Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 790
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ponka1 napisał(a):
O rany, on teraz po prostu wzbudza litość :placz:

i tylko bazujac na uczuciu litosci u kogos o dobrym sercu,mozna znależc mu miejsce.Duzo niepotrzebuje-kawałek ogrodka,zadnych spacerow,szkoleń,ot po prostu pozwolic mu zyc u siebie.Zje wszystko,co mu sie poda,ba! pewnie niesamowicie wypieknieje...bez zadnych zabiegow,terapii...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='iwlajn']Dziewczyny, jak tam z ogłoszeniami dla Bajka?

Dopiero trafilam na ten watek... :shake:

Moge go pooglaszac...

Na poczatek zrobilam mu Allegro, zeby sie juz chlopak pokazal swiatu:

Allegro

Niedlugo zrobie mu wiecej ogloszen, tylko prosze sprawdzic czy nr. telefonu w ogloszeniu jest nadal aktualny i prosze takze o adres e-mailowy i miasto gdzie Bajek przebywa (narazie wpisalam Trojmiasto tak z domyslu)...

Posted

Sabino i niech to trojmiasto zostanie...dziekuje,ze wierzysz w psa w tak beznadziejnej sytuacji-bo ja juz nie bardzo :shake: i prosze sie na mnie o to nie gniewac...tu juz nie o wiek chodzi,ale tez o specyficzne warunki,jakie musi miec czlowiek,ktory zechce mu pomoc...czyli ten nieszczesny ogrodek.No i stary,cale zycie w schronie,dostaje leki na serce.To sie juz nie naprawi.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Sabino i niech to trojmiasto zostanie...dziekuje,ze wierzysz w psa w tak beznadziejnej sytuacji-bo ja juz nie bardzo :shake: i prosze sie na mnie o to nie gniewac...tu juz nie o wiek chodzi,ale tez o specyficzne warunki,jakie musi miec czlowiek,ktory zechce mu pomoc...czyli ten nieszczesny ogrodek.No i stary,cale zycie w schronie,dostaje leki na serce.To sie juz nie naprawi.

Widzialam gorsze przypadki, ktore teraz grzeja tyleczki na kanapach...:razz:

A poza tym nadzieja to jedyna rzecz jaka ten psiak jeszcze ma... Ja mu to odbierzemy, to co mu pozostanie?

PS. Prosze, podaj mi e-mail kontaktowy do ogloszen, bo niektory wola sie kontaktowac e-mailowo...