Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani zaczynamy mieć problemy finansowe z Milvą, dzwoniła do mnie Agata na koncie jest około 100 zł, Bożena da deklarację za ten miesiąc i zaległą. Będzie brakować do opłacenia dt.
Proszę czy jest ktoś w stanie pomóc w bazarkowaniu? Mam jeszcze 2 suczki bez deklaracji (jedna ma niecałą połowę druga prawie nic).
Jesli Milva nie znajdzie domu nie wiem jak opłacić ją w styczniu.

Paulo Twoja pomoc jest ogromna, bardzo sie cieszę że regularnie ogłaszasz Milvę, u mnie ma ciągle wyróżnione ogłoszenia bez efektu.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Nowe wpłaty:
- __Lara 10 zł (wpłata 10.12.2012)
-Pani Ela P. 50 zł (wpłata 11.12.2012).

W tym momencie na koncie Milvy jest 166 zł

Edited by aagataa8
Posted

Poszło 100 zł od Bożeny, która mio przekazała pieniądze za listopad i grudzień. Jest 266 zł, brakuje 34.
Ciotki czy może ktos wspomóc wpłatą jednorazowa? Naprawdę ja nie wyrabiam. Może ktoś zrobić jej bazarek?
Nie wiem jak zapłacimy Karilce w styczniu.

Proszę o pomoc. Mam pod opieką 3 psy. Każdej brakuje deklaracji, Milva jest w najlepszej sytuacji bo ma prawie komplet ale ja nie wyrabiam. Justysiek napisz na FB, że jest słaba sytuacja, moze tam ktoś pomoże.

Posted

[quote name='Ania102']Poszło 100 zł od Bożeny, która mio przekazała pieniądze za listopad i grudzień. Jest 266 zł, brakuje 34.
Ciotki czy może ktos wspomóc wpłatą jednorazowa? Naprawdę ja nie wyrabiam. Może ktoś zrobić jej bazarek?
Nie wiem jak zapłacimy Karilce w styczniu.

Proszę o pomoc. Mam pod opieką 3 psy. Każdej brakuje deklaracji, Milva jest w najlepszej sytuacji bo ma prawie komplet ale ja nie wyrabiam. Justysiek napisz na FB, że jest słaba sytuacja, moze tam ktoś pomoże.

Dopłacę w tym miesiącu brakującą kwotę, zaraz robię przelew.

Posted

Dzieki Agata tzn założyłaś za Milvę czy dopłacasz jako jednorazowa wpłata?

Prosze kolejny raz pomóżcie zebrać finanse...Czy może ktoś w jakikolwiek sposób pomóc Milvie?
Justyna napisz na FB, może ktoś pomoże...

Posted

[quote name='Ania102']Dzieki Agata tzn założyłaś za Milvę czy dopłacasz jako jednorazowa wpłata?

Prosze kolejny raz pomóżcie zebrać finanse...Czy może ktoś w jakikolwiek sposób pomóc Milvie?
Justyna napisz na FB, może ktoś pomoże...

Dopłacam jako jednorazowa wpłata

Posted

Doszła cała kwota Milvy.

Zima daje nam w kość. Ograniczamy sie do jednego dlugiego spaceru i kilku krotkich.
Milva -jak Milva - bryluje w towarzystwie psim.
Zakumplowała sie z dobermanem Bossem i razem biegaja jak durne cielaki.
Gamze juz 'odbolała'.
Dostała nowy materacyk, troche mniejszy.
Generalnie jest zdrowa, szcześliwa i czeka na wyjazd świateczny na wieś. Dawno nie byliśmy.. Jedziemy w środe.

Posted

[quote name='Ania102']To bawcie się dobrze, Karilko nie odpowiedziałaś mi, czy możesz porozwieszać jakieś plakaty ogłoszeniowe po gabinetach?
Milva musi w końcu znaleźć dom[/QUOTE]

To prawda, doszła już do formy, więc domek się należy :)

Posted

Dzwoniła do mnie pani, z którą nie potrafiłam sie dogadać. Rozmowa wyglądała mniej więcej tak:
"-Bry, Ja po pieska dzwonie
-dzień dobry, o którego pieska pani chodzi?
-no o pieska
-tak, rozumiem, chciałabym wiedzieć o jakiego konkretnie pieska pani chodzi...
-no suczke.
-ale ja mam ogłoszone dwie suczki...
-ale ja chce tylko jednego!..
-tak, ale muszę wiedzieć którego
-suczke!"
... ITD.
Skończyło sie na tym, że powiedziała, że przyjedzie po psa dzisiaj, tylko o której godzinie bo jeszcze musi iść do lekarza.

Zdębiałam troszkę.. powiedziałam, żeby zadzwoniła dnia następnego - nie zadzwoniła.

Posted

Karilko to co radzisz? Tak mi jej żal, że jeszcze nie ma domku, przyzwyczaja się do Ciebie, zresztą już jest przyzwyczajona...
Ogłoszeń pełno i mamy jeden beznadziejny telefon:angryy:

Posted

Nie mam pojęcia. Psów jest cała masa i Milva - ginie. Jest urocza, kontaktowa.. dużo ludzi ją uwielbia (właściwie wszyscy)...
Może jeszcze facebook? Ktoś zdolny zrobiłby wydarzenie? Poudostępnialibyśmy, powklejali zdjęcia..

Wszyscy moi znajomi wiedzą, że ta urocza dziewczynka szuka domu. Nosi chustke (kupiłam jej nową na bazarku, większą).. Szczerze powiem: to pierwszy pies, który tak długo jest u mnie. Generalnie ludzie wolą brać psy zsocjalizowane i "ogarnięte" - Milva ma kontakt z dziećmi, psami, kotami, MPK, pociągami, grupą obcych ludzi, masą obcych psów. Jest OK.
Nie wiem o co chodzi.

Posted

a moze...zmienic tekst w ogloszeniach na cos bardzo prostego w stylu:

Imie
Szczeniak/Dorosly
Psy: tak
Koty: ?
dzieci: tak
Transport...

itd

czasem ludzie szukaja czegos bardzo prostego...

mysle, ze warto sprobowac

Posted

zrobilam taki na szybko:

Uploaded with ImageShack.us

mozna wydrukowac w kolorze lub czarno bialy

wersje pdf moge wyslac na meila - patrz prawy gorny rog tego postu

[quote name='Karilka']Ania - jeżeli ktoś mi skonstruuje plakacik czarno-biały to drukne i pokseruje.
Jak rozwieszałam - nic to nie dawało.. no ale.. może tym razem coś da.

Posted

Hehehe. Fajnie :).

Milva szleje z Bosiem na wsi. Jest bardzo mega wolna i szczęśliwa.
Pogoda nie jest odrażająca - Milvusza towarzyszy przy układaniu śladów dla Bosia. Las i pola.
Niestety niczego mi nie powiedziała wczoraj :(

Posted

Krakowianko.fr dziekuję bardzo za projekt plakaciku.

Zapraszam na bazarek przeznaczony w 1/3 na Milvę. Prosze również o pomoc dla niej, bo ciężej z deklaracjami.Poza Milvą mam jeszcze 2 suczki w dt, bez deklaracji. Sama tego nie udzwignę i proszę o pomocw zorganizowaniu jakiegoś innego bazarku.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/237694-Ciuszki-pendrivy-r%C3%B3zno%C5%9Bci-na-3-suczki-w-pdt-do-1-stycznia?p=20174614#post20174614

Agata wpłącam na Milvę 10 zł z okazji Świąt i wyróżniam jej tablicę i moruska.