabloti: ale wysyłam Kubę , już sie szykuje do wyjazdu

Posted

Basia&Safi napisał(a):
tak tak :) jade z przystania ocalenie :) pewnie bedziemy miec szyld :) a ozzulek jedzie :)

nie , Ozzulek w domu ze mną ..
Ja bym pojechała , ale nie chciałabym mieć nieprzyjemności gdyby ktoś tam mnie w tłumie dojrzał ...jestem na L4 , w czwartek ide już do szpitala