__Lara Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Karilka napisał(a):pikola - a "my" chcemy wstawić :). We wtorek skoczymy na wioche troche się polansować po polach ;) to skorzystam z okazji i postaram sie wstawić filmiki i zdjecia. Porobimy też mam nadzieję ładne, zdjęcia w lesie (a nuz wyjdzie cóś ładnego) i ...z niecierpliwością czekamy, na moment kiedy Ayia powie "choćta na spacer!" i porobi nam pięęęęękne foty :):). Pikola - "centralna polska"? Zapraszamy do nas! :D Edit: własnie zastałam Milve na kanapie! Cholernica jedna :). Nagadałam jej i wygoniłam do siebie. Ma taaakie fajne, duuuże, pościelone łóżko a panoszy sie na moim? Oooo nie :):)! Uczy się psich obyczajów :evil_lol: Quote
Karilka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 To chyba ja będe musiała zacząć sie uczyć - i zwijać na jej łóżku. Ciekawe czy nie byłoby jej głupio :D Quote
pikola Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Zaskocze Cie znienacka:megagrin: A na powaznie,jak bede w Pl to dam znac:lol: Quote
Karilka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 pikola znienacka to bez ciasteczek (chyba, ze "psie" herbatniki - tego mam zawsze pod dostatkiem:eviltong:). Mimo wsio - zapraszamy, zapraszamy! Milva bardzo lubi poznawać nowych ludzi. Śmieje się, że szuka domu na własną ręke - podchodzi do ludzi, staje krok przed, zagląda w oczy i majta kitą, czekając na wyrazy akceptacji:loveu: i podziwu:evil_lol:. Pocieszna jest bardzo! Dolar to... żyje w swoim świecie wiecznej zabawy - także niestety nie jest "reprezentacyjny":mad:.. Jazz - kot 14 letni - bardzo miły i bardzo grzeczny tobołek nakolankowy :)... i Romek oczywiście - szczur znaleźny, który jak na razie sie zadomowił u nas i mam nadzieję, ze mu dosyć dobrze. Od września - pies, warczymorda. Szary, niewidomy sznup.. Wredny dla mnie - dla obcych - cukiereczek do zacałowania:diabloti: + kocur, w typie Dolara (co by tu jeszcze rozwalić:cool1:?). ZAPRASZAM - jest wesoło :) Quote
pikola Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nie watpie ze jest wesolo z taka gromadka:lol: Ciasto przytargam ze soba:pTo Milva sie niezle lansuje,madra dziewczynka! Quote
Ayia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Hm, jeśli było by ładnie mam weekend wolny, z chęcią poznam tą wariatkę :p chyba że coś nagle mi wypadnie :p Quote
Karilka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Lala - my pojechaliśmy własnie na wieś. Jutro skoczymy nad wode, popływać troszke. Ayia - ja mam wolny piątek i sobote. W niedziele mnie nie ma. Byłoby super, jakbyś znalazła chwile dla Milvy ;) Quote
Incia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zapraszam na bazarek dla kieleckich psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
Asiaczek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Hohoho, ile njusów o Milvie:) I wszystkie miłe dla ucha i ciekawe:) pzdr. Quote
Karilka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 KUDŁATY POTWÓR KŁAKOWY. ;) :) To zaległe zdjęcia. Dzisiaj byliśmy nad wodą - MILVA BIEGAŁA JAK GŁUPIA! Szalała jak szaleniec, szalony ;). Pływała oczywiście. Nie za piłką ale za mną i za Dolarem ;) ;). Quote
Karilka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zapatrzona w dal - Milva. Nie mialam czasu i weny powrzucać filmów i... nie wzięłam kabla. Zdobęde jutro - mam nadzieje i powrzucam. OBY Quote
Karilka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 no nie?:loveu: Ładnie sie zaczęła wybarwiać, włos ma zwarty i przyległy, cyce sie troche wciągają.. Wyjdzie na ludzi. To dopiero 2 tygodnie "chuchania":multi: Quote
