Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karilka napisał(a):
pikola - a "my" chcemy wstawić :).
We wtorek skoczymy na wioche troche się polansować po polach ;) to skorzystam z okazji i postaram sie wstawić filmiki i zdjecia. Porobimy też mam nadzieję ładne, zdjęcia w lesie (a nuz wyjdzie cóś ładnego) i ...z niecierpliwością czekamy, na moment kiedy Ayia powie "choćta na spacer!" i porobi nam pięęęęękne foty :):).

Pikola - "centralna polska"? Zapraszamy do nas! :D

Edit: własnie zastałam Milve na kanapie! Cholernica jedna :). Nagadałam jej i wygoniłam do siebie.
Ma taaakie fajne, duuuże, pościelone łóżko a panoszy sie na moim? Oooo nie :):)!

Uczy się psich obyczajów :evil_lol:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pikola znienacka to bez ciasteczek (chyba, ze "psie" herbatniki - tego mam zawsze pod dostatkiem:eviltong:).

Mimo wsio - zapraszamy, zapraszamy! Milva bardzo lubi poznawać nowych ludzi. Śmieje się, że szuka domu na własną ręke - podchodzi do ludzi, staje krok przed, zagląda w oczy i majta kitą, czekając na wyrazy akceptacji:loveu: i podziwu:evil_lol:.
Pocieszna jest bardzo!

Dolar to... żyje w swoim świecie wiecznej zabawy - także niestety nie jest "reprezentacyjny":mad:.. Jazz - kot 14 letni - bardzo miły i bardzo grzeczny tobołek nakolankowy :)... i Romek oczywiście - szczur znaleźny, który jak na razie sie zadomowił u nas i mam nadzieję, ze mu dosyć dobrze.
Od września - pies, warczymorda. Szary, niewidomy sznup.. Wredny dla mnie - dla obcych - cukiereczek do zacałowania:diabloti: + kocur, w typie Dolara (co by tu jeszcze rozwalić:cool1:?).

ZAPRASZAM - jest wesoło :)

Posted

Lala - my pojechaliśmy własnie na wieś. Jutro skoczymy nad wode, popływać troszke.
Ayia - ja mam wolny piątek i sobote. W niedziele mnie nie ma. Byłoby super, jakbyś znalazła chwile dla Milvy ;)

Posted

KUDŁATY POTWÓR KŁAKOWY.

;) :)

To zaległe zdjęcia.

Dzisiaj byliśmy nad wodą - MILVA BIEGAŁA JAK GŁUPIA! Szalała jak szaleniec, szalony ;). Pływała oczywiście. Nie za piłką ale za mną i za Dolarem ;) ;).

Posted

no nie?:loveu: Ładnie sie zaczęła wybarwiać, włos ma zwarty i przyległy, cyce sie troche wciągają.. Wyjdzie na ludzi.
To dopiero 2 tygodnie "chuchania":multi:

Posted

Karilka napisał(a):
no nie?:loveu: Ładnie sie zaczęła wybarwiać, włos ma zwarty i przyległy, cyce sie troche wciągają.. Wyjdzie na ludzi.
To dopiero 2 tygodnie "chuchania":multi:

ładnie, ładnie :) widać dobrą, troskliwą rękę :)

Posted

Paula - ja ją tam męczyłam 1,5 godziny - miała prawo ześwirować i zakłaczyć pychola! ;) Aparatka.

A ja nie rozumiem ludzi, którzy nie dbają o psy...
Aktualnie Milva je z Dolarem karmę Diamond dla psów sportowych/użytkowych. Sierść już przestaje wyłazić - jeszcze może raz ją przemęczę tym Furminatorem, niczym w salonie groomerskim i będzie cacy.
Maske dostała czarną jak węgiel. Bardzo mnie to cieszy bo.. lubie czarny kolor! :D... a tak serio: oznacza to, że składniki mineralne odżywiają dziewczynke - pełną parą!

Cycuchy czasem machne jej balsamem do ciała regenerującym /Chyba pomaga/. Myślę, że wciągną się jeszcze troche i będzie z suki vel maciory - suczka vel lasencja.

Jutro o 11:00 jedziemy, tak jak dzisiaj - nad wode, popływać. Porobię więcej zdjęć. Moze zwerbuję "osobe fotografującą", ale niestety tylko aparatem kompaktowym (Ayia - przybywaj! Chcemy ładniejsze zdjęcia! ;) ;) ).

Dobranoc!
Milva przesyła merdanka wszystkim czytającym i odwiedzającym ją Cioteczkom (i Wujaszkom!)

Posted

Karilka z chęcią, ale mam większe problemy moją rudą sunią... :(

a taki Off: Czy może ktoś zna dobrego psiego onkologa? który zna się na rzeczy i nie robi prania z mózgu i nie ściąga kasy za nic?

Posted (edited)

Wybacz Milva ale szukam pomocy.
Pies ma być zgładzony przez właścicieli:( W Skarżysku jest hurtownia , która chce go przyjąć do pilnowania. Nie mamy nikogo , kto by tam choć trochę sprawdził warunki i ludzi.... Błagam , kto jest ze Skarżyska lub okolic????????????
Walczymy o życie Cygana.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zostać-zabity
Proszę o wiadomość na pw albo 608 45 17 27.

Edited by ewu
Posted

No to tak ściągając Was na brutalną, ziemię:

Nie dostałam jeszcze 38zł za furminator - pisałam do justysiek w tej sprawie. Mogę na to liczyć?
Milva lśni - wyczesałam ją 3 razy, popisując sie przed nią dwoma dyplomami groomerskimi hahahah!

Pakujemy sie do domu właśnie - jedziemy do miasta. Ile można żyć na tej nuudnej wsi ;). Koniec z wyprawami polno - leśnymi. Teraz będą wyprawy do Biedronki (drugi koniec osiedla) hahah! I do Tesco :D (mają fajne kakadu)