jonQuilla Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witaj remontowa dziewczyno :loveu: jak szczur to foć go szybko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
maciaszek Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Witaj po powrocie :). Przedstaw Franka, ładnie prosimy ;). Quote
agaga21 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 franek...hmmmm czyżbyś pająka z lasu przywlokła?:diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Chciałam zapytać jak tam Twoje prawko? Wyjeździłaś już godz? Quote
NATKA Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Łooo nowy lokator jest - fajnie, chwal się szybciutko :p Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Dawaj fotki Frania i jak tam z prawem jazdy? Skończone jazdy, zdane...? Tengusiu robię mały Off... Zajrzyjcie, proszę. I kto może, niech pomoże... [url]http://www.dogomania.pl/threads/190196-TILA-UMIERA!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-5-z%C5%82-do-10.08-do-godz.2400?p=15148588#post15148588[/url] Pzdr. Quote
Tengusia Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='Basia&Safi'][B][I]jak Cie znam to pewno jakis scur albo kanarek :D[/I][/B][/QUOTE] cos czuje ze Franek bedzie nie lada zaskoczeniem :eviltong: [quote name='deer_1987']No to czekam na zdjecia :)[/QUOTE] cierpliwosc jest cnota czy cus takiego buhahahaha :eviltong: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witaj remontowa dziewczyno :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak szczur to foć go szybko :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] witam :grins: remoncik juz trwa tymczasem ja razem z futrzakami siedze u rodzicow, bestie niestety w namordnikach co by kota mamy nie zjadly a ja przyklejona do laptopa mamy co by podsycic atmosfere oficjanego powitania nowego czlonka rodziny - FRANKA :diabloti: Franek rzecz jasna razem z nami u dziadkow siedzi :evil_lol: [quote name='maciaszek']Witaj po powrocie :). Przedstaw Franka, ładnie prosimy ;).[/QUOTE] witam :p [quote name='Izabela124.']Ciekawe kto to Franek :D[/QUOTE] no ciekawe hihihi :eviltong: [quote name='agaga21']franek...hmmmm czyżbyś pająka z lasu przywlokła?:diabloti:[/QUOTE] ... :roflt: [quote name='Izabela124.']Chciałam zapytać jak tam Twoje prawko? Wyjeździłaś już godz?[/QUOTE] prawko jeszcze sie robi, mamy juz termin egzaminow teraz tylko wykuc na blache testy i bedziemy smigac sam na sam polskimi drogami - drzyjcie wiec :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='NATKA']Łooo nowy lokator jest - fajnie, chwal się szybciutko :p[/QUOTE] przyjdzie czas na oficjalnie wprowadzenie Franka do ferajny :eviltong: [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Poka FRania ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] nie ... jeszcze nie pora :diabloti: [quote name='Asiaczek']Dawaj fotki Frania i jak tam z prawem jazdy? Skończone jazdy, zdane...? Tengusiu robię mały Off... Zajrzyjcie, proszę. I kto może, niech pomoże... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190196-TILA-UMIERA!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-5-z%C5%82-do-10.08-do-godz.2400?p=15148588#post15148588[/URL] Pzdr.[/QUOTE] jak pisalam wyzej prawko juz lada dzien bedzie - zdane oczywiscie :diabloti: 23.08 mam egzamin z motocykla, 26.08 mam egzamin z autka - kciuki mile widziane :cool3: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Franek ujawnij się sam skoro ta baba nie chce tego zrobić !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Basia&Safi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 zaskoczenie eeee królik rybka :D masz 3 pasa :o Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Poka Franka:mad:bo wsiądę w pociąg :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Basia&Safi']zaskoczenie eeee królik rybka :D masz 3 pasa :o[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]kota :roll:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Franek ujawnij się sam skoro ta baba nie chce tego zrobić !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='Basia&Safi']zaskoczenie eeee królik rybka :D masz 3 pasa :o[/QUOTE] cierpliwosci dziewczynki :diabloti: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]Poka Franka:mad:bo wsiądę w pociąg :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] wsiadaj dzisiaj na obiadek mamy zupke z grzybkami :eating: [quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]kota :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE] no to widze dalam wam nie lada zagadke :roflt: ... ciekawe czy do konca tygodnia choc zblizycie sie do prawdy o tym kim Franek jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 A może Franek to nowy aparat? Bo coś mi się zdaje, że on zwierzakiem nie jest:eviltong: Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Izabela124.']A może Franek to nowy aparat? Bo coś mi się zdaje, że on zwierzakiem nie jest:eviltong:[/QUOTE] obiektyw ;) Quote
Alicja Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Zupka powiadasz ....:hmmmm: nie no nie da rady .....moze inną razą ;) Quote
taxelina Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 no to tak trudno wziasc aparat i zrobicx zdjecie franka :P Quote
Basia&Safi Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 pewnie sciamnia zeby postów sobie nabic ;) :D:D:D:D Quote
Asiaczek Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 [quote name='Basia&Safi']pewnie sciamnia zeby postów sobie nabic ;) :D:D:D:D[/QUOTE] Postów jak postów, ale ile stron będzie przegadane... pzdr. Quote
Tengusia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Izabela124.']A może Franek to nowy aparat? Bo coś mi się zdaje, że on zwierzakiem nie jest:eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: [quote name='Alicja']obiektyw ;)[/QUOTE] na to niestety mnie nie stac :sadCyber: [quote name='Alicja']Zupka powiadasz ....:hmmmm: nie no nie da rady .....moze inną razą ;)[/QUOTE] jak przyjedziecie na kaw to pokombinujemy z jakims dobrym obiadkiem :diabloti: [quote name='deer_1987']no to tak trudno wziasc aparat i zrobicx zdjecie franka :P[/QUOTE] trudno bo aparat schowany na czas remontu i nie chce mi sie go teraz szukac :eviltong: [quote name='Asiaczek']Ja juz nie zgaduję, ja czekam... Pzdr.[/QUOTE] no co ty nie poddawaj sie :diabloti::evil_lol: [quote name='Basia&Safi']pewnie sciamnia zeby postów sobie nabic ;) :D:D:D:D[/QUOTE] jakos trzeba sobie galeryjke podbudowac :roflt: ... ale Franek istnieje naprawde :diabloti: [quote name='Asiaczek']Postów jak postów, ale ile stron będzie przegadane... pzdr.[/QUOTE] :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [COLOR=Navy][B]Ja nie zgaduję :obrazic: ty jesteś nieprzewidywalna :roflt:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Ja nie zgaduję :obrazic: ty jesteś nieprzewidywalna :roflt:[/B][/COLOR][/quote] :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 [quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:roll:no ja nie wiem co Cię tak śmieszy ....:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts