justysiek Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Karilka napisał(a):No to tak ściągając Was na brutalną, ziemię: Nie dostałam jeszcze 38zł za furminator - pisałam do justysiek w tej sprawie. Mogę na to liczyć? Milva lśni - wyczesałam ją 3 razy, popisując sie przed nią dwoma dyplomami groomerskimi hahahah! Pakujemy sie do domu właśnie - jedziemy do miasta. Ile można żyć na tej nuudnej wsi ;). Koniec z wyprawami polno - leśnymi. Teraz będą wyprawy do Biedronki (drugi koniec osiedla) hahah! I do Tesco :D (mają fajne kakadu) ja tu tylko robię rozliczenie, ale kasa nie jest na moim koncie, tylko agaty. Quote
aagataa8 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Karilka']No to tak ściągając Was na brutalną, ziemię: Nie dostałam jeszcze 38zł za furminator - pisałam do justysiek w tej sprawie. Mogę na to liczyć? Milva lśni - wyczesałam ją 3 razy, popisując sie przed nią dwoma dyplomami groomerskimi hahahah! Pakujemy sie do domu właśnie - jedziemy do miasta. Ile można żyć na tej nuudnej wsi ;). Koniec z wyprawami polno - leśnymi. Teraz będą wyprawy do Biedronki (drugi koniec osiedla) hahah! I do Tesco :D (mają fajne kakadu) Właśnie przelałam pieniądze:) justysiek, wpisz proszę w wydatki: furminator 38 zł Quote
MTD Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Agata, jak dotrą pieniążki z bazarku, to potwierdź proszę tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228478-ROZLICZAM-!-CZEKAM-NA-POTWIERDZ-na-suni%C4%99-z-lasu-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-ksi%C4%85%C5%BCki-I-IN/page8 Quote
Karilka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Ok, ok - super. Własnie wstaliśmy - idziemy na spacer.. Dla psów to WIELKI szok - zazwyczaj wstajemy o 11 lub po:diabloti:. Odsypiają te trudne chwile, na dywanie obok mnie - padnięte jak komary zapsikane jakimś OFFem.. Dlatego moge tutaj zajrzeć bo coś im sie na ten spacer nie pali... Byliśmy o 2:30 na nocnym zwiadzie osiedla to i pęcherze nie są pełne... Przekomicznie to wygląda. Jakby ktoś wszedł do mojego domu i wszystkich zastrzelił z jakiegoś pistoletu.:diabloti::diabloti::diabloti: Dobra - zbieramy sie i idziemy! Dzisiaj mamy kilka zadań, także Milvie zapowiada sie trudny dzień ;). Ahhh! Wczoraj, była na pierwszej w życiu wycieczce rowerowej - bała sie jak cholera. Rower jest STRASZNY. Korekta zachowania powoduje położenie sie milvy na ziemi - plackiem. Poszliśmy w inne metody wychowawcze (psy bojaźliwe nie są moimi ulubionymi..) i suczka po 20 min. biegła żwawo po prawej stronie, przy kole. Jak modelka ;). Dzisiaj wieczorem zrobimy powtórke.. Teraz niestety zapowiada sie upał. Nagadałam sie do niej jakbym z kaftanu przed chwilą uciekła (doooobrraaaa suniaa! Pięęęęęknnaaa dziewczyyyynkaaa!....) no ale liczy sie efekt ;). Powiem bez ogródek: MILVA JEST PRÓŻNA i dała sobie te kity wmówić, hahaha! ;) ;) No i - udało mi się ją namówić do biegania za patykiem (piłki nadal są ZŁE). Jeszcze nie przynosi ale biegnie za nim, łapie w pysk a ja sie ciesze jak głupia. To BARDZO DUŻY krok do przodu - początkowo, podniesienie patyka z ziemi, kończyło się, Milvą w krzakach, leżącą do góry kołami...:roll:. IDZIEMY NA SPACER, Buziaki i mlamknięcia od Milvy (zaspaneej:loveu:) Quote
Shilomaniak Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Podglądam sobie ten wątek i coraz bardziej się cieszę :multi: Quote
Syla Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Podajcie mi konto, bo zgubiłam, a czas coś wysłać.Teraz już sobie zapiszę, na pewno. Quote
aagataa8 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Chciałam się zapytać kiedy zrobić kolejny przelew za dt? Poprzedni robiłam 13 lipca, więc rozumiem, że mniej więcej też mam tak wpłacić? Aha i proszę justysiek uzupełnij wpływy na konto: ewu- 10 zł (03.08.2012) MTD (z bazarku)- 50,40 zł (03.08.2012) Quote
Karilka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Milva jest pod moją opieką od 12lipca tak więc 12 mija "miesięcznica" naszego związku. Milva łapie coraz więcej "oh i ah! na ulicy" - zrobiła się wesołym, szalonym psiakiem ;). Gania z dzieciakami i psami - równo. Quote
