Tengusia Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 [quote name='Alicja']dlatego chyba nigdy nie odważę się jechać na taki targ :( ...jestem tchórzem ,[/QUOTE] ja w sumie gdyby nie Asia to pewnie bym tam nie jezdzila :roll: [quote name='rufusowa']Tengusiu kolorek bardzo Ci pasuje :) a klaczka przepiękna! często jeździsz?[/QUOTE] narazie raz w tygodniu ale planuje zaczac jezdzic czesciej tym bardziej ze dni coraz dluzsze a pogoda coraz przychylniejsza ;) Quote
Izabela124. Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 [url]http://img822.imageshack.us/img822/9307/p2089447.jpg[/url] zakochańce :lol: Quote
Asiaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Hihihi, jak klaczka nóżki złożyła;) [url]http://img716.imageshack.us/img716/7584/p2089376.jpg[/url] Pzdr. Quote
Iza. Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 [url]http://img696.imageshack.us/img696/2330/p2089446.jpg[/url] piękne! :loveu: Quote
chita Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 przyszlam powiedziec ze masz ladny kolor wlosow:loveu:, pasuje do konika:cool3: ino grzywke musisz se na czarno walnąć:diabloti: Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.'][URL]http://img822.imageshack.us/img822/9307/p2089447.jpg[/URL] zakochańce :lol:[/QUOTE] nio cio :oops: [quote name='Asiaczek']Hihihi, jak klaczka nóżki złożyła;) [URL]http://img716.imageshack.us/img716/7584/p2089376.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] ona niech lepiej nozek nie sklada jeden upadek nam wystarczy :diabloti::evil_lol::eviltong: [quote name='Iza.'][URL]http://img696.imageshack.us/img696/2330/p2089446.jpg[/URL] piękne! :loveu:[/QUOTE] :p [quote name='chita']przyszlam powiedziec ze masz ladny kolor wlosow:loveu:, pasuje do konika:cool3: ino grzywke musisz se na czarno walnąć:diabloti:[/QUOTE] kolorek taki prawie jak mam naturalnie ale nastepnym razem chyba jednak bedzie w czerwieniach bo jakosik mnie tak kusi i kusi :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Alicja']Przyjade to ci machne na czerwono ;)[/QUOTE] supcio to ja juz farbke mam oc malowac :multi: Quote
Izabela124. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Też od dawna marzę o czerwieni na łebku, ale jakoś skusiś się nie mogę Quote
Tengusia Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 [quote name='Izabela124.']Też od dawna marzę o czerwieni na łebku, ale jakoś skusiś się nie mogę[/QUOTE] to oc do mnie tobie tez pomalujemy :diabloti: Quote
Izabela124. Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='Tengusia']to oc do mnie tobie tez pomalujemy :diabloti:[/QUOTE]Będzie masowe farbowanie :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Taaaaa, a potem takie Michały Wiśniewskie będa chodziły po okolicy...;) pzdr. Quote
Tengusia Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 [quote name='Izabela124.']Będzie masowe farbowanie :evil_lol:[/QUOTE] no i z farbowania nici bo ciotka znow se pojechala :eviltong: [quote name='Asiaczek']Taaaaa, a potem takie Michały Wiśniewskie będa chodziły po okolicy...;) pzdr.[/QUOTE] oj nie porownuj mnie do tego ... czlowieka :eviltong: Quote
agnethka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 noooo...takie rumaki to ja rozumiem, :loveu::loveu::loveu: a nie jakieś siakieś blaszaki co środowisko trują :diabloti::mad: Quote
Alicja Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Tengusia']supcio to ja juz farbke mam oc malowac :multi:[/QUOTE] poczekaj aż się ociepli :) Quote
