Betbet Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Żegnaj Bajku...myślę, że odszedłeś w jedynych, slusznych ramionach... Quote
Charly Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 11 lat w schronisku i niczego się biedak nie doczekał... co za syf:( Quote
toyota Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Szkoda Bajka , dobrze , że miał chociaż brązową :(. Na pewno będzie na nią czekał za TM... Quote
Kasia25 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 brazowa1 napisał(a):Bajek juz wie,ze gdy wchodze do jego boksu,to moge przyjsc po Wigora albo po niego.Juz ma syndrom psa "dotknietego ludzka reka",czyli niby jest spiety,kiedy go wyprowadzam,ale czeka na te chwile :) juz oznaczam dla niego wiecej :) i to po nim widac :) I się doczekał:-( Bardzo mi przykro, Wiolu. Quote
koss Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Wiola - Bajek 2 lata wisiał na mojej psiej tablicy w szkole. Myślałam o nim..... Cieszę się ,że miał wtedy Ciebie... Tak mi parszywie, pomyślałam też o Antku i jego chorym sercu. Quote
Sabina02 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 To dla mnie najsmutniejszy wątek jaki kiedykolwiek widzialam na dogo... :placz: Do zobaczenia po drugiej stronie TM Bajeczku [*] :-( Quote
brazowa1 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Ja nie byłam dla niego tak wazna jak Gołębiewo,pies z ktorym był w kojcu te wszystkie lata,nierozłączna para. Cieszyłam sie,gdy wrócił do niego,na te ostatnie tygodnie życia.Prawdziwa psia przyjaźń. Jak jeszcze do niedawna Gromit z Sułkiem. Jeszcze rok temu Bajek uszczypną opiekunke w tyłek,było duzo śmiechu,ona tez sie nie spodziewała,ze Bajek potrafi capnąć. Od wakacji,kiedy miał potężny kryzys,Bajkowi znikła alergia,która tyle czasu go męczyła i przestał miec zaognione oczka. Quote
Betbet Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Takie polepszenie...przed końcem...bywa:( Quote
REJA Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zaglądałam często na wątek Bajeczka,chociaż wiedziałam ,że to prawie beznadziejna sprawa.Miałam jednak nadzieję ,że jeszcze długo będę tu zaglądać . Szkoda Bajeczku ,że ta bajka nie skończyła się szczęśliwie. Quote
Recommended Posts