monika083 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Karilka']:shake: Zadzwonię do tej pani wieczorkiem... może zgubiła numer... :oops:[/QUOTE] szok:(. najgorsza taka rozwiana nadzieja.. Quote
paula_t Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Karilko zadzwoń i napisz od razu co Pani powiedziała....:( Quote
monika083 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='paula_t']Karilko zadzwoń i napisz od razu co Pani powiedziała....:([/QUOTE] stawiam, ze sie rozmyslila i jednak nie chce psa :/ Quote
paula_t Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='monika083']stawiam, ze sie rozmyslila i jednak nie chce psa :/[/QUOTE] Monika ja niestety też, ale nadzieją matką głupich :( Quote
Zuzka2 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Karilka']:shake: Zadzwonię do tej pani wieczorkiem... może zgubiła numer... :oops:[/QUOTE] To ogłaszamy dalej?:roll: Quote
Ania102 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ogłaszamy...ja jak zawsze z rezerwą więc nie jestem zaskoczona. Wkur... mnie ci ludzie. Quote
Shilomaniak Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Och szkoda :shake: Milva to taka wdzięczna i grzeczna suczka. Quote
b-b Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Miałam nadzieję przeczytać tu wspaniałe wieści...ech ci ludzie :/ Quote
__Lara Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='b-b']Miałam nadzieję przeczytać tu wspaniałe wieści...ech ci ludzie :/[/QUOTE] Ja też :/ szukamy dalej. Quote
krakowianka.fr Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 [quote name='Karilka']Dzwonił dzisiaj jakiś pan z pytaniem "Po ILE TEN PIES" czym zaczęła się nic nie warta rozmowa.. jednak! zadzwoniła też pewna miła pani. Jest z Łodzi - retkinia (druga strona miasta). Umówiłam się na wizytę P/A wezmę ze sobą Milvę) w piątek. Generalnie: pani lat 60, 3 stycznia umarł jej ukochany 15 letni piesek (znajda). Miał raka wątroby, był nieoperacyjny z racji wieku... Niestety stan był drastycznie zły i pies został uśpiony... Pani nie może żyć bez psiaka.. i córka dała jej telefon do mnie, w sprawie Milvy. Trzymajcie kciuki![/QUOTE] o! no to 3mamy kciuki!!!! [quote name='Zuzka2']A ja pokopałam na wątku za fotkami i znalazłam sobie parę nowych:-)Dorobię dzięki temu kolejne tablice,bo duplikaty usuwają;-) Udało się zrobić Milvie 4x tablicę;-) Ginn wysłała dziś Milvę jednej rodzince z Piekar Śl.Państwo chcieli naszą amstaffkę,ale ona nie pasuje do ich trybu życia,zwłaszcza,że jest głucha. Rodzinka 2+1; dziecko 2lata; dom z ogrodem.Pan pracuje 7-15,pani jest nauczycielką; dziecko w żłobku.Prowadzą dość typowy jak na rodzinę tryb życia-wycieczki,wyjazdy weekendowe,wakacyjne.Szukają psa raczej "łatwego w obsłudze",bo nie mają zbytniego doświadczenia z psami.Jeśli Milva się tylko spodoba i zadzwonią w ogóle,to wg mnie może to być niezła opcja dla Milvy,ale czas pokaże;-) strega wysłała panu z Krakowa,który szuka psa również "łatwego w obsłudze",no ale dla niego akurat Milva jest za duża; szuka mniejszego psa.[/QUOTE] Zuzka2 - napisze ci moze pw, czy wiesz jakiego psiaka chca? bo mamy kilka na wydaniu wlasnie z Krakowa, mze akurat? Quote
Karilka Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 "Milva, bo Ty jesteś ślicznym pudelkiem! Tylko nikt tego nie widzi! Jesteś śliczną psią Damą! W środku... Nie chowaj się Misia... Głowa do góry! Misia - misiula!" Taki monolog (to co napisałam i dalej,dalej,dalej) dzisiaj zasłyszała Milva od mojego brata, który "nienawidzi psów". Oczywiście Milva została wzięta na ręce i miziana, miziana, miziana. To sie doczekała. Pudelkowa Dama :) Quote