Tengusia Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='agnethka']noooo...takie rumaki to ja rozumiem, :loveu::loveu::loveu: a nie jakieś siakieś blaszaki co środowisko trują :diabloti::mad:[/QUOTE] bedzie cieplej to bedzie wiecej fotek "mojego" rumaka a raczej pani rumakowej :evil_lol: [quote name='Alicja']poczekaj aż się ociepli :)[/QUOTE] tylko kiedy to nastapi :shake: ... przeciez to nie ludzkie zeby taki mroz trzymal tak dlugo :placz: Quote
fioneczka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 pikny ten Qń weźmiesz se go do domku ? ... poważnie pytam bo ja jak miałam 9 lat chyba to stwierdziłam ze przecież możemy takiego trzymać na balkonie ;) masz balkon ? :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='fioneczka']pikny ten Qń weźmiesz se go do domku ? ... poważnie pytam bo ja jak miałam 9 lat chyba to stwierdziłam ze przecież możemy takiego trzymać na balkonie ;) masz balkon ? :evil_lol:[/QUOTE] ni mam ale mam lazienke jak go troszke scisne to sie zmiesci :diabloti: Quote
groszek83 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Tengusia przecież zime mamy, musi być zimno:eviltong: Wyzdrowiałaś już i wróciłaś do kieratu?:evil_lol: Quote
YxNinaxY Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 [quote name='fioneczka']pikny ten Qń weźmiesz se go do domku ? ... poważnie pytam bo ja jak miałam 9 lat chyba to stwierdziłam ze przecież możemy takiego trzymać na balkonie ;) masz balkon ? :evil_lol:[/QUOTE] To mamy coś wspólnego, ja też święcie wierzyłam, ze konik może mieszkać na balkonie a jak nie to w piwnicy :D Ehh tak patrzę na te fotki i patrzę i chyba znowu zacznę brać lekcje jazdy konnej.. Żałuję, ze przestałam jeździć, bo już mało mi brakowało żebym mogła wyruszyć w teren.. Jazda w terenie musi być wspaniała. Zazdroszczę :D Quote
Tengusia Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='groszek83']Tengusia przecież zime mamy, musi być zimno:eviltong: Wyzdrowiałaś już i wróciłaś do kieratu?:evil_lol:[/QUOTE] jeszcze jestem lekko pociagajaca ale jest juz ok :evil_lol: wyslalam ci maila kilka dni temu, czytalas prawda? [quote name='YxNinaxY']To mamy coś wspólnego, ja też święcie wierzyłam, ze konik może mieszkać na balkonie a jak nie to w piwnicy :D Ehh tak patrzę na te fotki i patrzę i chyba znowu zacznę brać lekcje jazdy konnej.. Żałuję, ze przestałam jeździć, bo już mało mi brakowało żebym mogła wyruszyć w teren.. Jazda w terenie musi być wspaniała. Zazdroszczę :D[/QUOTE] dzisiaj przyszly bryczesy ktore sobie na allegro zamowilam, oczywiscie troszke za duze (rozmiar 34 :evil_lol:) ale za taka cene warto bylo :eviltong: teraz jeszcze tylko czapsy i ciuszki do jazdy beda prawie w komplecie :multi: w niedziele jade na koniki :multi:, mam nadzieje ze mroz odpusci bo prawie dwa tygodnie juz na konikach nie bylam jak nie dluzej :hmmmm: Quote
Alicja Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Pod większe zmieścisz ciepłe majtki :diabloti: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A czego Ci jeszcze brakuje do pełnego wyposażenia ciuszkowego na koniki? Pzdr. Quote
Tengusia Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Alicja']Pod większe zmieścisz ciepłe majtki :diabloti:[/QUOTE] dzisiaj wyprobowalam nowe bryczesy i musze przyznac ze wygodniej bylo niz w jeansach :grins: [quote name='Asiaczek']A czego Ci jeszcze brakuje do pełnego wyposażenia ciuszkowego na koniki? Pzdr.[/QUOTE] jeszcze musze czapsy kupic ale to w marcu, moze kwietniu i to bedzie takie podstawowe wdzianko do jazdy na codzien a potem powoli bede dokupywac kolejne rzeczy ;) Quote
chita Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Tengusia'] jeszcze musze czapsy kupic ale to w marcu, moze kwietniu i to bedzie takie podstawowe wdzianko do jazdy na codzien a potem powoli bede dokupywac kolejne rzeczy ;)[/QUOTE] a barchany masz:cool3: co byś sie nie pochorowała:mad: Quote
Recommended Posts