Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały pies nie na moje nerwy. Chcę mieć spokój od debili, którzy wyciągają łapy i tiutiają mi na pieska :p. Dlatego Ci mocno współczuję, choć pewnie się już przyzwyczaiłaś.

Posted

[quote name='Ty$ka']Mały pies nie na moje nerwy. Chcę mieć spokój od debili, którzy wyciągają łapy i tiutiają mi na pieska :p. Dlatego Ci mocno współczuję, choć pewnie się już przyzwyczaiłaś.[/QUOTE]

Ojjj uwierz, że nie tylko na małe pieski titają i łapy wyciągają :p Nie znoszę jak ktoś to robi bez pytania :x

Posted

Trochę mnie tu nie było :evil_lol:
Co do titania - racja Natalia, do dużych psów też łapy wyciągają, ale Lastiego przynajmniej nikt na ręce nagle nie weźmie :diabloti:
Ludzie którzy titają często chcą być mili, tylko nie zdają sobie sprawy że to jest denerwujące strasznie :roll: Bo gdyby tak tylko jedna osoba na spacer mnie zatrzymała i zaczęła się Joyą zachwycać to może jeszcze było by to do zaakceptowania, ale jeżeli to robi 10 osób w ciągu spaceru, to jest to już serio wkurzające. No i bardzo częste zwroty typu "ale ładny, a ile taka rasa kosztuje?" (często nie wiedząc nawet co to za rasa :roll:), "o, takie sobie na starość kupię, bo taki mały to nie trzeba z nim tyle chodzić" lub do dziecka "widzisz jaki ładny piesek, może takiego byś chciała?". No sorry, ale słysząc coś takiego na każdym spacerze to mnie krew zalewa :angryy: Chociaż nie powiem - teraz już to po prostu olewam, a jak ktoś bierze mi bez pytania psa na ręce to...hmmm miła nie jestem :p A na głaskanie bez pytania to mi się już nerwów nie chce tracić :P

W poniedziałek w końcu wystawianie ocen, potem 3 dni, zakończenie roku i od razu wyjazd do Ostrowa :loveu: :loveu: :loveu: Ostatecznie zdecydowałam, że Joy zostaje w domu z mamą - gdy okazało się że podczas naszego pobytu mają też być dzieci w wieku 3 i 5 lat, a potem jeszcze jakieś jedno w wieku nieznanym, to długo się nie zastanawiałam :diabloti:

Posted

Że coooo... :crazyeye:
Dopiero macie wystawienie ocen? Ja miałam w zeszły piątek a ostatnio w szkole byłam... jakieś dwa tygodnie temu. :lol:
Przewalone z małym psem. O pogłaskanie Raszpli się chociaż pytają. :lol:

Posted

U mnie też już dawno było wystawienie ocen na koniec teraz tylko wyczekuje zakończenia roku , bo do szkoły to i tak nie chodzę od ponad tygodnia :D

Ale masz fajnie , że od razu jedziesz ja muszę jeszcze czekać po zakończeniu niecałe 2 tygodnie na wyjazd ;)

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Że coooo... :crazyeye:
Dopiero macie wystawienie ocen? Ja miałam w zeszły piątek a ostatnio w szkole byłam... jakieś dwa tygodnie temu. :lol:
Przewalone z małym psem. O pogłaskanie Raszpli się chociaż pytają. :lol:[/QUOTE]
No, dopiero - strasznie to głupie, bo zamiast standardowo luźnego czerwca miałam czerwiec cały zapchany sprawdzianami :roll:
Dlatego nigdy więcej małego, słodkiego pieseczka :evil_lol: Dzieci się najczęściej pytają, ale dorośli to myślą że wszystko mogą :p
[quote name='Sonka95']U mnie też już dawno było wystawienie ocen na koniec teraz tylko wyczekuje zakończenia roku , bo do szkoły to i tak nie chodzę od ponad tygodnia :D

Ale masz fajnie , że od razu jedziesz ja muszę jeszcze czekać po zakończeniu niecałe 2 tygodnie na wyjazd ;)[/QUOTE]
Chyba każda szkoła miała wystawianie mniej więcej tydzień temu, tylko my tak późno :lol: Serio, przez to że cały czas do szkoły chodzę i jeszcze do sprawdzianów wkuwam to jakoś tych wakacji nie czuje :P A jeszcze być może we wtorek mamy próbną maturę z matmy z pierwszej klasy z oceną na przyszły rok - normalnie wspaniale :loveu: :angryy:
No, fajnie tak jest :) Od razu się wie, że się wakacje zaczęły :lol: W zeszłym roku też tak jechałyśmy - 1,5h po zakończeniu roku w Ostrowie już byłyśmy :lol:

Posted

[quote name='maryg22']No, dopiero - strasznie to głupie, bo zamiast standardowo luźnego czerwca miałam czerwiec cały zapchany sprawdzianami :roll:
Dlatego nigdy więcej małego, słodkiego pieseczka :evil_lol: Dzieci się najczęściej pytają, ale dorośli to myślą że wszystko mogą :p[/QUOTE]

A to nie mogą? :lol:

Posted

Filmik z nauki sprzątania zabawek - pies coś w końcu zaczął kojarzyć :P
[video=youtube;q_KIWOC2yXU]https://www.youtube.com/watch?v=q_KIWOC2yXU[/video]

Posted

I wstydzimy się :P
[video=youtube;HkN3SPs-iFU]https://www.youtube.com/watch?v=HkN3SPs-iFU[/video]

Jakość tych filmików jest powalająca xD

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Jesu jaka ona jest poryta. :loveu:
Ile ma właściwie lat? Albo zawsze zapominam spytać albo zapominam odpowiedzi. :P[/QUOTE]
Tylko troszeczkę :lol:
6 :P

Posted

Witam od dawna wchodzę na watek Joy bo ona taka fajniutka ,ale jeszcze nigdy nie pisałam ;) .Po prostu rozwaliły mnie te filmiki ,jaka ona mądra jest :) .Jak Ty jak tego wszystkiego ją nauczyłaś ?? Trzeba przyznać że obie zdolne jesteście ,Joy że wszystko tak ladnie umie ,a Ty że masz taką cierpliwość i wytrwałość w nauce Joy .

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Serio, czy tylko ja mam takiego trupa?
Wszystkie psy są młode, tylko moja już powinna sobie dół zacząć kopać. :diabloti:[/QUOTE]
Jeszcze psu na starość każe grób dla siebie kopać :shake: :evil_lol:

[quote name='rashelek']Jaka ona jest słodziutka, to wstydzenie mnie rozczuliło :lol:[/QUOTE]
Mnie wstydzenie za to zawsze rozbawia - za każdym razem robi je w trochę inny sposób :lol:

[quote name='maltanczyk89']Witam od dawna wchodzę na watek Joy bo ona taka fajniutka ,ale jeszcze nigdy nie pisałam ;) .Po prostu rozwaliły mnie te filmiki ,jaka ona mądra jest :) .Jak Ty jak tego wszystkiego ją nauczyłaś ?? Trzeba przyznać że obie zdolne jesteście ,Joy że wszystko tak ladnie umie ,a Ty że masz taką cierpliwość i wytrwałość w nauce Joy .[/QUOTE]
Witamy nowego gościa :)
Dziękujemy za komplementy :D A co do nauki sztuczek, hmmm samo jakoś tak wychodzi :lol: Obie to lubimy więc w wolnych chwilach sobie siadamy i ćwiczymy :P Cierpliwość faktycznie potrzebna, ale uzyskanie jej nie jest trudne, gdy się to lubi :D