Shilomaniak Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Pewnie brat przechodzi kryzys wieku średniego :diabloti: Quote
mrs.ka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 proszę zajrzycie na wątek KOKI bo potrzebuję opinii ,a sprawa dotyczy właśnie wysłania suni do Karilka http://www.dogomania.pl/forum/threads/216188-Czekoladowa-suczka-w-hoteliku-pod-Starachowicami-prosi-o-wsparcie Quote
Karilka Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 no takie małe coś, na tej wsi upchnę - gorzej by było w moim 36m w Łodzi;). Quote
aagataa8 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Nowa wpłata: -Ania102 15 zł (wpłata 04.02.2013). Na dzień dzisiejszy na koncie Milvy jest 68,16 zł Quote
Syla Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Witam.Chcę tylko przeprosić za zwokę, dzisiaj wpłaciłam za grudzień i styczeń.Pozdrawiam Milvunię. Quote
Ania102 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Kochani prosze o wsparcie. Wkrótce trzeba opłącić dt a brakuje prawie 240 zł... aagataa8 możesz poprosic Kundelkową Skarbonke o wsparcie? Quote
Zuzka2 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zrobię Milvie wyróżnionego moruska na 2tyg.w wolnej chwili:-) Myślę nad bazarkiem,powoli gromadzę skarby,ale z tym może trochę potrwać-brak czasu:roll: A na jaką kwotę mamy stałe deklaracje? Quote
aagataa8 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ania102 napisał(a): aagataa8 możesz poprosic Kundelkową Skarbonke o wsparcie? Zrobione, czekam na odzew... Quote
b-b Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Na dniach -czwartek - piątek - zrobię dla małej bazarek. Jeśli ktoś się przyłączyć ze swoimi fantami - zdjęcia i opis na maila - to proszę o kontakt na PW :) Quote
Ania102 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Dzięki Agata i b-b. Ja też zrobie bazarek ale póki co muszę fanty pogromadzić i mieć trochę wolnego. Czy może ktoś zrobić ogłoszenia? Zuzka Ty na których portalach robisz? Jak myslisz na czym warto obecnie wyróżnić? Tablicę Milva miała wyróżnioną przez 5 miesięcy niemal non stop i nic:-( Quote
Karilka Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Wczoraj dzwoniła jakaś pani - bez sensu. "dziecioki miały psa i on uciekł. Tera płaczo i płaczo.. Wie pani. Ja to psów nie lubie ale tamten był miły..." :angryy: Quote
Zuzka2 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Ania102 napisał(a): Zuzka Ty na których portalach robisz? Jak myslisz na czym warto obecnie wyróżnić? Tablicę Milva miała wyróżnioną przez 5 miesięcy niemal non stop i nic:-( Aniu,u mnie ma stale odnawiane na 4regiony na tablicy+ morusków kilka+gumtree Kraków. Ja mam odzew z moruska i gumtree. Wyróżniam też zawsze moruska na 2tyg za 8zł.Dziś nie zdążę,ale jutro jej wyróżnię;-) Quote
Malgoska Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Karilka napisał(a):Wczoraj dzwoniła jakaś pani - bez sensu. "dziecioki miały psa i on uciekł. Tera płaczo i płaczo.. Wie pani. Ja to psów nie lubie ale tamten był miły..." :angryy: szkoda słów :( Quote
paula_t Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zuzka2 napisał(a):Aniu,u mnie ma stale odnawiane na 4regiony na tablicy+ morusków kilka+gumtree Kraków. Ja mam odzew z moruska i gumtree. Wyróżniam też zawsze moruska na 2tyg za 8zł.Dziś nie zdążę,ale jutro jej wyróżnię;-) Ja cały czas odnawiam jak tylko mi przychodzi na maila, osoba, do której poszły linki aktywacyjne pewnie też,więc Milva ma naprawdę sporo ogłoszeń. Quote
Recommended Posts