b-b Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Trzymam kciuki aby ogłoszenia przyniosły jej domek :) Quote
paula_t Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Oby się wreszcie udało, przecież to taka cudowna suczka.... Quote
Ania102 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Podesłałam Milvę Państwu którzy adoptowali ode mnie Tosię1. Quote
Zuzka2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 I jak-jest szansa na domowe,kanapowe zdjęcia suczki?:-) Quote
Ania102 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Musi pojawić się Karilka, może uda jej się jakoś zrobić. Póki co zero odzewu:-( Quote
Zuzka2 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 (edited) A ja pokopałam na wątku za fotkami i znalazłam sobie parę nowych:-)Dorobię dzięki temu kolejne tablice,bo duplikaty usuwają;-) Udało się zrobić Milvie 4x tablicę;-) Ginn wysłała dziś Milvę jednej rodzince z Piekar Śl.Państwo chcieli naszą amstaffkę,ale ona nie pasuje do ich trybu życia,zwłaszcza,że jest głucha. Rodzinka 2+1; dziecko 2lata; dom z ogrodem.Pan pracuje 7-15,pani jest nauczycielką; dziecko w żłobku.Prowadzą dość typowy jak na rodzinę tryb życia-wycieczki,wyjazdy weekendowe,wakacyjne.Szukają psa raczej "łatwego w obsłudze",bo nie mają zbytniego doświadczenia z psami.Jeśli Milva się tylko spodoba i zadzwonią w ogóle,to wg mnie może to być niezła opcja dla Milvy,ale czas pokaże;-) strega wysłała panu z Krakowa,który szuka psa również "łatwego w obsłudze",no ale dla niego akurat Milva jest za duża; szuka mniejszego psa. Edited January 22, 2013 by Zuzka2 Quote
Karilka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 [quote name='Zuzka2']I jak-jest szansa na domowe,kanapowe zdjęcia suczki?:-)[/QUOTE] Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani. Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek. Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy. Trzymajcie kciuki! Quote
paula_t Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Oooo matko, trzymamy mocno, mocno! Może jednak odczarują się tych brak adopcji w Łodzi;) Quote
Karilka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Przed Milvą wyadoptowałam Śnieżka od Budrysek na sąsiednim osiedlu (Łódź - widzew). Do podobnego modelu rodziny nawet ;). Jedziemy z Milvą na "test" w piątek. Tymczasem skaczemy w zaspach na wsi ;) Quote
Zuzka2 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Karilka']Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani. Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek. Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy. Trzymajcie kciuki![/QUOTE] Fajnie,gdy osoby w wieku dojrzałym nie upierają się przy szczeniaku,tylko szukają psa 4-5+:-) Trzymam kciuki!:-)Adopcja po sąsiedzku-byłoby extra!:-) Quote
__Lara Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Zuzka2']Fajnie,gdy osoby w wieku dojrzałym nie upierają się przy szczeniaku,tylko szukają psa 4-5+:-) Trzymam kciuki!:-)Adopcja po sąsiedzku-byłoby extra!:-)[/QUOTE] Super, zaciskam :) Quote
Ania102 Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Trzymam kciuki, Karilko w razie czego podaj maila wyślę Ci umowę Quote
Karilka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [email protected] prześlij, w razie czego. Nie ucieknie z meila Quote
xmartix Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 a moja wpłata doszła? ja zapominam dziewczyny i zapomniałam imię Milvy.. i napisałam w tytule że mała suczka.. wpłaciłam 16.01 30 zł Quote
Karilka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Pani ma dzwonić o 10... Trzymajcie kciule, żeby się nie rozmyśliła Quote
aagataa8 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='xmartix']a moja wpłata doszła? ja zapominam dziewczyny i zapomniałam imię Milvy.. i napisałam w tytule że mała suczka.. wpłaciłam 16.01 30 zł[/QUOTE] Doszła wpłata: - xmartix 30 zł - za 3 m-ce (wpłata 17.01.2013). Dziękujemy bardzo:) Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Trzymam mocno kciuki, żeby Milvie się powiodło :lol::lol::lol: Quote
Karilka Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 :shake: Zadzwonię do tej pani wieczorkiem... może zgubiła numer... :oops: Quote
Recommended Posts