Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Karilka']Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani.

Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek.
Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy.
Trzymajcie kciuki![/QUOTE]

o! no to 3mamy kciuki!!!!

[quote name='Zuzka2']A ja pokopałam na wątku za fotkami i znalazłam sobie parę nowych:-)Dorobię dzięki temu kolejne tablice,bo duplikaty usuwają;-)
Udało się zrobić Milvie 4x tablicę;-)

Ginn wysłała dziś Milvę jednej rodzince z Piekar Śl.Państwo chcieli naszą amstaffkę,ale ona nie pasuje do ich trybu życia,zwłaszcza,że jest głucha.
Rodzinka 2+1; dziecko 2lata; dom z ogrodem.Pan pracuje 7-15,pani jest nauczycielką; dziecko w żłobku.Prowadzą dość typowy jak na rodzinę tryb życia-wycieczki,wyjazdy weekendowe,wakacyjne.Szukają psa raczej "łatwego w obsłudze",bo nie mają zbytniego doświadczenia z psami.Jeśli Milva się tylko spodoba i zadzwonią w ogóle,to wg mnie może to być niezła opcja dla Milvy,ale czas pokaże;-)

strega wysłała panu z Krakowa,który szuka psa również "łatwego w obsłudze",no ale dla niego akurat Milva jest za duża; szuka mniejszego psa.[/QUOTE]

Zuzka2 - napisze ci moze pw, czy wiesz jakiego psiaka chca? bo mamy kilka na wydaniu wlasnie z Krakowa, mze akurat?

Posted

"Milva, bo Ty jesteś ślicznym pudelkiem! Tylko nikt tego nie widzi! Jesteś śliczną psią Damą! W środku... Nie chowaj się Misia... Głowa do góry! Misia - misiula!"

Taki monolog (to co napisałam i dalej,dalej,dalej) dzisiaj zasłyszała Milva od mojego brata, który "nienawidzi psów".
Oczywiście Milva została wzięta na ręce i miziana, miziana, miziana.

To sie doczekała.
Pudelkowa Dama :)

Posted

Zrobię Milvie wyróżnionego moruska na 2tyg.w wolnej chwili:-)
Myślę nad bazarkiem,powoli gromadzę skarby,ale z tym może trochę potrwać-brak czasu:roll:

A na jaką kwotę mamy stałe deklaracje?

Posted

Na dniach -czwartek - piątek - zrobię dla małej bazarek. Jeśli ktoś się przyłączyć ze swoimi fantami - zdjęcia i opis na maila - to proszę o kontakt na PW :)

Posted

Dzięki Agata i b-b. Ja też zrobie bazarek ale póki co muszę fanty pogromadzić i mieć trochę wolnego.

Czy może ktoś zrobić ogłoszenia?
Zuzka Ty na których portalach robisz? Jak myslisz na czym warto obecnie wyróżnić? Tablicę Milva miała wyróżnioną przez 5 miesięcy niemal non stop i nic:-(

Posted

Wczoraj dzwoniła jakaś pani - bez sensu.
"dziecioki miały psa i on uciekł. Tera płaczo i płaczo.. Wie pani. Ja to psów nie lubie ale tamten był miły..."

:angryy:

Posted

Ania102 napisał(a):

Zuzka Ty na których portalach robisz? Jak myslisz na czym warto obecnie wyróżnić? Tablicę Milva miała wyróżnioną przez 5 miesięcy niemal non stop i nic:-(

Aniu,u mnie ma stale odnawiane na 4regiony na tablicy+ morusków kilka+gumtree Kraków.
Ja mam odzew z moruska i gumtree.
Wyróżniam też zawsze moruska na 2tyg za 8zł.Dziś nie zdążę,ale jutro jej wyróżnię;-)

Posted

Karilka napisał(a):
Wczoraj dzwoniła jakaś pani - bez sensu.
"dziecioki miały psa i on uciekł. Tera płaczo i płaczo.. Wie pani. Ja to psów nie lubie ale tamten był miły..."

:angryy:

szkoda słów
:(

Posted

Zuzka2 napisał(a):
Aniu,u mnie ma stale odnawiane na 4regiony na tablicy+ morusków kilka+gumtree Kraków.
Ja mam odzew z moruska i gumtree.
Wyróżniam też zawsze moruska na 2tyg za 8zł.Dziś nie zdążę,ale jutro jej wyróżnię;-)

Ja cały czas odnawiam jak tylko mi przychodzi na maila, osoba, do której poszły linki aktywacyjne pewnie też,więc Milva ma naprawdę sporo ogłoszeń.