ewu Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Jestem po wyjeździe:) Dziewczyny to tak jak obiecałam naszykuję fanty na bazarek . poproszę dziewczyny żeby zrobiły. Quote
Zuzka2 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Zrobiłam Milvie wyróżnionego moruska na 2tyg.-do 20lutego:-) Quote
Ania102 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dzieki Zuzka! Jesteś niezawodna. Muszę uśmiechnąć się do cioci pauli_t o wznowę ogłoszeń, napisałam tez do nowej dogomaniackiej cioteczki i tez pomoże. Quote
paula_t Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ciotka paula cały czas obecna na wątku, widzi posta i czeka na piękny, szeroki uśmiech:eviltong: Uporam się z zaległościami- mam jakieś 10 psiaków do ogłoszenia (to tak tylko strasznie czasowo brzmi, ale to będzie zaledwie kilka dni ;))i wezmę się za ogłoszenia Milvy:) Quote
b-b Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Cioteczki zapraszam na bazarek dla Małej http://www.dogomania.pl/forum/threads/239653-Dla-psa-trochę-ciuchów-i-misz-masz-Do-14-02-20-00?p=20407872#post20407872 Bardzo proszę o pomoc w podrzucaniu i proszę pozapraszajcie swoich znajomych z Dogo na bazarek. Im więcej kupujących tym więcej pieniążków dla Milvy:) Quote
aagataa8 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Nowe wpłaty: - Syla 20 zł (wpłata 05.02.2013) - Małgośka 10 zł (wpłata za luty 06.02.2013) - ewu 10 zł (wpłata za luty 07.02.2013). Quote
Zuzka2 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Zajrzyjcie na bazarek dla Milvy- są koszyczki i ozdoby wielkanocne, drobiazgi do domu, super ubrania w rozm.36-38 i parę w r.40-42-warto zajrzeć:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239653-Dla-psa-troch%C4%99-ciuch%C3%B3w-i-misz-masz-Do-14-02-20-00 Quote
b-b Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Zuzka2']Zajrzyjcie na bazarek dla Milvy- są koszyczki i ozdoby wielkanocne, drobiazgi do domu, super ubrania w rozm.36-38 i parę w r.40-42-warto zajrzeć:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/239653-Dla-psa-trochę-ciuchów-i-misz-masz-Do-14-02-20-00 Dziękuję za pomoc w reklamowaniu bazarku :) Muszę powysyłać jednak trochę zaproszeń. Mam nadzieję, że nie dostanie mi się przez to znowu po uszach :roll: Quote
krakowianka.fr Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 (edited) fajowy bazar b-b zrobila! Sluchajcie, w sieci jest to samo ogloszenie od paru, a nawet kilku miesiecy: [FONT=Arial]Do adopcji Milva- średniej wielkości znaleziona suczka. Milva to absolutny ideał psa-lubi koty, kocha dzieci,znakomicie dogaduje się z psami. Mieszka w domu tymczasowym w bloku z małymi dziećmi,psem i kotami. Jest zupełnie bezproblemowa. Zachowuje czystość,nie niszczy. Milva to pies bez wad-idealna towarzyszka dla rodzin, osób mieszkających w bloku,szukających wiernego,niekłopotliwego psiego przyjaciela. Trudno uwierzyć dlaczego ktoś ją porzucił-zanim trafiła do domu tymczasowego przez ponad rok żyła pod gołym niebem. Od pół roku czeka na swoją drugą szansę i prawdziwy dom. Jest odrobaczona,odpchlona,zaszczepiona,wysterylizowana. Wymagam podpisania umowy adopcyjnej. Możliwy transport na terenie Polski. tel. 691 185 448, 535 194 226[/FONT] [FONT=Arial]Czy mozemy je zmienic na taki tekst?[/FONT] Milva czyli psi ideal szuka domu [FONT=Arial]Milva to 5cio letnia suczka, ktora szuka swojego nowego, prawdziwego domu. Jest wspanialym psem pod kazdym wzgledem, z charakteru spokojna, przyjazna. Lubi i dzieci i doroslych, akceptuje i psy i koty. Spisze sie i w bloku i w domu z ogrodem. Jest czysta, nie szczeka pozostajac sama w domu. Jej historia byla troche smutna, ale Milva nie ma zadnych wad, ufa ludziom, jest pogodna suczka. Szuka odpowiedzialnej/go pani/pana, ktory da jej dom i obdarzy ja miloscia. Milva jest zaszczepiona, odrobaczona, odpchlna i wysterylizowana. Adopcja pod warunkiem podpisania umowy adopcyjnej i wizyty przed/po-adopcyjnej Kontakt: [/FONT][FONT=Arial]tel. 691 185 448, 535 194 226 e-mail. [email protected][/FONT] Edited February 11, 2013 by krakowianka.fr Quote
