Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, jestem, nie zginęłam...
"Skarby" z kieszenie syna - mówią wiele...;)

Pzdr.[/QUOTE]

tia chyba o tym ze moj syn nie wie co to kosz na smieci :hmmmm:

Posted

nie wiem jak w innych rejonach PL ale u nas wkoncu przyszla wiosna :multi: jest pieknie, jest cieplo, jest wspaniale ... gdybym tylko kaski wiecej miala to juz bym smigala Żabulcem na dluzsze wycieczki :diabloti:

tak se pisze bo widze ze watek mi jakosik poupada :roll:

Posted

[quote name='groszek83']U mnie na razie wiosne widać tak średnio ale to tak zawsze zima za wcześnie wiosna za późno:lol:[/QUOTE]

u nas wiosennie ale od srody ma sie ochlodzic znow ... miejmy nadzieje ze tylko na chwile ;)

zaglosujcie na Fazulcowa focie :modla: ... dalam dwie ale mysle ze Fazulcowa jest lepsza :eviltong:

[url]http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=81&t=5868[/url]

Posted

Spóźnione dla Bolusia :BIG: i Ciebie ofkors :p

hmmm konik :loveu: Jakiś czas temu TZ zrobił mi niespodziankę i wywiózł do stajni gdzie czekał na mnie koń :grins: wysłał mnie na dwie godziny w teren na koniu bez ogłowia :evil_lol: wodze przypięte do kantara :roll: Na początku się obawiałam takiej jazdy, ale było super...nawet sobie poskakałam :multi:

eeee....żeby oddać głos na Fazulkę to będę musiała się zalogować :diabloti:

Edit: zagłosowane

Posted

[quote name='Basia&Safi']dałam głosik na fazulca :)[/QUOTE]

[quote name='wejherstaff']Ja tez oddałam głosik ;)[/QUOTE]

dzieki dziewczynki :calus: z pewnoscia nie wygramy ale przynajmniej mamy jakies glosiki po swojej stronie hihi :evil_lol:

[quote name='Cola']Spóźnione dla Bolusia :BIG: i Ciebie ofkors :p

hmmm konik :loveu: Jakiś czas temu TZ zrobił mi niespodziankę i wywiózł do stajni gdzie czekał na mnie koń :grins: wysłał mnie na dwie godziny w teren na koniu bez ogłowia :evil_lol: wodze przypięte do kantara :roll: Na początku się obawiałam takiej jazdy, ale było super...nawet sobie poskakałam :multi:

eeee....żeby oddać głos na Fazulkę to będę musiała się zalogować :diabloti:

Edit: zagłosowane[/QUOTE]

dziekuje sloneczko :Rose: ja 3 razy w tygodniu jezdze do "mojej" Roszady :loveu: jutro jest ten dzien, uwielbiam do niej jezdzic choc padam potem na pysk to i tak to uwielbiam :multi:

Posted

[quote name='Alicja']Które dziecko masz chore ??[/QUOTE]

to z tym najmniejszym rozumkiem :diabloti: chcialo byc wyrazne i teraz wyraznie mi kasy ubywa z portfela :eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']to z tym najmniejszym rozumkiem :diabloti: chcialo byc wyrazne i teraz wyraznie mi kasy ubywa z portfela :eviltong:[/QUOTE]

............:hmmmm:

Posted

[quote name='Alicja']............:hmmmm:[/QUOTE]

oj ciocia ze tez sama nie zgadlas :evil_lol:

[quote name='groszek83']Bolek zjadł rutinoscorbin??..............:grins:[/QUOTE]

to sie nazywa bystrosc umyslu ten urlop od pracy widac ze ci sluzy :diabloti:

Posted

[quote name='Tengusia']oj ciocia ze tez sama nie zgadlas :evil_lol:

[B]no nie [/B]

to sie nazywa bystrosc umyslu ten urlop od pracy widac ze ci sluzy :diabloti:[/QUOTE]

[B]no właśnie ...a ja nie mam urlopu :([/B]

Posted

[quote name='Alicja'][B]no właśnie ...a ja nie mam urlopu :([/B][/QUOTE]

biedactwo :glaszcze: ja na urlopik musze do maja jeszcze poczekac :roll: szybko zleci :eviltong:

Posted

[quote name='YxNinaxY']Witam się ;)
I gratuluję 4 latek z Bolesławem:lol:
Aleee muszę ponarzekać.. Nie było mnie tu dość długo a widzę tylko dwie nowe fotki:roll:[/QUOTE]

ty nie narzekaj mi tutaj bo zaraz reszta zacznie i wtedy mus bedzie foty robic :mad: