Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawaj fotki Frania i jak tam z prawem jazdy? Skończone jazdy, zdane...?

Tengusiu robię mały Off...
Zajrzyjcie, proszę. I kto może, niech pomoże...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190196-TILA-UMIERA!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-5-z%C5%82-do-10.08-do-godz.2400?p=15148588#post15148588[/url]

Pzdr.

Posted

[quote name='Basia&Safi'][B][I]jak Cie znam to pewno jakis scur albo kanarek :D[/I][/B][/QUOTE]

cos czuje ze Franek bedzie nie lada zaskoczeniem :eviltong:

[quote name='deer_1987']No to czekam na zdjecia :)[/QUOTE]

cierpliwosc jest cnota czy cus takiego buhahahaha :eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witaj remontowa dziewczyno :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jak szczur to foć go szybko :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

witam :grins: remoncik juz trwa tymczasem ja razem z futrzakami siedze u rodzicow, bestie niestety w namordnikach co by kota mamy nie zjadly a ja przyklejona do laptopa mamy co by podsycic atmosfere oficjanego powitania nowego czlonka rodziny - FRANKA :diabloti: Franek rzecz jasna razem z nami u dziadkow siedzi :evil_lol:

[quote name='maciaszek']Witaj po powrocie :).
Przedstaw Franka, ładnie prosimy ;).[/QUOTE]

witam :p

[quote name='Izabela124.']Ciekawe kto to Franek :D[/QUOTE]

no ciekawe hihihi :eviltong:

[quote name='agaga21']franek...hmmmm czyżbyś pająka z lasu przywlokła?:diabloti:[/QUOTE]

... :roflt:

[quote name='Izabela124.']Chciałam zapytać jak tam Twoje prawko? Wyjeździłaś już godz?[/QUOTE]

prawko jeszcze sie robi, mamy juz termin egzaminow teraz tylko wykuc na blache testy i bedziemy smigac sam na sam polskimi drogami - drzyjcie wiec :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='NATKA']Łooo nowy lokator jest - fajnie, chwal się szybciutko :p[/QUOTE]

przyjdzie czas na oficjalnie wprowadzenie Franka do ferajny :eviltong:

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]Poka FRania ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

nie ... jeszcze nie pora :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Dawaj fotki Frania i jak tam z prawem jazdy? Skończone jazdy, zdane...?

Tengusiu robię mały Off...
Zajrzyjcie, proszę. I kto może, niech pomoże...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/190196-TILA-UMIERA!!!-m%C5%82odziutka-TILA-walczy-o-%C5%BCycie-MA%C5%81O-CZASU-5-z%C5%82-do-10.08-do-godz.2400?p=15148588#post15148588[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

jak pisalam wyzej prawko juz lada dzien bedzie - zdane oczywiscie :diabloti: 23.08 mam egzamin z motocykla, 26.08 mam egzamin z autka - kciuki mile widziane :cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]Franek ujawnij się sam skoro ta baba nie chce tego zrobić !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='Basia&Safi']zaskoczenie eeee królik rybka :D
masz 3 pasa :o[/QUOTE]

cierpliwosci dziewczynki :diabloti:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]Poka Franka:mad:bo wsiądę w pociąg :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

wsiadaj dzisiaj na obiadek mamy zupke z grzybkami :eating:

[quote name='Alicja'][COLOR=navy][B]kota :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE]

no to widze dalam wam nie lada zagadke :roflt: ... ciekawe czy do konca tygodnia choc zblizycie sie do prawdy o tym kim Franek jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']A może Franek to nowy aparat? Bo coś mi się zdaje, że on zwierzakiem nie jest:eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol:

[quote name='Alicja']obiektyw ;)[/QUOTE]

na to niestety mnie nie stac :sadCyber:

[quote name='Alicja']Zupka powiadasz ....:hmmmm: nie no nie da rady .....moze inną razą ;)[/QUOTE]

jak przyjedziecie na kaw to pokombinujemy z jakims dobrym obiadkiem :diabloti:

[quote name='deer_1987']no to tak trudno wziasc aparat i zrobicx zdjecie franka :P[/QUOTE]

trudno bo aparat schowany na czas remontu i nie chce mi sie go teraz szukac :eviltong:

[quote name='Asiaczek']Ja juz nie zgaduję, ja czekam...

Pzdr.[/QUOTE]

no co ty nie poddawaj sie :diabloti::evil_lol:

[quote name='Basia&Safi']pewnie sciamnia zeby postów sobie nabic ;) :D:D:D:D[/QUOTE]

jakos trzeba sobie galeryjke podbudowac :roflt: ... ale Franek istnieje naprawde :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Postów jak postów, ale ile stron będzie przegadane...

pzdr.[/QUOTE]
:evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']:roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:roll:no ja nie wiem co Cię tak śmieszy ....:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]