Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

A ja pokopałam na wątku za fotkami i znalazłam sobie parę nowych:-)Dorobię dzięki temu kolejne tablice,bo duplikaty usuwają;-)
Udało się zrobić Milvie 4x tablicę;-)

Ginn wysłała dziś Milvę jednej rodzince z Piekar Śl.Państwo chcieli naszą amstaffkę,ale ona nie pasuje do ich trybu życia,zwłaszcza,że jest głucha.
Rodzinka 2+1; dziecko 2lata; dom z ogrodem.Pan pracuje 7-15,pani jest nauczycielką; dziecko w żłobku.Prowadzą dość typowy jak na rodzinę tryb życia-wycieczki,wyjazdy weekendowe,wakacyjne.Szukają psa raczej "łatwego w obsłudze",bo nie mają zbytniego doświadczenia z psami.Jeśli Milva się tylko spodoba i zadzwonią w ogóle,to wg mnie może to być niezła opcja dla Milvy,ale czas pokaże;-)

strega wysłała panu z Krakowa,który szuka psa również "łatwego w obsłudze",no ale dla niego akurat Milva jest za duża; szuka mniejszego psa.

Edited by Zuzka2
Posted

[quote name='Zuzka2']I jak-jest szansa na domowe,kanapowe zdjęcia suczki?:-)[/QUOTE]
Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani.

Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek.
Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy.
Trzymajcie kciuki!

Posted

Przed Milvą wyadoptowałam Śnieżka od Budrysek na sąsiednim osiedlu (Łódź - widzew).
Do podobnego modelu rodziny nawet ;).

Jedziemy z Milvą na "test" w piątek.
Tymczasem skaczemy w zaspach na wsi ;)

Posted

[quote name='Karilka']Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani.

Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek.
Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy.
Trzymajcie kciuki![/QUOTE]
Fajnie,gdy osoby w wieku dojrzałym nie upierają się przy szczeniaku,tylko szukają psa 4-5+:-)
Trzymam kciuki!:-)Adopcja po sąsiedzku-byłoby extra!:-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Fajnie,gdy osoby w wieku dojrzałym nie upierają się przy szczeniaku,tylko szukają psa 4-5+:-)
Trzymam kciuki!:-)Adopcja po sąsiedzku-byłoby extra!:-)[/QUOTE]

Super, zaciskam :)

Posted

[quote name='xmartix']a moja wpłata doszła? ja zapominam dziewczyny i zapomniałam imię Milvy.. i napisałam w tytule że mała suczka.. wpłaciłam 16.01 30 zł[/QUOTE]

Doszła wpłata:
- xmartix 30 zł - za 3 m-ce (wpłata 17.01.2013).

Dziękujemy bardzo:)