dorka1403 Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 a to jest najulubiensze zajecie saszki... wylizywanie pudelek..po jogurtach, masle, smarowidlach, dzemach i czymkolwiek co bylo w plastikowym pojemniczku... [video=youtube_share;PxXK_pt_Lq0]http://youtu.be/PxXK_pt_Lq0[/video] Quote
Daga&Maks Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Sasza ma takie same zainteresowania jak Maks z tym wylizywaniem plastikowych pudełek :D czasami jak wylizuje opakowanie po jogurcie to wciska pysk głęboko, a potem nie umie tego zdjąć :lol: Quote
Leokadia Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Bombowe filmiki:eviltong:Uśmiałam się jak zobaczyłam efekt końcowy po wylizywaniu masła, i ta mina ,,co mnie pańcia ośmieszasz przed ludźmi' haha:loveu: Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 ona to robi z taka pasja ze jej przerywac nie wolno...i zawsze jak jest brudna to jej sie wlacza wstydnis i nie daje sobie zrobic zdjec...idzie do lazienki i staje przy wannie na dwoch lapach...czyt..pancia doprowadz mnie do stanu uzywalnosci...nie wiem skad jej sie do wzielo... Quote
Leokadia Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Jak każda kobieta chce być piękna;)Właśnie widziałam jak się odwracała od obiektywu zawstydzona, bo jak ona może się tak pokazać:lol: Quote
evel Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Zu zawsze sobie czymś smaruje czoło i później robi głupią minę, bo nie wie, czemu wszyscy się z niej śmieją :lol: Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 no bo jakzeszmozna sie tak nasmiewac z pieseczka... co z malinka? widzialam zdjecie..jest przeuroczy.... zuz pewnie by sie baardzo ucieszyla z braciszka :diabloti: Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 bosz leze w lozku sasza mi tu przyszla i sie zbaczyla tak perfidnie ze zaraz umre:mad: Quote
evel Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 dorka1403 napisał(a):no bo jakzeszmozna sie tak nasmiewac z pieseczka... co z malinka? widzialam zdjecie..jest przeuroczy.... zuz pewnie by sie baardzo ucieszyla z braciszka :diabloti: Jeszcze nie wiem, ale jestem w sumie dobrej myśli ;) Zu będzie obdęta przez chwilę, ale co mnie to obchodzi :evil_lol: dorka1403 napisał(a):bosz leze w lozku sasza mi tu przyszla i sie zbaczyla tak perfidnie ze zaraz umre:mad: To okropne, psy to czasem jednak świnie są normalnie :lol: Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 sziszowe pierdy mogłyby być stosowane jako biologiczna bron masowego razenia..kirje elejson Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 pysk umazany maslem..nie rob fot.. popoludniowe zabawy bąble Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 meeega gigant..60 cm od furtki.. na lewo patrz na prawo patrz ale czad...co to? Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 a teraz uwaga..o to jedyne zdjecia mojego podwórkowego staruszka kochanego..... nigdy, prze nigdy nie da mu sie zrobic normalnych zdjec..gdyz caly czas musi cos robic i gdzies isc...i nie widac mu nawet pyska wtedy. ma swoj swiat i swoje kredki...teraz kiedy jest sasza to chociaz na moment zdarzy mu sie zatrzymac...sporadycznie rzecz jasna....zdjecia oczywiscie zlej jakosci gdyz wszystk obylo w ruchu i na szybko.. luxiński coś zmajstrujemy..chooo (u sasiada na ogrodku-przez 35 lat nie ma czasu chlop siatki rozwinac) Quote
gops Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 ale fajny staruszek :) ile on ma lat? widać że się fajnie dogaduję z Saszką . Quote
dorka1403 Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 15 :) przyzwyczail sie ze mu sie cos doczepilo do dupy i lazi za nim krok w krok... Quote
Aleksa. Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Dużo latek ma :) i niech jeszcze więcej ma..:) Quote
Leokadia Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 http://img29.imageshack.us/img29/4227/23lipiec2012073001.jpg czyste szaleństwo:loveu: Widzę, żę staruszek mimo swoich latek całkiem dobrze sobie radzi w dotrzymywaniu towarzystwa Saszy:p Quote
dorka1403 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 przyszedl dzisiaj sam's field...pierwszy otwarlam z jagniecina...i najpierw sasza wyplula :mad: na co sie strasznie zdenerwowalam...no bo przeciez :wallbash: ale pozniej siedze w pracowni dziergam proteze i slysze chrupanie....zezarla cala miske na raz i jeszcze tak lizala ze z micha wyladowala na polowie kuchni! jeszcze nigdy tak nie miala przy zadnej... karma ogolnie mi sie podoba..granule takie dosyc duze ale ladnie pachni (jak na karme) i nie jest sucha-taka w sam raz jak na moje oko... Quote
dorka1403 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 a do karmy dostalysmy takie snaki czy krakersy..sa kwadratowe i super pachna ryba...dosyc tlustawe ale saszi baaaardzo zasmakowaly http://www.amoresperros.pl/product.php?id_product=19 Quote
dorka1403 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 czy ktos zyje w ogole na tych blogach czy aaa? mam wrazenie monologu.. Quote
dorka1403 Posted July 27, 2012 Author Posted July 27, 2012 tak wyglada nowa karma zobaczymy jakie bedzie rano kupsko...po agilu bylo 1-2 dziennie i to takie malawe...wiec bylo ok a tutaj teraz trzeba znowu patrzac... Quote
dorka1403 Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 sasza wczoraj wieczorem...jak zwykle musiała coś wywinąć żeby nie było za spokojnie...my siedzimy przed tv a tu nagle do domu (drzwi sa caly czas otwarte) wpada saszaz ktorej leje sie woda nie wyrabia zakretu i wali z calej pety o sciane w korytarzu...pisk krzyk....kaluza wody a ona chce sie szarpac.....moj tz zamiast szybko ja zawrocic na dwor to on ryczy "na miejsce" a ze sasza usluchana jest wiec grzecznie w ciagu 3 sek poleciala do klatki na legowisko....wszystko mokre poducha jedna druga i recznik....godzina 23 a ja jak bym nie miala co robic musialam jeszcze czyscyc jej kenel....wyzwalam tz wyzwalam sasze porozstawialam ich po katach i tak zakonczyl sie moj dzien....a sasza poprostu wskoczyla do oczka na podworku i no...i nie wiem czy jej goraco bylo czy ja ogarnela nagla potrzeba plywania...ale mogla sie chociaz otrzepac a nie tak jak wyszla z tej wody to wpakowala sie z radocha do domu z lomotem i krzykiem...aha no i kiltix juz chyba do wyrzucenia...ehhhh Quote
Recommended Posts