Zuzka2 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 krakowianka,ja ogłaszam Milvę z kilkoma tekstami-tak muszę robić,żeby mi tablica nie usuwała duplikatów;-) Nie przywiązuję się do żadnego tekstu,bo piszę je na gorąco:-) Nie mam zbytnio czasu na edytowanie ogłoszeń.Tak konkretnie to na jakiej zmianie Ci zależy-co chcesz,żeby wykasować,a co dodać?:-) W e-mailu powinno być wp.pl (nie op.pl);-) Quote
aagataa8 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 aagataa8 napisał(a):Zrobione, czekam na odzew... Niestety Kundelkowa Skarbonka w tej chwili nie ma środków. Milva czeka w kolejce... Quote
Ania102 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='paula_t']Ciotka paula cały czas obecna na wątku, widzi posta i czeka na piękny, szeroki uśmiech:eviltong: Uporam się z zaległościami- mam jakieś 10 psiaków do ogłoszenia (to tak tylko strasznie czasowo brzmi, ale to będzie zaledwie kilka dni ;-))i wezmę się za ogłoszenia Milvy:smile: Dziękuję b_b za bazarek, biegnę pooglądać. Agato ile jest kasy na obecną chwilę?? Kochani czy ktoś może wspomóc chociaż jednorazową wpłatą? Karilko czy w takim wypadki możemy Ci wpłącać w ratach? Tak jak w poprzednim miesiącu? Niestety nie mam jak dopłacić więc tak jakby innej możliwości nie ma chyba, że ktoś inny dopłaci... Quote
Ania102 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Krakokowianko.fr tekst bardzo dobry i oczywiście go wykorzystamy ale Milva ma różne ogłoszenia robione: przeze mnie, bazarkowe, Zuzke i paulę. Dlatego ważne żeby tekstów było kilka bo portale usuwają duplikaty. Karilko taka prośba czy możesz porobić Milvie zdjęcia domowe? Quote
Karilka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Będą zdjęcia domowe. Ania - czy ktoś do Ciebie dzwonił? Miałam przez jakiś cza jazdy z telefonem... Quote
paula_t Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Milva ma piękne zdjęcia, ale przydałyby się domowe, wydaje mi się, że to podstawa, bo żadnych takich kanapowych nie ma. Quote
Karilka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 ...bo zdolna bestia, Ayia odmawia mi współpracy w pomieszczeniach! :placz: Quote
Ania102 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Karilko nikt kompletnie nie dzwonił...:shake: Quote
Karilka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Ahh... Milva, Milva... Gania jak głupia z moim Vuko. Z Milvy taki duracell jest jeśli chodzi o bieganie z psami.. I świetnie sie śmieje, wszystkimi ząbkami, robiąc przy tym takie "Ham, ham! Ham!" jak jej mówie, że jest "passsskudna". Chyba to lubi :cool1:. Quote
krakowianka.fr Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 nie chodzi mi w sumie o nic, bo tekst byl ladny, tylko jak nie ma odzewu to trzeba zmieniac (my tak ciagle robimy i udaje sie) a jak otworzylam na Moruska i wpisalam Milva, to same zobaczcie - wszedzie ten sam tekst i malo wejsc ;( http://www.morusek.pl/szukaj/milva/polska/wszystkie/0/ a ja bardzo bym chciala aby ona znalasla TEN domek !!! [quote name='Zuzka2']krakowianka,ja ogłaszam Milvę z kilkoma tekstami-tak muszę robić,żeby mi tablica nie usuwała duplikatów;-) Nie przywiązuję się do żadnego tekstu,bo piszę je na gorąco:-) Nie mam zbytnio czasu na edytowanie ogłoszeń.Tak konkretnie to na jakiej zmianie Ci zależy-co chcesz,żeby wykasować,a co dodać?:-) W e-mailu powinno być wp.pl (nie op.pl);-) Quote
krakowianka.fr Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Zuzka2 napisał(a): W e-mailu powinno być wp.pl (nie op.pl);-) ja to skopiowalam z jakiegos ogloszenia.... wyedytowalam wyzej, ale trzeba ogloszenia sprawdzic, tak na wszelki wypadek, odnawiajac np zeby nie bylo cos zle gdzies podane ech, moglam zapisac gdzie to kopiowalam, wybacznie, nie pomyslalam wtedy.. Quote
aagataa8 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 [quote name='Ania102'] Agato ile jest kasy na obecną chwilę?? Kochani czy ktoś może wspomóc chociaż jednorazową wpłatą? Na koncie Milvy jest 108,16 zł Quote
Recommended Posts