tobciu Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Karilka napisał(a):no nie?:loveu: Ładnie sie zaczęła wybarwiać, włos ma zwarty i przyległy, cyce sie troche wciągają.. Wyjdzie na ludzi. To dopiero 2 tygodnie "chuchania":multi: ładnie, ładnie :) widać dobrą, troskliwą rękę :) Quote
pikola Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Duza zmiana w wygladzie i zachowaniu Milvy.Dobra robota Karilko!Taki DT to ja rozumiem:lol: Quote
paula_t Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Milvie to chyba bardziej podobała się zabawa grzebykiem i wygibasy, aniżeli czesanie ;) Ślicznie sunia wygląda :) Quote
Karilka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Paula - ja ją tam męczyłam 1,5 godziny - miała prawo ześwirować i zakłaczyć pychola! ;) Aparatka. A ja nie rozumiem ludzi, którzy nie dbają o psy... Aktualnie Milva je z Dolarem karmę Diamond dla psów sportowych/użytkowych. Sierść już przestaje wyłazić - jeszcze może raz ją przemęczę tym Furminatorem, niczym w salonie groomerskim i będzie cacy. Maske dostała czarną jak węgiel. Bardzo mnie to cieszy bo.. lubie czarny kolor! :D... a tak serio: oznacza to, że składniki mineralne odżywiają dziewczynke - pełną parą! Cycuchy czasem machne jej balsamem do ciała regenerującym /Chyba pomaga/. Myślę, że wciągną się jeszcze troche i będzie z suki vel maciory - suczka vel lasencja. Jutro o 11:00 jedziemy, tak jak dzisiaj - nad wode, popływać. Porobię więcej zdjęć. Moze zwerbuję "osobe fotografującą", ale niestety tylko aparatem kompaktowym (Ayia - przybywaj! Chcemy ładniejsze zdjęcia! ;) ;) ). Dobranoc! Milva przesyła merdanka wszystkim czytającym i odwiedzającym ją Cioteczkom (i Wujaszkom!) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jednak furminator to dobra rzecz:) Jak widac Milvie przydała się taka "zabawa" z tym narzędziem, pozbyla się martwego włosa, to i figury nabrała:) pzdr. Quote
Ayia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Karilka z chęcią, ale mam większe problemy moją rudą sunią... :( a taki Off: Czy może ktoś zna dobrego psiego onkologa? który zna się na rzeczy i nie robi prania z mózgu i nie ściąga kasy za nic? Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) Wybacz Milva ale szukam pomocy. Pies ma być zgładzony przez właścicieli:( W Skarżysku jest hurtownia , która chce go przyjąć do pilnowania. Nie mamy nikogo , kto by tam choć trochę sprawdził warunki i ludzi.... Błagam , kto jest ze Skarżyska lub okolic???????????? Walczymy o życie Cygana. http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zostać-zabity Proszę o wiadomość na pw albo 608 45 17 27. Edited August 1, 2012 by ewu Quote
ewu Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Dziękuję prośba już nieaktualna ale zapraszam cioteczki do Cygana. Quote
MTD Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 mam dla suni 50 zł z bazarku, przelać na konto agaty g. podawane na początku sprawy? Quote
Ania102 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Świetne zdjęcia, powtórzę się: cieszę się,ze trafił jej się taki dt:) MTD pieniądze na konto agaty, dziękuję bardzo! Quote
Karilka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 No to tak ściągając Was na brutalną, ziemię: Nie dostałam jeszcze 38zł za furminator - pisałam do justysiek w tej sprawie. Mogę na to liczyć? Milva lśni - wyczesałam ją 3 razy, popisując sie przed nią dwoma dyplomami groomerskimi hahahah! Pakujemy sie do domu właśnie - jedziemy do miasta. Ile można żyć na tej nuudnej wsi ;). Koniec z wyprawami polno - leśnymi. Teraz będą wyprawy do Biedronki (drugi koniec osiedla) hahah! I do Tesco :D (mają fajne kakadu) Quote
Recommended Posts