Jump to content
Dogomania

Mika[*] i Inez, staruszki jamniczki... INEZ zbiera $$$ na badania i PDT

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to super, Magdola masz skrzynkę na full i nie mogę Ci podesłać adresu.
Jak tylko się ogarnę z tym dziadowskim kaszlem to porobię nowe fotki a tymczasem porobiłam fotki moich świątecznych dżetów na bazarek mój pierwszy w życiu więc proszę o wyrozumiałość...

I jak mogę coś na jedzonko bo jadę już na zapasach na czarną godzinę :shake:

Posted

Dziękuję wszystkim za to zdrowie nieszczęsne ;)
Umajstrowałam bazarek zajrzyjcie pliska ;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236165-%C5%9Awi%C4%85teczny-bazarak-na-%C5%9Bwi%C4%85teczne-prezenty-dla-stada-tymczas%C3%B3w-czyli-na-pe%C5%82ne-miski[/url]

Posted

Niezbyt często się odzywam, przepraszam, ale wątek śledzę. Hałabajówko nie choruj, cóż to za pomysły? Przyłączam się do wniosku o fotki, napewno dziewczyny mają już inne oczy.

Trochę się w tych finansach pogubiłam, moje zlecenie stałe w banku chyba działa, mogę prosić o informację czy dziewczyny dostają kasę ode mnie?

Posted

[quote name='kaerjot']Niezbyt często się odzywam, przepraszam, ale wątek śledzę. Hałabajówko nie choruj, cóż to za pomysły? Przyłączam się do wniosku o fotki, napewno dziewczyny mają już inne oczy.

Trochę się w tych finansach pogubiłam, moje zlecenie stałe w banku chyba działa, mogę prosić o informację czy dziewczyny dostają kasę ode mnie?[/QUOTE]Ostatnio płaciłaś za październik ;) Masz nowy nr konta? Bo wysyłałam wszystkim ?

Posted

[B]magdola[/B], posłałam nr konta na fb.

[B]Ogromnie prosimy o wsparcie na jedzonko dla jamniczek... [/B]Gdyby Ktoś miał chwilkę, to przydałoby się nowe cioteczki pozapraszać na wątek, bo zadłużyły się sunieczki strasznie, a z ogłoszeń zero telefonów :( Każda złotóweczka się przyda...

Posted

[quote name='Cudak'][B]magdola[/B], posłałam nr konta na fb.

[B]Ogromnie prosimy o wsparcie na jedzonko dla jamniczek... [/B]Gdyby Ktoś miał chwilkę, to przydałoby się nowe cioteczki pozapraszać na wątek, bo zadłużyły się sunieczki strasznie, a z ogłoszeń zero telefonów :( Każda złotóweczka się przyda...[/QUOTE]

No właśnie, dobrze by było pozapraszać.

Posted

[quote name='keakea']Hej, jestem, ale jestem bez grosza :(

Jak tylko będę coś mogła, zaraz dam znać.[/QUOTE]... Hejka ,to dokładnie tak samo jak ja:-(
zadeklarowałam się na maksa!... ale obiecuję ,że będę pamiętała o sunieczkach...
...u nas na jamniczym.. to dramat za dramatem!.... ale sunie to przecież jamniczki!!!!

Posted (edited)

Przybywam na zaproszenie
U mnie z kasą niestety też krucho,nieplanowana tymczasowiczka z wydatkami + stała deklaracja a dochody marne ale widzę ze od dawna walczycie o ich lepszy byt wiec spróbuje choc trochę pomóc.
Niedługo Mikołaj wiec planuje wystawiać bazarek jamnikowy, może się coś sprzeda i zbierze pare groszy to dla sunieczek przekarze połowę dochodu.

Edited by danka1234
Posted

Zrobiłam dziewczynom pseudo bazarek, ale odradzam tam wchodzić;)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-%21-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r[/url]

Posted

[quote name='magdola']Zrobiłam dziewczynom pseudo bazarek, ale odradzam tam wchodzić;)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236230-NIE-WCHODZ-!-Robiąc-to-mamy-nadzieje-ze-jesteś-uczciwy-Do-01-12-12r[/URL][/QUOTE]

Oczywiście wlazłam, inaczej bym sobą nie była :(