ewelinka_m Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Aniu przepraszam,że dopiero teraz ale kompletnie nie miałam czasu..tylko wątek zapisałam jak wysłałaś zaproszenie. Ale już jestem, jak będą fajne zdjęcia mogę porobić ogłoszenia, jeszcze pomyślę i coś wynajde kasy ;) Karilka napisał(a):Kiara? A co ona taka delikatna? Milva to w książce Sapkowskiego, bardzo prosta dziewczyna, łuczniczka, która w ciąży była i dziecko straciła... I ..im bardziej sie zastanawiam tym bardziej Milva jest Milvowa! . Uwielbiam Sapkowskiego i wiedźmina zwłaszcza, więc jak dla mnie imie wprost genialne :multi: Karilka zapewniłaś jej świetny dt, zmieniła się niesamowicie z zabiedzonej suni jest prześliczną damą :loveu: Quote
__Lara Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Karilka, robisz z Milvą takie postępy, to niesamowite :) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 A można wiedziec, czym ja zaczarowałas, ze tak chetnie biega teraz przy rowerku?:) pzdr. Quote
MTD Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Asiaczek napisał(a):A można wiedziec, czym ja zaczarowałas, ze tak chetnie biega teraz przy rowerku?:) pzdr. dobre pytanie :) Quote
pikola Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 aagataa8 napisał(a):Chciałam się zapytać kiedy zrobić kolejny przelew za dt? Poprzedni robiłam 13 lipca, więc rozumiem, że mniej więcej też mam tak wpłacić? Aha i proszę justysiek uzupełnij wpływy na konto: ewu- 10 zł (03.08.2012) MTD (z bazarku)- 50,40 zł (03.08.2012) A przy moim nicku prosze wpisac ze czerwiec i lipiec zaplacone,zeby nie bylo ze zalegam;) Za sierpien pojdzie w przyszlym tygodniu wraz z pozostalymi dekl. Quote
aagataa8 Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Wpłaty do uzupełnienia: BasiaD.- 10 zł (wpłata 07.08.2012) Ela P.- 50 zł (wpłata 08.08.2012) Quote
xmartix Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 oj trochę niejasności jest w rozliczeniu.. nie wiadomo kto ze stalych już wpłacił, kto zalega, jaki jest stan konta suni. Możecie poprawić? Ja np. jestem raz jako stała deklaracja a raz jako jednorazowa wpłata Quote
justysiek Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 xmartix napisał(a):oj trochę niejasności jest w rozliczeniu.. nie wiadomo kto ze stalych już wpłacił, kto zalega, jaki jest stan konta suni. Możecie poprawić? Ja np. jestem raz jako stała deklaracja a raz jako jednorazowa wpłata masz rację, już poprawiłam, proszę o pisanie czy deklaracja jest stała czy jednorazowa, wystarczy literki ds, dj, bo się pogubię i pisać nicki z dogo, albo fb, dzieki, jak by coś było źle t proszę o info, poprawie Quote
Karilka Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Z psem wszystko sie da zrobić ;). Wystarczy chcieć. Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Ania prosiła, aby ułożyć tekst do ogłoszeń dla suni, bo trzeba zacząć ją intensywnie ogłaszać. Quote
Malgoska Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 xmartix napisał(a):oj trochę niejasności jest w rozliczeniu.. nie wiadomo kto ze stalych już wpłacił, kto zalega, jaki jest stan konta suni. Możecie poprawić? Ja np. jestem raz jako stała deklaracja a raz jako jednorazowa wpłata ja wpłaciłam za 3 miesiące ale nie ma wyszczególnione za jakie :( Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Malgoska napisał(a):ja wpłaciłam za 3 miesiące ale nie ma wyszczególnione za jakie :( poprawiłam to już. Quote
Malgoska Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 justysiek napisał(a):poprawiłam to już. jest napisane deklaracja 10 zł; wpłata za 3 miesiące, które? chyba do sierpnia ale nie jestem pewna teraz musze sprawdzić w przelewie. Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 Malgoska napisał(a):jest napisane deklaracja 10 zł; wpłata za 3 miesiące, które? chyba do sierpnia ale nie jestem pewna teraz musze sprawdzić w przelewie. jest napisane pod spodem pod dek. stałymi wpłynęło od czerwca do sierpnia. Quote
pikola Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 U mnie sie juz wszystko zgadza.Dzieki.Moja dekl.jest stala:lol: Quote
__Lara Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Czy ja mogę prosić o nr konta? Szukałam w pierwszym poście, ale nie ma :/ Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='__Lara']Czy ja mogę prosić o nr konta? Szukałam w pierwszym poście, ale nie ma :/ [FONT=lucida grande]23 1140 2004 0000 3202 7408 2760[/FONT] [FONT=lucida grande]Agata Gilewska[/FONT] [FONT=lucida grande]ul. Leśna 14/54[/FONT] [FONT=lucida grande]27-200 Starachowice[/FONT] Quote
Recommended Posts